• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    jsou tam jeste?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ty projekce jsou taková zábavná věc...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    femure, dam ti pratelskou radu - mene temperamentu. v afektu ze sebe delas hlupaka a tento proces nemivas pod kontrolou.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAF: aha takze jsi naprostej kripl, kterej pri hodnoceni meho Id napise ze se urazim ja se zeptam jak se to projevuje a ty napises co ja vim:)

pak se ty vole div ze jsi za debilka:)
    GAF
    GAF --- ---
    (já už drahnou dobu mínus nedal žádnýmu příspěvku a hodlám v tom pokračovat)
    GAF
    GAF --- ---
    FEMUR: co já vim, než to řeknu, všichni to přestanou (chtít) chápat už v druhý větě. Ať se ti daří bejt drsnej, mně už to je asi všechno jedno.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAF: jak se prosimte projevuje me" urazeni se" ?
    GAF
    GAF --- ---
    FEMUR: ok, tak dyk já jsem idiot nebo i kreten a ty jsi drsňák, kterej se jenom uráží, takže už mlčim, když jsi tady holt ten schopnější no.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAF: ty vole a co ja s tim mam spoelcnyho?a ja se urazim?:))) pro me jsi proste kreten a tim to konci:)

hlavne ze se umis pochvalit...
    GAF
    GAF --- ---
    ...Tlustec do tohohle klubu paradoxních patří podobně jako ostatní. Ještě jsem nezmínil idRommie, kterej si vzal zřejmě do hlavy, že bude trvrdej kluk, když neobstál s milym kukučem a dělá ze sebe ostřílence, kterýho jednou někdo zastřelí.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Konecne patek jako ze zurnalu.
    GAF
    GAF --- ---
    VIR_KENNY: podle mě jsi ty často střeleně kysele debilní a střílíš tím do ostatních, ale umíš kupodivu přemýšlet. Nagasawa prokazuje velkou měrou sečtělost a často omezenost. Femur se snaží být drsnej (což mu asi jde) ale zároveň se dostává do intencí debila, kterej to přehání. A to často. Podobně jako Claven, jenže ten narozdíl od Femura ustojí zřejmě mnohem víc bez potřeby se urážet a někdy bývá i sdílnej. Mě zase nikdo nechápe ačkoliv pod spoustou zbytečnejch slov mám dobrý nápady a pořád mi něčím nadávaj aby měli ode mě pokoj, takže jsem chvíli debil, pak idiot někdy pitomec a vůbec a tak dál.

Welcome to the club then.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VIR_KENNY: toho jsem si za poslednich 12 hodin stacil vsimnout (ironie off)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NAGASAWA: davam prednost faktum pred dojmologii
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    nasi strileci rudejch se nakonec sesli :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NAGASAWA: Vir kenny v ignore - priceless

odporúčam, veľmi to šetrí čas a mozgové bunky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VIR_KENNY: tak si projdi zpetne diskusi a mozna ti dojde (ackoli o tom silne pochybuju) ze vyhrocene reagujes na neco, co neexistuje. Kazdopane chapu ze mas jednou za cas nutkani zaexhibovat si a ukazat svetu, ze obrance anarchismu je porad na sve imaginarni hranici "pravdy". Ja v tom madarsku alespon byl a protoze jsem mel moznost hovorit s lidmy z celeho politickeho spektra a to v dobe protivladnich demonstraci, udelal jsem to. Je to porad prinosnejsi nez sedet doma a ublizene se tvarit jako svedomi anarchismu.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    aaa, racionalizace vlastniho chovani
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VIR_KENNY: tvoje argumentacni schopnosti jsou popravde zoufalejsi a zoufalejsi. Vis ty vubec co ted vlastne argumentujes a na co reagujes? Evidentne ne. Vsechno vzniklo od toho, ze jsem si dovolil prohlasit, ze byly v madarskem povstani zaangazovane i jine strany, ktere Nagy vpasoval do vznikajiciho kabinetu a nasledne jsem je jmenoval. Mas s tim zasadni problem? Pokud se to nekryje s realitou tehdejsich dnu, tak mi to klidne rozporuj a neblabol, kdyz ti to nejde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam