• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    [ HWLLFFRDD @ 10.000 perel Nyxu ]

to mi nepřijde tak mimo. jasně, že tim nemyslí pokladní v Lidlu, ale třeba prodavačka v módním butiku to kolikrát může dělat jako koníček.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Na tohle by se ale taky nemělo zapomínat, retardovaný je to výstavně.
    [ NINE_OF_NINE @ 10.000 perel Nyxu ]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ale to je hezké :)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    bongi nejsi z pacova, a tak nevíš, co je tradiční.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    NANTHEI: No právě. Možná ta kniha Respektovat a být respektován by pomohla, hm.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    ale ono z toho mezi řádky spíš vyplývá, že ona vůbec neví, co s tím dítětem a hlavně to vztahuje na sebe, že JI to na hřišti nebaví. a to je skutečně smutný. přijde mi, že to celé s nedostatkem času je jenom zástupný problém.
    LELI
    LELI --- ---
    BIDAK: to jo! proto to na svete skoro nikdo neumi! :-)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LELI: Já nevim. Starat se o děti není sranda.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    nalozil bych ji dalsi 3 deti, at ma opravdovy duvod si stezovat
    LELI
    LELI --- ---
    BIDAK: to neni smutny, to je totalne neschopna slepice. Jediny co ma na starosti je hrat si s detma, idealne je i vzdelavat a obcas uklidit bordel a sem tam vyprat, miliony generaci tohle zvladaly s valchou...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ VYHULENY_UFO @ 10.000 perel Nyxu ]

Tohle není perla. To je jenom normálně smutný.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    _BENNY: To je taky možný, protože vegetariánská strava nebývá tak "hutná" nebo jak to říct, takže v určitém smyslu člověka neuspokojí úplně.
    Jakoby měl pořád trochu hlad, a tím pádem je tak nějak furt ve střehu, a když v tom nenalezne určitou zálibu, tak to může brát tragicky. Ale uklidní se to.
    Tenhle přechod si už moc nepamatuju, a navíc jsem tehdy dost jel jógu, a ta je celkově hodně psychicky transformační.

S přechodem zpět na maso je člověk spíš těžší, unavenější, přesycený. Není podrážděný, ale když se mu (dost intenzivně) šlápne na kuří oko, tak vystartuje rychlejc než si uvědomí co dělá, a hůž sám sebe uklidňuje i když ví že třeba nemá pravdu.
    Nebo aspoň můj případ to byl. Tvrdohlavější a přímočařejší.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LODBROG: ok. trochu mi to nesedelo, protoze lidi z meho okoli rikaji, ze veci typu vetsi citlivost a mensi schopnost kontrolovat svoje emoce zazivali kdyz prechazeli z masa na vegetarianskou/veganskou stravu.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    _BENNY: Mluvím o přechodu z vegetariánství zpět na maso.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LODBROG: mluvis o dobe kdy jsi byl bez masa nebo na masu?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Skoro tolik jako bejt šváb, a přitom člověk :P

Já byl vegetarián přes deset let.
    Je fakt že ne odmalička, takže se jako vzorek nepočítám, ale přechod zpět byl bez komplikací.
    Jen jsem si musel zvyknut že mi víc smrdí pot (a jiné tělní tekutiny) když se zpotím a do pár hodin se neosprchuju atd.,
    že snadněji podléhám emocím a víc se mnou cloumaj, jsem obecně míň nad věcí a nemám vybudované vnitřní mechanizmy jak ta "vzplanutí" mírnit.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Me by to teda taky zajimalo, pokud budou mit byvali vegosi nejake takove problemy, budou ppodle me pouze psychosomaticke. Ale treba se mylim.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A pokud se pletu a problémy má většina vegetariánů, tak proto jsem na začátku prosila o ta serioznější data, protože se mi je jaksi nedaří dohledat.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GREATDRAKE: ano a proto většina vegetariánů nemá problém při návratu k masu. samozřejmě že bude průšvih přechod třeba od raw stravy k paleo, právě kvůli tomu co píšeš.

Ale vegetariánské dítě nic neztrácí a zákaldní mechanismy má jaksi vyvinuté.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam