• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: ČS už vkladomat má. Pro ne ČS klienty za nemalý poplatek. Já to myslel jako kondicionál (měla by se pochlapit) a napsal jako budoucí čas prostý. Tedy doufám, že pochlapí a že se toho dožiju.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: i ty optimisto :-) Spíš to dříve zprovozní jiná banka a umožní to s poplatkem využívat i ostatním.
    NELDE
    NELDE --- ---
    VANEK: Asi. Hlavně proto, že je má hotově. To je její věc.
    Já to zmínil kvůli tomu, že většina lidí dostává dnes výplatu na účet a potřebuje vybírat. Tedy by neměl být problém někoho takového v příbuzenstvu najít. Samozřejmě se to nevztahuje na velké částky za prodej baráku apod. Tam ale ty poplatky za uožení na účet tolik nevadí.

Mimochodem, ty vkladomaty je jedna z věcí, kde se mBank výhledově pochlapí. Nebo aspoň otevře jednu hotovostní pokladnu.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELDE: A dělá to ve směnárně hotově, protože je to výhodnější?
    NELDE
    NELDE --- ---
    VANEK: Pracuje (-; Nikoli v tiskárně nebo v Perlovce, ale v zahraničí. A občas přijede, převede Eura na koruny a ty potřebuje na účet kvůli splátkám.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELDE: A získává je jak? :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja predvcerem vecer pozadal a dneska funguje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    presne po tydnu mi aktivovali Emax+ :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    KY_109: muzes libovolne menit
    NELDE
    NELDE --- ---
    VANEK: Ne, ona má hotové peníze, které potřebuje dát na účet kvůli převodům. A já zase mám veškeré přijmy bezhotovostně a potřebuji teoreticky občas vybrat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EFESH:
    to asi ne, nebo nevim ale i tem co to doslo a pozadali o vytvoreni uctu tak cekaji tyden :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELDE: A ona si tam vybírá, protože to má lacino?
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Mě takhle zásobuje švagrová. Vždycky mi dá peníze a já jí je pošlu na účet. Naposledy jsem byl v bankomatu před půl rokem (-; Pikantní je, že v její bance se domnívají, že ji zaměstnávám (-;
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: ano částky si můžeš nastavit sám v IB počty jedině přes mLinku.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MRTVY_KENNY: jo, je to neco jako strelit celodenni permanentku v peci ve tri odpoledne cloveku ve fronte u kasy, jako malej sem v tom bejval docela zbehlej.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    jsou nejake jednorazove/denni/tydenni/mesicni limity pro vyber z bankomatu/platby online?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUANITA: :) ano, konecne si lidi budou zase povidat a ne jen mackat tlacitka na kovovych krabicich :D
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NELDE: sexy!
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JUANITA: prý sedmidenní termínovaný vklad u ČS bez obnovy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam