• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    KOC256: no evidentně to byl schopný člověk, který dovedl mbank za tu chvíli kterou dostal, tam kde to ted je.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FEDAJKIN:
    mrzí? tys ho znal? asi dostatečně nesledují dění ale pro mě to je jen výměna pohlavára...
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Jaký si myslíte že měl ředitel Báča podíl na úspěchu mbank u nás a nakolik jeho odchod postihne vývoj, který u nás mBank teprve čeká? imho mi to mrzí.
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    nefunguje autorizace provádění šablony SMS kódem (vodafone), neví se kdy to zas poběží? sakra zrovna když to člověk potřebuje nejvic...
    MALKE
    MALKE --- ---
    BUNDA: U mě rychlé, sláva, třikrát sláva!:o)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    BUNDA: mě už to běhá rychle, a zatím jsem spokojen
    KAREN
    KAREN --- ---
    BUNDA: taky jsem si vcera vecer a dneska rikala, jestli to zpomaleni nema u me opozdeni ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: no nevím jak jsou na tom ostatní, ale aktuálně to mám zase pomalý jak prase :-(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Problémy s rychlostí odstraněny, snad definitivně.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: tak to bude vlastnost :-( Celkem často lezu do historie E-mail Push a ten nic z předchozího nesbalí. Vybraná karta ano. Sem si toho dříve nějak nevšiml.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: můžu screenshot? jako že bys kliknul na účty, pak třeba na mKONTO, a když přejdeš na karty, vybral kartu, tak ti i POTÉ zůstává vlevo menu účtu?? jinak to, že je vlevo rozbalené menu produktu, dokud nevybereš jiný, bylo i předtím a nic se s tím nezměnilo.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Problém je poslední necelé dvě hodiny a souvisí s linkami PL-CZ, nikoliv s IB. Je to maximální priorita zase to dostat na normální rychlost.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: jakmile vyberu jeden z účtů tak už zůstane rozbalena nabídka v levém sloupci až do odhlášení. Zatímco ostatní položky se zase sbalí pokud přejdu na jinou. Chyba nebo vlastnost?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MALKE: hm ráno mi to až tak nepřišlo, ale teď je to líný jako prase :-(
    KY_109
    KY_109 --- ---
    MALKE: jo, to sem se taky chtel zeptat... nerad vzpominam na dial-up :o(
    MALKE
    MALKE --- ---
    Prosím, že to zpomalení je jenom dočasné. Je to strašlivý oser...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    LOULOU: tak zprávy z banky mě přišly jako největší změna v IB mBank :-D Bohužel tradičně negativní :-(
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    mbank Zdravím, mám dotaz ohledně zpráv z banky - pravděpodobně po avízované modernizaci došlo ke změnám v internetbanking, nejen že vzhled je upraven, ale i smazané zprávy (pravděpodobně ty smazané) se objevili znovu, takže teď a) můžu spoléhat na to, že všechny zprávy smazané jsou teď pouze obnovené nebo b) že se tyto zprávy v předchozí době neobjevili a mám je provést znovu.
    Vzhledem k tomu, že jich je tam X a odezva velmi pomalá, je kontrola tak na hodinu práce. Mohla bych dostat nějaké vyjádření?

Druhá věc - podnět ke zlepšení - na začátku šly nastavovat trvalé příkazy pouze na 1 rok a nyní jaksi vymizely ze seznamu trvalých příkazů. Přijde mi to dost nešťastné. Předpokládala bych upozornění na vypršení a/nebo historii, kde můžu trvalé příkazy obnovit. Dohledávání a vytváření trvalých příkazů v mém případě, bylo otázkou celého dopoledne.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Novinky v IB od 14. června (2. část): http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=131
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ADAMM: díky
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LANTHAL: Ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam