• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ARGONC
    ARGONC --- ---
    eMAX PLUS s 2,8% to je prostě krása!...pokud v tom nejsou jiné háčky, než mBank:-) Vím o ní opravdu jen velmi málo. Nevíte někdo, jestli už vyřešila problémy s kartami v zahraničí i PayPal? Dále tuším, že měli slabou ochranu internetového bankovnictví. Rozchodila už kontokorent? Tyto bankoví „nízkonákladovky“ prý nejvíce přetahují ty nejméně náročné klienty z drahých a mocných hráčů jako je Spořka nebo KB a při těch úrocích poplatcích (mesec.cz) se ani moc nedivím. Slabinou byla prý nízká a nepříliš spolehlivá úroveň služeb a poměrně malá spolehlivost (proti zaběhlým gigantům). Mohu se zeptat, jaké máte s mBank zkušenosti?
    EFESH
    EFESH --- ---
    POLINA: prestrihnout, zahodit, zrusit
    POLINA
    POLINA --- ---
    Posta je zvlastni instituce, kamaradka poslala balik, a druhej den ho mela doma, misto prijemci ho poslali odesilateli.....
    HARALD
    HARALD --- ---
    POLINA: ne nezbytně. okamžitě kontakt na mBank a doporučuju tuto kartu neaktivovat. stížnost poště až potom.
    KAREN
    KAREN --- ---
    POLINA: nj, Ceska posta, taky s nima mam par "veselych" zkusenosti.// pozadala bych o novou kartu, kdo vi, co s touhle kdo delal...
    POLINA
    POLINA --- ---
    Ale je to cely divný, protože kdyby to vážně doručili špatně, tak proč by jim to ten člověk nosil zpátky? Já bych to teda hlavně buď neotevřela, nebo to vyhodila, takhle to vyznívá tak, že to odevzdal právě prot, že si opsal ty udaje a čeká, až bude moct nakoupit....zítra skočím na pobočku a zeptám se a na tu poštu si taky zajdu stěžovat
    KAREN
    KAREN --- ---
    POLINA: pri platbach v internetovejch obchodech ti staci cislo karty, expirace a ten cvv kod. pokud si to nekdo opsal, muze si za nejakou dobu nakoupit. ja bych pozadala o novou (a treba si ji vyzvedla osobne - nebo nedorucujou to kuryrem??), to je fakt husty./
    POLINA
    POLINA --- ---
    GOR: taky mam tu obalku schovanou a pujdu si stezovat, az budu mit cas...ja tu postu vubec nesnasim. Opsat to nekdo moh, ale neni pri platbe pres net jeste nejaky overeni na mail nebo smskou? Prave ja nemam moc cas to resit, ale asi bych mela, co?
    GOR
    GOR --- ---
    POLINA: Nekdo si mohl opsat cislo karty a CVV kod ze zadni strany karty. Ale tohle je od posty dost brutus...
    POLINA
    POLINA --- ---
    Hele, mě přišla karta od mbank v otevřený!!!!! obálce, zalepené izolačkou na obálce ručně napsáno...chybně doručeno, omylem otevřeno, omlouváme se a razítko pošty....myslíte, že ji někdo mohl zneužít? I když ještě nebyla aktivovaná? zatim na ucte nemam zadny prachy, a nevim, jestli si mam pozadat o novou kartu
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Já si poslal v pátek do mBanky prachy a teď tam taky ještě nejsou... takže ono je to asi stejný u všech bank ta rychlost ať je to z nebo do mBanky...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YBUKO: karta chodí z Polska takže jedině pošta.
    NELDE
    NELDE --- ---
    YBUKO: Jukni se do plánovaných transakcí, pokud není tak, tak z mBank odešla. Nicméně přijimací banka má dva pracovní dny na připsání na cílový účet.
    NELDE
    NELDE --- ---
    YBUKO: Na to první je odpověď jednoduchá: peníze jdou mezi bankami skrze ČNB. A první banka to tam musí předat a druhá vyzvednout a připsat na účet. Některé banky předání a vyzvedávání nedělají v nepracovní dny. Pokud jsi nestihl to v pátek do času předávání, tak to bude předané až v pondělí. Doporučuji si zjistit v Internet bankingu, jestli už vůbec ta transakce odešla. Jinak se dá předpokládat, že cílová bank to během pondělí přijme a nejpozději v úterý to bude na účtě.
    VIDA
    VIDA --- ---
    KOKES
    KOKES --- ---
    taky jsem už přes rok spokojen s mBankou, i když jsem jednoduchý zákazník, tenhle počin je nutno podporovat. Ve výpisech občas zmatek, jinak funguje bezva. Držím palce.
    CENTURIO
    CENTURIO --- ---
    Ahoj, omlouvam se, ze vstupuji do zapocate diskuse, ale uz pres mesic a neco mam ucet u M BANK a tohle forum me potesilo. Moje zkusenosti s jednanim s klienty jsou pozitivni, ucet funguje bezvadne, e-banking je pro me, jakozto nevidomou, idealne pristupny (druhy ucet mam u Postovni sporitelny, kde je to s pristupnosti dost spatne), vyhovuje me, ze si muzu sama pres net nastavit limity, hesla, piny a tak. M konto me vyhovuje a to hlavne, proc to nepriznat, tim, ze je bez poplatku, alespon veci, ktere jsou jinde zpoplatneny (co vim, nadstavbove sluzby jsou i u M banky zpoplatnene), co se mi hodne libi je to, ze ma clovek zdarma vybery z bankomatu v zahranici. Mne osobne staci 3 vybery za mesic, takze neplatim ani za to. Poplatky u nekterych bank jsou vyslovene absurdni. Chapu, ze z neceho musi banka zit a na necem vydelavat, ale.. Cili moje zkusenosti s M bankou jsou zatim pozitivni.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: na Plusu mě nejvíc vadí nemožnost budoucího provedení šablony což sebou nese značnou nevýhodu (pro mne).
    NELDE
    NELDE --- ---
    FIN: Ale lze. Do jisté míry. Říká se tomu risk management. Nepříznivé vlivy, které mohou nastat buď eliminuješ, nebo snížíš jejich případný dopad, nebo je prostě akceptuješ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam