• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    VOYTA
    VOYTA --- ---
    ADAMM: diky za rady, s tim nemam problem (a nejsem ani jedno).
    KOC256: nechranim tim svoje soukromi. vim, ze toho mnoho nezmenim, ale je to proste vec se kterou nesouhlasim a tak ji nepodporuju. kdyby mi mbank odmitla poskytovat sluzby na zaklade neceho takoveho tak bych je proste nevyuzival. nekdo jiny treba ji jen zarucene prirodne pokalenou zeleninu nebo se vyziva v nakupu zbozi ktere zarucene nebylo vyrobeno s vice nez 10% detske prace :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VOYTA:
    ADAMM:
    OT/ takovi radoby ochranitele sveho soukromi me bavi...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VOYTA: well, pokud s tím máš problém, tak musíš dodat papír, že nesouhlasíš s pořízením kopie. takové případy se řeší individuálně (nejčastěji takto argumentují buď právníci nebo zloději).
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    A co když změnu trvalého pobytu vůbec nenahlásíš, stane se něco ?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tak budes nahranej, vsadim se, ze ve vseobecnych podminkach to maj osefovany.
    VOYTA
    VOYTA --- ---
    ADAMM: Mhm, a co kdyz nechci poskytovat Mbank kopii sveho dokladu? Samozrejme predlozim k nahlednuti a k opsani udaju relevantnich pro podani zadosti. Mimochodem kdyz jsem si ucet zakladal kopii jsem neposkytoval a ani ted k tomu duvod nevidim.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    tak už jedou...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VOYTA: už jsem to psal na fórum... asi před půl hodinou udeřil do call centra blesk a všechno jim odpojil... :( měli by to rozchodit v náhradní lokaci, ale jestli to tak nespěchá, tak bych to nechal na zítra.

jinak ono je stejně lepší to udělat korespondenčně nebo na pobočce.
    http://www.mbank.cz/pruvodce/dokumenty/#tabs=1
    změna trvalé adresy a OP = dva formuláře. buď je ověří pracovník banky nebo se posílají ověřené (matrika, notář, OÚ) na korespondenční adresu. požadujeme kopii toho nového dokumentu.
    VOYTA
    VOYTA --- ---
    Ahoj, potreboval bych radu jak postupovat pri zmene trvaleho bydliste (a OP).

To se da tusim zmenit jen pres M-linku (ne pres IB)
    M-linka mi nezrala cislo klienta (ktere pouzivam v IB) v kombinaci s docasnym heslem pro M-Linku => Zadali jste nespravne cislo nebo heslo.
    Zmenil jsem si pres IB heslo na M-linku.
    Ted zadam jen samotne cislo klienta a hned po stisknuti krizku mne to zacne prepojovat na operatora. Nicmene to za chvili skonci a oznami mi to ze mam zavolat v pracovni dny mezi 7. a 22. hodinou a zavesi.

Ja mel pocit ze cvrtek je pracovni den, a pul sedme vecer je mezi 7. a 22. hodinou. Neco delam spatne?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CAIDEL: kolegové mi napsali, že o problému ví, a řeší se. "please have patience", psali. tak snad to nebude trvat věky.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jj, včera mi to také podobně přišlo...
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    Email Push vs. The Bat - uz mi zase chodi jako priloha Part.att (Část.att), jeste pred par dny to bylo OK
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: do spamu sem koukala hned, diky)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KAREN: ne. probíhá to automaticky. mrkni do spamu, pokud ne, napiš mi do pošty, jaký máš nick a aktivuju to ručně.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: btw. to je bezny, ze i v tom foru trva x hodin, nez probehne registrace?
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: ok, diky.)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KAREN: mrkni se na Patrikovy příspěvky: http://www.mbank.cz/forum/profile.html?idu=35 - když se zaregistruješ na fóru, můžeš mu poslat i soukromou zprávu, je ochotný a rád lidem pomáhá :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BUNDA: zrejme casteji... devizova spolecnost? tomuhle bohuzel nerozumim, zkusim se podivat do toho fora... zatim sem uvazovala o tom paypay...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NYX: o-ou... tak to jakože pwnd ;-) a to sám vždycky říkám "paypay, ne paypal" (nebo obráceně)...
    NYX
    NYX --- ---
    ADAMM: karen mluvi o paypay, ne o paypalu :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KAREN: záleží na typu paypal účtu, v tom Basic je za stažení peněz docela vysoký poplatek, který to dost prodražuje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam