• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PATISLAV: propaganda nevysla, tak to zase zkusime jindy a jinak
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    PATISLAV: Já mu dal prostě plusko a to stačí.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    _BENNY: bolavý egínko
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JUNIPETRUS: duvod?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    pro vasi informaci: klub jsem smazal.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    BIDAK: ano, zprivátněno. Asi v rámci boje za kvalitnější diskusi.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BIDAK: konecne to tam JUNIPETRUS s PIZIm a GORGem nerusene rozjedou.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Já se tam taky nedostanu a to jsem tam nikdy nic nenapsal. Žeby ten klub změnil na privátní?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BLOODRAT: nejsi jediny, takovych je nas vic
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tak mi tragéd po jednom dnu RO změnil bez udání důvodu práva na Access Denied, asi jste mi příliš lajkovali poslední příspěvek a praskla mu žilka :o)
    Jako ne že bych litoval, audítko už je stejně vydřeněné, maso ohlodáno až na kost, Pizibot repetativní a otravný a Junipetrus pozbývá příčetnosti, naposled jsem tam viděl citát od Wericha.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LELI: Mnojo, není jednoznačná, neb je vytržená z kontextu. Ale perla to docela určitě není.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Respektive, přijde mi srandovní když někdo hříme o zkresleném pohledu oponenta aniž by znal poměry, v nichž se tento pohybuje.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Koho konkrétně oslovuješ, že tu vynášíš takové slovutné soudy?
    LELI
    LELI --- ---
    BIDAK: Neni pravdiva, znam spoustu lidi co si sami udelali nekde ruzny investice dlouhodoby, coz je samostatny setreni si na duchod. A v kontextu ma vyjimecne pravdu, este by mohl pochopit ze NZP je picovina, treba se tam dostane...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    DOCKINEZ: Moje řeč!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ech, nechcete se uz vykaslat na "perly" z auditek o NZP? Posmivat se postizenym neni hezke...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Mno já nevim. Takhle mimo kontext je ta věta pravdivá. Čili kde je perla?
    [ KAI @ 10.000 perel Nyxu ]
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: proud:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jediny dobry jsme my dva s Femurem, nas by junipetrovy milice zastrelily jeste v posteli :))))
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    na JTD
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    hh to rika ten pravej:)
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    COMMANCHE: mno tyhle id, ktery se tu placaj navzajem po ramenou, se v diskuzich mimo jejich zaber projevuji predevsim trollingem, zesmesnovanim a bagatelizaci. Vyzvy k utraceni, oznacovani sebe za vykvet inteligence .... to opravdu nejsou znaky zdravych jedincu, spise psychopatu. Mit tu XVI stoleti, tak je tu nejvetsi vtip jak ze je zeme kulata
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam