• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    CASTER
    CASTER --- ---
    NELDE: no mne ty volby co to nabizi moc nerikaj, takze mam asi jen zaklad... plati se to 'all inclusive' nebo co? doufam ze u mailu ne (u sms bych se nedivil)
    NELDE
    NELDE --- ---
    CASTER: Mně běžně chodí více událostí. Naposledy dneska 5. Byly opravdu všechny ten den? Máš nastavené všechny typy událostí?
    ATAN
    ATAN --- ---
    na zbytek si musis poridit premiovku. :oD
    CASTER
    CASTER --- ---
    Proc obsahuje email push jen prvni 4 udalosti za dany den?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MARTINAA:
    me to taky haze chybu ale prvni odkaz v google na tu chybu je odpovedi takze to neresim... mozna ze to nemaji moc vychytane v tom ze ucet jiz vidim ale zatim neni aktivni... asi jejich stroje nestihaji delat ty tisice uctu tak najednou...

kdyz jsem zakladal druhy eMAX tak cele vyrizeni trvalo v radu minut. na eMAX + cekam uz od vcerejska :) (s chybou)

Jinak si myslim ze moc se toho nemeni jen abych normalne fungoval tak ted musim mit ucty 3 misto 2 coz je trochu mrzici... :)

penize si budu posilat na eMAX+ mesicne si z neho poslu tolik na eMAX abych pokryl naklady a mel tam nejakou rezervu. a na mKONTO si budu posilat jen to co si chci vybrat na hotovost (kdyz mi bylo osvetleno ze z eMAXu mohu platit kartou zadarmo...
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    MARTINAA: ale hlavne vsichni jsou hodne nas*ani. taky to moc nefunguje, porad to haze nejakou chybu, myslim tady to uz taky nekdo psal
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    KOC256: no je to porad dokola, od administrativnich problemu spojenych se zmenou uctu, pres financni (poplatek 150 za 2 a vice prevodu, pritom poplatky byl ten duvod, proc tam vsichni presli) az k normalnimu nastvani kvuli neslusnymu jednani vuci klientum atd atd, je tam toho mraky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MARTINAA:
    nechce se mi to cist muzes bodove ?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ahój, tak už jsem si včera zařídila přes net ten účet a tak si řikám - - co chudák kurýr, když mě doma nenajde?? :)
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    smutny, podle reakci v jejich foru slusne prestrelili :/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MARTINAA: tipnu, že uměli, ale rozhoduje se v Polsku.
    ATAN
    ATAN --- ---
    MARTINAA: i tohle se stane, jednoduse doufaji v urcity model chovani klientu.
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    TANTRICK: v podstate souhlas s tim co pises, ale proc myslis, ze ten produkt zavedli, to si tohle neumeli predem dat dohromady?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ADAMM: díky :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    TANTRICK: (-;
    - to převáděli už před časem a tohle byla zřejmě metoda, jak dosáhnout srovnatelných úroků.
    - nové produkty vždycky budou. Tenhle je docela samoobslužný.
    - souhlas - hlavně ta přehlednost a přátelskost. Hlavně by to chtělo varování na IB typu - "Pozor tento převod bude zatížen poplatkem." Protože u bezpoplatkové mBank se dá a priori předpokládat, že takové převody jsou bez poplatku. ADAMMe, co ty na to?

+ myslím, že ne, jedině ti, co platí eMaxovou kartou
    + vykazuje se počet klientů.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VXP: ten účet ještě není aktivní.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    MARTINAA:
    - lidi převedou prachy do jiný banky
    - přibude administrace s novým produktem a více účty
    - poškození image friendly a jednoduché banky (to je podle mě největší ztráta :-(

+ sníží se úrok na eMaxu a líní lidi tam nechají prachy
    + budou si moci vykazovat více otevřených účtů
    VXP
    VXP --- ---
    chtel jsem prevest penize na emax+ a pise mi to ...

EFT0039: Chyba Altamiry. BGE9650 CHYBÍ MOŽNOST PROVEDENÍ PŘÍKAZU. PROBLÉM S ÚČTEM PŘÍJEMCE.

co s tim?
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    TANTRICK: spis prave pocitaji, ze tim penize vydelaji, imho to byl jeho hlavni ucel :/
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    Nechci honit čerta, ale řek bych, že novej produkt eMax + bude mBank stát dost peněz :-(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LANTHAL: změnit to jde v části Moje kontaktní údaje - Upravit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam