• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KVALKAN: tak eMax to měl v podmínkách od začátku. Neočekávám, že by to změnili.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Proč nejde na eMaxu založit více než jedna šablona? Jde snad poslat z eMaxu jiným zbůsobem peníze? Ve chvíli, kdy přišla mbank s eMax Plus je přece logické, že budu chtít posílat peníze i na něj.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMM: Nemáte nějakej rozbitej mailing? Už asi 4 dny mi chodí zprávy o pohybech na účtu zcela nečitelné... (bez obsahu...)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: jo no
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Já se kolem IT pohybuji už nějaký pátek a holt platí Murpyho zákony - nikdy se nedá realizovat projekt, kde by se dodržel čas, peníze a scope. Vzhledem k tomu, že čas a peníze se dají uhlídat, tak zbývá ten scope - to jest některé věci nefungují úplně přesně, jak by měly. V testování se odhalí jen část chyb, není možné testovat na statisících vzorků a hlavně, testování odhalí jen predikované chyby, na které jsou ušity testovací skripty (-; Žádné testování neodhalí nepredikovatelné chyby.
    DAGOBYJ
    DAGOBYJ --- ---
    Ja se kolem billingovych systemu pohybuju jako tester ( :-D ). A tak mam pocit, ze to, co se deje, neni problem vytvorit. Staci, kdyz v prubehu prace odejde analytyk, pak se sirej podnikem dve ruzne analyzy... a prijde se na to az pri predavani... :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOSHIRO:
    ja se kolem IS pohybuji ale moc nechapu co je tak sloziteho na takovem procesu ze se jim to vsudemozne zasekava... :)
    VXP
    VXP --- ---
    KOC256: jj cetl jsem... patrim mezi spoustu lidi co to maji zaseknute na 30%, email jsem poslal vcera a cekam... ;)
    TOSHIRO
    TOSHIRO --- ---
    Žádost o emax plus podána předevčírem večer

včera postupně 3 maily
    - že přijede kurýr
    - informace o sazebníku
    - emax plus zprovozněn

Chápu, že investice do IS v mBank jsou mizivé, ale ten mail s tím kurýrem je docela velká bota, nesledovat denně dění kolem mbank a bankovnictví obecně, tak moc nevím, která bije.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VXP:
    vcera tu nekdo pastoval link na mbanku kde popisujou ruzdne moznosti zadrhelu...

taky cekam od ctvrtka. a vcera jsem poslal maila bo jsem se zhledl v jednom popisovanem BUGu.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Uz je to snad mesic, co jsem zadal o vymenu karty k mKontu (nebyla emboss) a nikde nic...
    FIN
    FIN --- ---
    tak mě dneska - přesně jak jste říkali - přišly dva maily po sobě :)
    VXP
    VXP --- ---
    tak asi jenom ja budu rekordman ... zadost o eMAX+ podana ve ctvrtek, dodneska nic :)

Číslo GMP035618969
    Žádost se zpracovává ? připravují se dokumenty pro klienta
    30%
    Poslední změna statusu 20-03-2009
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ahoj hele za jak dlouho se mi aktivuje účet, když jsem si ho objednala přes internet? už je tomu týden a furt nic, nikdo mě nekontaktoval. dík
    KY_109
    KY_109 --- ---
    add zakladani eMax Plus, je to skutecne jak jste rikali... dnes prislo s 4 dennim zpozdenim potvrzeni o prijeti zadosti a prakticky okamzite pote potvrzeni aktivace uctu
    NELDE
    NELDE --- ---
    Koukám, změna přístupu - o mBank je referován bez pejorativů (-; Zdá se, že začala být brána jako standardní součást trhu.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    SAVALO: presne jak pise MRTVY_KENNY: staci ti internet banking
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SAVALO: normalne v netbankingu
    SAVALO
    SAVALO --- ---
    HELVETE: super, a ten souhlas s inkasem se dava pres linku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam