• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ADMIX: Junipetrus poslal tenhle Fionorův příspěvek - [ FIONOR @ Nepodmíněný základní příjem ] - do Perel, během krátké chvíle nasbíral pětadvacet minuspalců a jak již tradičně, když udělá/řekne nějakou pitomost se raděj smazal.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BIDAK: O co slo, nevidel jsem!
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    BLOODRAT: ale ta vYzitka to je skoro perla [ BLOODRAT @ Nepodmíněný základní příjem ] :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    FEMUR: Teď, co tak pozoruju se dostává do fáze, kdy se snaží urážet diskutující. Což vede k poměrně komickým výsledkům vzhledem k renomé, které si na nyxu vytvořil. Asi jako když tě nařkne downík, že blbě čumíš.
    PATISLAV: Toho se nebojím. Piráti jsou pošahanci, ale nejsou natolik pitomí, aby mezi sebe pustili pomatence, který komunikuje na úrovni třetí obecné včetně hrubek, nedokáže odpovědět na přímo položenou otázku, rozeznat sarkasmus a ironii a s do očí bijící neschopností vyčíst kontext z čehokoli, co je delší než dvě věty jednočlenné včetně citoslovcí.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    LELI: Já z něj nedostal víc než tohle. [ JUNIPETRUS @ Nepodmíněný základní příjem ]
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LELI: to opravdu nevím, ale hodně lidí ho podezírá že ničím/nic
    LELI
    LELI --- ---
    PATISLAV: nevis cim se zivi a co dela?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ VYHULENY_UFO @ 10.000 perel Nyxu ]
    On má de facto pravdu, Darwinismus je dávno překonanej a jsme mnohem dál.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    No tak je prostě jinej no... každá doba potřebuje obecní blázny. Jen mě děsí představa, že by se třeba za 4 roky dostal za Piráty do poslaneckých lavic nebo tak něco.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Nejhorší je, že on to vůbec nepochopí.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    _BENNY: Dvacet palců dolu, to je vcelku výkon. No, já doufám, že je mu 15 a rodiče ho málo mlátili. Snad z toho vyroste.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    holy shit.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    FEMUR: Nevim, puberta?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    HWLLFFRDD: jaka obdobi nasleduji? abych mohl brace myself :)
    LELI
    LELI --- ---
    _BENNY: To je kus uplnyho debila ten juniberus. On sam by mel bejt vysta venej v tom klubu a ne prispevek co dava smysl.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Tenhle člověk je naprosto fascinující. Všiml jsem si, že jeho existence tady na Nyxu se dá popsat jako minimálně tři období. Nejdřív bylo období vzdoru (occupy czech), potom období otázek, kdy tu neustále pokládal naprosto nečekané dotazy (co to je..., jak definujete..., co by Masaryk/Baťa...). Teď se podle mě nachází v období napodobování. Snaží se napodobovat to, čeho si na Nyxu všimnul, například to, jak jsou k němu lidi arogantní, sarkastičtí (to mu pořád moc nejde), a teď taky to, že postují jeho příspěvky do 10.000 perel Nyxu.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    [ JUNIPETRUS @ 10.000 perel Nyxu ]

no, otazka: proc JUNIPETRUS nejde delat neco uzitecneho a lidem prospesneho?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TEKKIT: myslim že Ziloga není nutné brát úplně na 100% vážně, ocituji z jiného diskusního serveru:

Od: ZILOG (02.08.12 17:13:46) --- @, Reply
    FOO (02.08.12 17:10:15): pro mne je nyx to, co pro hrncire bahno - zdroj materialu. delani poz ala "zamazu se" nebo "caka to" nechapu - krome flamu jsem tam nic jineho neprovozoval, ale bavily mne.

Od: KEE (04.08.12 12:33:09) --- @, Reply
    ZILOG (02.08.12 17:13:46):Takze ty nazory, ktere jsi psal a obhajoval v oranzove nocni mure slouzili jen k vyprovokovani reakci ostatnich ID, ale jinak neodpovidaji tve skutecne povaze a pohledu na soucasny stav politicke situace?

Od: ZILOG (04.08.12 22:48:16) --- @, Reply
    KEE (04.08.12 12:33:09): takto - stredolevicove smyslim, komunisty jsem nikdy nevolil ani nehodlam - staci?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ IF_ @ 10.000 perel Nyxu ]
    Trochu perla ano, ale obávám se, že zapadne. jednak od toho ID to každý čeká a jednak kdo pamatuje na agrárníky.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    vylozene spatne od nej nejsou i jine veci. napr.

[ OTZ @ Ženy a muži, co se štvou vzájemně KOEDUKUJEME! ]

hydra: jo takze ja ti naseru a ty se s tim srovnej jak chces? Dobre dobre, vsak se ti to vrati. Zabiju se a narodim se ti a tomu sracovi jako parchant co te bude celej zivot jenom srat, pockej budes litovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam