• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    FIN
    FIN --- ---
    NANTHEI: asi tě to překvapí, ale některé magnitudy mě skutečně ještě překvapují. například ta odkazovaná to dokázala. po mnoha různých stránkách.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    FIN: děláš, jako by tě najednou překvapovalo (tebe, kterej to píšeš v každý větě), že lidi obecně prostě JSOU blbí. buď nevědí vůbec nic a k ničemu se nevyjadřují (ideální) nebo nevědí vůbec nic, ale sami o tom nemají tušení. a pak melou píčoviny. říkám snad něco novýho?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    moc konspiracnich videi z youtubu, malo vzdelani a kritickeho rozumu. je to proste prostacek.
    FIN
    FIN --- ---
    HWLLFFRDD: hm. no jsem myslel, když jsi zareagoval, že ho třeba znáš a sdělíš mi, že se někde nachází v luxusním sanatoriu ve starostlivé péči diskrétních služek v bílých pláštích či tak něco...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    FIN: Tak já nevim, třeba je to ajťáckej fachidiot, svojí práci dělá dobře, ale na všechno ostatní je nebetyčně tupej.
    FIN
    FIN --- ---
    HWLLFFRDD: prosím tě, jak takový člověk vůbec funguje? jestli je tak blbej, jak se zdá - a že ono se to asi nezdá - jak to, že ještě neleží někde v příkopě v africe či co?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ELWARA: V pořádku. Vlevo nahoře je nesledovat.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Junipetrus je další perlorodka a každý jeho výpotek sem není potřeba dávat. Perla je něco vyjímečného, nikoli žvatlání nějakého retarda.
    CABA
    CABA --- ---
    FIN: Evidentně si dostatečně nepochopil stěžejní ekonomickou teori popsanou v díle Kapitál a její rozvinutí ruskými a gruzinskými praktiky.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Junipetrus ani Ekim netrollí, oni jsou prostě takoví jiní.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Spíš přemýšlím, jestli je vůbec potřeba sem Junipetra dávat, očividně převzal v léčebně na cimře po Ekimovi notebook a trollí, dokud nedostane svojí večerní dávku léků.
    FIN
    FIN --- ---
    kristaboha, že se už neudržím, to [ LUBOB @ 10.000 perel Nyxu ] je ale debil... kde se takové exempláře vůbec berou a jak fungují? tady je těžké myslet si, že má v té makovici alespoň piliny...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ELWARA: to je fajn, akorat ze na tobe to nevisi, ty to nevytrhnes
    LELI
    LELI --- ---
    ELWARA: jo a co bys tvorila?

Jinak existuje neco jako zivotni minimum uz dneska.
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    Mně už ten klub delší dobu přijde ne jako perly nyxu, ale spíš něco ve smyslu "pojďme se smát těm, co s náma nesouhlasí"... kdysi mi ty věci, co se tam dávaly, přišly vtipný, byli to tam samý ještírci, mimozemšťani, věty, co popíraly samy sebe, a teď? Jako sorry, ale ať už si o základním přijmu myslíte co chcete, já teda tu vnitřní potřebu pracovat a tvořit mám, ale abych se uživila, musím dělat něco, co mě nebaví a nejsem v tom tak dobrá.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Bys musel vypichnout celou tu diskusi, vira v lidstvo, level -9000
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    HWLLFFRDD: Dada jde vždycky vypíchnout!
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    No.. s odstupem už z toho taky nejsem tak nadšený... možná tomu chybí kontext obhajoby NZP... uznávám že tam padají větší perly, ale leckdy jsou příliš dada a málo úderné na to, aby šly vypíchnout jako perly.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PAN_SPRCHA: Mě to taky nepřijde jako planá naděje.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Ale člověk se tim halt neuživí... jenom tim...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Prodával sem svýho času v antikvariátu a bylo to super. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam