• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: pro vás je všechno složité :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: kdyby to bylo tak easy, tak jsme to už dávno udělali :( jenže není. teď budou nějaké větší změny ve strukturování IB a investice budou mít svůj vlastní "chlívek" - a ten bude skrytý, dokud se to skutečně nespustí.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ADAMM: dik.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: :) sis nabeh

ADAMM: a co treba ten odkaz zrusit dokud to nespustite? trochu nesmysl cloveka povodit dvema odkazama z netbankingu, aby se nakonec dozvedel, ze se presunulo spusteni na nevimkdy.
    ale skoda slov.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: setkal jsem se s tím dosud dvakrát, ale zatím se nikomu nepovedlo chybu zopakovat. když jsem se teď na to díval (u sebe), tak se to chovalo korektně, tedy zobrazí se popis této sekce, nikoliv chybová hláška. když tak bych poprosil o zaslání screenshot + datum a hodina, kdy se to objevilo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VXP:
    mi nevadi ze neco nemaji ale proc to tam je odkazem a nejlepe nefunkcnim a jeste me to vykopne... :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TANTRICK: Nikoliv.
    TANTRICK
    TANTRICK --- ---
    ADAMM: Stihnou se zavést zahraniční platby do 1.6.?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NELDE: imho staci nalit vsechno na mkonto :o)
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Podporuji je tím, že mám u nich prachy na emaxu. Podporuji je tím, že platím jejich kartami (dokonce jsem chtěl koupit autor na kartu). Chci (chtěl jsem) si vzít od nich hypotéku. Pokud potřebují nějakou charitu, tak ať mi dají vědět číslo účtu (-;
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: tak je potřeba mbank trochu podpořit díky :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Drobné varování pro majitele kreditky - plaťte včas, raději dříve. Moje třídenní skleróza mě stála pár stovek. Naběhl mi trvalý příkaz a pak se provedla jen minimální splátka.
    VXP
    VXP --- ---
    KOC256: investicni ucet je v mbank ve hvezdach :) kvuli tomu premyslim nad uctem u fio... tam to funguje
    KOC256
    KOC256 --- ---
    v prehledu uctu mam odkaz na investicvni ucet a kdyz kliknu na vice informaci tak me to odhlasi a napise mi to: "cs-cz Operacja nie może zostać wykonana (CSB)."

Takze asi chyba...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    http://www.mfestival.cz/galerie/video/157

První soutěžní video a myslím, že se docela povedlo. Pokud víte o lidech, kteří by se rádi zapojili, tak budu rád, když info předáte dál :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KVALKAN: http://www.izabka.cz/ : "NOVE: prijimame platebni slozenky na vsech nasich prodejnach"
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    V mojí Žabce mi řekli, že člověk musí nejdřív udělat nákup a pak může vkládat. Zatím to však funguje jen v polovině prodejen a v té mé ne.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: já fakt nevím, jak to v žabce funguje :) to není naše služba... na jejich stránkách jsem k tomu nic nenašel, google napoví jen málo: http://www.financninoviny.cz/os-finance/zpravy/zabka-umozni-placeni-slozenek-dobijeni-mobilu-i-cashback/361359

pokud zjistíš víc, poděl se s námi a příště budu i já chytřejší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam