• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    CLAVEN: To je přece práce. Nevidíš, že z toho profituje celá společnost? Navíc je to práce velmi náročná a velmi obětavá a je pouze důsledkem našeho zdeformovaného kapitalismu, že za to nejsou adekvátně placeni.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VYHULENY_UFO: to sú presne tí fešáci, čo vykrikujú, ako by dobrovoľne pracovali, ale fskutečnosti by sedeli celé dni na Nyxe a riešili by nesmrteľnosť šousta.
    JORIM
    JORIM --- ---
    V diskuzi k základnímu příjmu padla již 9.10.2013 v 20:55:09 první zmínka o Hitlerovi. Podle Godwinova zákona tak diskuze už dávno překročila únosnou délku a měla být ukončena.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Bývaly doby, kde mě "srážka s blbcem" dovedla vytočit. Ale časem jsem si to začal užívat, je to až perverzně fascinující, jak neskutečně barevnou škálu lidského kretenismu dokáže vytlačit jeden vydařený exemplář sluníčkového trotla.
    Shrnul bych to do jednoho citátu Bertranda Russela,
    „The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, and wiser people so full of doubts.”

Existuje dokonce seriozní výzkum zmíněného jevu.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_effect
    FIN
    FIN --- ---
    NANTHEI: asi tě to překvapí, ale některé magnitudy mě skutečně ještě překvapují. například ta odkazovaná to dokázala. po mnoha různých stránkách.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    FIN: děláš, jako by tě najednou překvapovalo (tebe, kterej to píšeš v každý větě), že lidi obecně prostě JSOU blbí. buď nevědí vůbec nic a k ničemu se nevyjadřují (ideální) nebo nevědí vůbec nic, ale sami o tom nemají tušení. a pak melou píčoviny. říkám snad něco novýho?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    moc konspiracnich videi z youtubu, malo vzdelani a kritickeho rozumu. je to proste prostacek.
    FIN
    FIN --- ---
    HWLLFFRDD: hm. no jsem myslel, když jsi zareagoval, že ho třeba znáš a sdělíš mi, že se někde nachází v luxusním sanatoriu ve starostlivé péči diskrétních služek v bílých pláštích či tak něco...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    FIN: Tak já nevim, třeba je to ajťáckej fachidiot, svojí práci dělá dobře, ale na všechno ostatní je nebetyčně tupej.
    FIN
    FIN --- ---
    HWLLFFRDD: prosím tě, jak takový člověk vůbec funguje? jestli je tak blbej, jak se zdá - a že ono se to asi nezdá - jak to, že ještě neleží někde v příkopě v africe či co?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    ELWARA: V pořádku. Vlevo nahoře je nesledovat.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Junipetrus je další perlorodka a každý jeho výpotek sem není potřeba dávat. Perla je něco vyjímečného, nikoli žvatlání nějakého retarda.
    CABA
    CABA --- ---
    FIN: Evidentně si dostatečně nepochopil stěžejní ekonomickou teori popsanou v díle Kapitál a její rozvinutí ruskými a gruzinskými praktiky.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Junipetrus ani Ekim netrollí, oni jsou prostě takoví jiní.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Spíš přemýšlím, jestli je vůbec potřeba sem Junipetra dávat, očividně převzal v léčebně na cimře po Ekimovi notebook a trollí, dokud nedostane svojí večerní dávku léků.
    FIN
    FIN --- ---
    kristaboha, že se už neudržím, to [ LUBOB @ 10.000 perel Nyxu ] je ale debil... kde se takové exempláře vůbec berou a jak fungují? tady je těžké myslet si, že má v té makovici alespoň piliny...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ELWARA: to je fajn, akorat ze na tobe to nevisi, ty to nevytrhnes
    LELI
    LELI --- ---
    ELWARA: jo a co bys tvorila?

Jinak existuje neco jako zivotni minimum uz dneska.
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    Mně už ten klub delší dobu přijde ne jako perly nyxu, ale spíš něco ve smyslu "pojďme se smát těm, co s náma nesouhlasí"... kdysi mi ty věci, co se tam dávaly, přišly vtipný, byli to tam samý ještírci, mimozemšťani, věty, co popíraly samy sebe, a teď? Jako sorry, ale ať už si o základním přijmu myslíte co chcete, já teda tu vnitřní potřebu pracovat a tvořit mám, ale abych se uživila, musím dělat něco, co mě nebaví a nejsem v tom tak dobrá.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Bys musel vypichnout celou tu diskusi, vira v lidstvo, level -9000
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    HWLLFFRDD: Dada jde vždycky vypíchnout!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam