• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    _BENNY: to je nejakej sofistikovanej trolling, takovyhle veci prece nemuze nikdo myslet vazne :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    uchcavam

PIZI: osaceni, jako, ze by si clovek mel pravo na osaceni v urcite hodnote. Clovek by mohl nahlasil, ze chce tricko, dvoje ponozky, jedny dziny a jedny boty.Obcan poda formular, stat poveri urednika, urednik zajde do cinskeho velkoskladu, nakoupi, rozesle postou nebo si stat dojde na vydejnu. Nasledne obcan treba zjisti, ze chtel boty 43 a dostal 42 nebo se mu rozlepuje podrazka...

[ JUNIPETRUS @ Nepodmíněný základní příjem ]
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: iluminati se strili preventivne, hlas se u vychodu cislo 18

JUNIPETRUS: ja jsem te opakovane trollil otazkou, co delas konkretniho pro dobro svych bliznich, kdyz se citis byt kvalifikovan nam ostatnim vnucovat svoje zpusoby. Na tuhle otazku jsi nikdy neodpovedel, coz si vykladam presne tak, jak napsal FIONOR - proc neco delat, kdyz o tom muzu kazat na internetu :))))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JUNIPETRUS: boze ty jses ale nula :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    JUNIPETRUS: a pro jsem mel pban aja aniz bych neco vubec napsal?:)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    ADMIX: jsi lhar, a clovek, ktery pomlouva kde muze.
    Nedostal si permban za tuto otazku, ale za opakove troleni.
    Ostatne i dalsi se me ptaji takto podobne, a zadne postihy za to se nekonaji.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BLOODRAT: No jo, ja se junipetra ptal, co on konkretne dela hmatatelneho pro sve blizni, dostal jsem permban :) On je to takovy nas nyxovy fasista, musime si ho vazit - neco jako okamura, jen ve vyvinu
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    BLOODRAT: No to kdyby dělal, by bylo dobrý. To by se smazal vždycky a byl by pokoj. Někdo by mu měl říct, že když udělá hovínko, že by si ho po sobě měl i uklidit.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    ADMIX: Junipetrus poslal tenhle Fionorův příspěvek - [ FIONOR @ Nepodmíněný základní příjem ] - do Perel, během krátké chvíle nasbíral pětadvacet minuspalců a jak již tradičně, když udělá/řekne nějakou pitomost se raděj smazal.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    JAKKILLER: To není perla, to je jenom extrémní hrubka, za kterou si dám facku hned teď. Vyléčenej dyslektik, ale sem tam mi něco holt uteče.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BIDAK: O co slo, nevidel jsem!
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    BLOODRAT: ale ta vYzitka to je skoro perla [ BLOODRAT @ Nepodmíněný základní příjem ] :D
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    FEMUR: Teď, co tak pozoruju se dostává do fáze, kdy se snaží urážet diskutující. Což vede k poměrně komickým výsledkům vzhledem k renomé, které si na nyxu vytvořil. Asi jako když tě nařkne downík, že blbě čumíš.
    PATISLAV: Toho se nebojím. Piráti jsou pošahanci, ale nejsou natolik pitomí, aby mezi sebe pustili pomatence, který komunikuje na úrovni třetí obecné včetně hrubek, nedokáže odpovědět na přímo položenou otázku, rozeznat sarkasmus a ironii a s do očí bijící neschopností vyčíst kontext z čehokoli, co je delší než dvě věty jednočlenné včetně citoslovcí.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    LELI: Já z něj nedostal víc než tohle. [ JUNIPETRUS @ Nepodmíněný základní příjem ]
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LELI: to opravdu nevím, ale hodně lidí ho podezírá že ničím/nic
    LELI
    LELI --- ---
    PATISLAV: nevis cim se zivi a co dela?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    [ VYHULENY_UFO @ 10.000 perel Nyxu ]
    On má de facto pravdu, Darwinismus je dávno překonanej a jsme mnohem dál.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    No tak je prostě jinej no... každá doba potřebuje obecní blázny. Jen mě děsí představa, že by se třeba za 4 roky dostal za Piráty do poslaneckých lavic nebo tak něco.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Nejhorší je, že on to vůbec nepochopí.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    _BENNY: Dvacet palců dolu, to je vcelku výkon. No, já doufám, že je mu 15 a rodiče ho málo mlátili. Snad z toho vyroste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam