• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    tak já dělám se samýma vysokoškolákama a trojčlenku s jistotou zvládá jtak třetina, část tápe a část netuší.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ááááá, ty vole. buď je to páteční troll nebo nechápu, co dělá na ynfernetu
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ROMANET: Aha! Nojo!
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    tak nejlepší je ta debata, co následuje.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BIDAK: ba i kulatá.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ LUBOB @ 10.000 perel Nyxu ]
    Jo! Konečně po nějaký době skutečně opravdová, velká, lesklá. :o)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Možná ano, ale mě se to stejně líbí.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    [ VYHULENY_UFO @ 10.000 perel Nyxu ]

Sice neobratné vyjádření, ale dotyčná má pravdu: Cílem je naučit dítě do kapesníku vydechnout;
    problém je v tom, že při špatném nácviku (který je dost častý) dítě naopak nadechne, protože se jednak lekne toho jak mu rodiče připlácnou kapesník na obličej (a nezřídka mu tím zakryjou i oči),
    a jednak mu tam ten kapesník často připlácnou ve špatné fázi dechu.
    Dítě se pokusí ucuknout a přitom ten bordel v nose prudce vdechne (nádech nosem, nikoliv pusou), což je přesný opak toho co po něm chceme. A je to chyba dospělých, samozřejmě.

Takže ano: nosem se nadechuje i vydechuje, ale při smrkání je žádoucí pouze (prudký břišní) výdech a nikoliv nádech,
    čehož znalost by dospělý člověk (včetně toho co v tom hledá "perlu") měl projevovat, a ne se tomu divit.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ LONESTAR @ 10.000 perel Nyxu ]
    No, určitě větší, než třeba česká vláda.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    BLOODRAT: Víš, riskuju, že mě budeš považovat za omezence, ale já mám tendenci s tím souhlasit. V2decký přínos je nula, o tom se vůbec nebudeme bavit. Zbytek je z 95% marketing a z 5% sen jednoho člověka.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Dobrá, přemluvili jste mě, mažu a přesouvám sem...

V návaznosti na debatu o Joe Kittingerovi a Felixu Baumgartnerovi...Takové zahuhlání zlé báby důchodkyně z Novinek nyxem dlouho neproletělo. Jsem zvědavý, jestli se dostane na -150.

[ BLONDYNKA @ PŘED A PO ]

Dva šaškové nevážící si vlastního života, nemající nic lepšího na práci než vymýšlet stupidní "rekordy". Který z nich je větší vůl, ten, co letěl dýl nebo ten, co byl výš? Správná odpověď je - oba stejní.

ROMANET
    ROMANET --- ---
    BLOODRAT: je to normální názor, že člověk, kterej riskuje svůj život, je magor. můžeme s ním nesouhlasit, ale nenese známky výjevu chorého mozku.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    BIDAK: Fascinuje mě omezenost rozhledu pisatele.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ BLOODRAT @ 10.000 perel Nyxu ]

Tohle není perla. Tedy zajímalo by mě, co na tom autor příspěvku vidí perlovitého.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    [ LONESTAR @ 10.000 perel Nyxu ]

Hele a pokud sudetští antifašisti jsou počítání jako Antifa, tak Antifa je i Svaz protifašistických bojovníků/ Svaz bojovníků za svobodu narvanej profesionálníma lhářema na školách, o tom, jak byli v odboji?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PATISLAV: zkusím na to nezapomenout. Normálně tam mažu jenom chat, tentokrát jsem to vzal i s tím neperlivým odkazem.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PATISLAV: Nestálo to za to. Bezvýznamný vejšplecht bezvýznamného.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    a co byl odkazovaný příspěvek? Šlo by od příště mazané příspěvky přemisťovat sem, prosím?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ECLECTICA: myslím, že to nebyla perla - resp. odkazovaný příspěvek perla nebyl a odkazující příspěvek sice ano, ale ne dostatečně perleťová .)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KID_MCHUTT: myslím, že to byla škoda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam