• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak mi právě v Itálii u pumpy nevzali kreditku. Běžná karta šla použít. Zajímalo by mě, jestli to je standard (ale u jiné pumpy jsem před pár dny kreditkou platil) nebo jestli to byl nějaký antifraud. A jak hlavně zjistit, jaký - tj. odkud.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YBUKO: předčíslí není třeba uvádět - viz: http://www.mbank.cz/pruvodce/faq/index.html?category=47

Proč je číslo účtu u mBank tak dlouhé? Je nutné používat prefix?

Číslo účtu lze již dnes používat bez prefixu, jak v rámci mBank, tak mimo ni.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    imho variabil je variabil, ten s cislem uctu nesouvisi, X je predcisli uctu - u nas u vetsiny bank neni. mbank ho ma treba, se mrkni na cislo sveho uctu
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    tak můj problém ADAMM s kolegyni pomohli vyřešit ke spokojenosti. problém není ani v PayPalu ani u BRE Bank, ale v setřené a číslici u autorizačního kódu (3 vs 8), skutečně to je k nerozeznání, kroutíme tu v kanceláři nad tím hlavou hromadně :D
    POLINA
    POLINA --- ---
    SINEAD:

Já chci taky Adamovi veřejně poděkovat za telefonát a vyřešení mýho problému, který problémem nebyl, akorát neumím počítat a jsem blonďatá ,))))

Dík.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ADAMM: To je fakt borec. Zaprvé zaslouží obdiv za investovaný čas a zadruhé za trpělivost jim to vysvětlovat...
    VANEK
    VANEK --- ---
    VOYTA: "Pošlete na @mbank.cz" uvedené na www.mbank.cz není ekvivalentní frodovému pullu.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    VOYTA: kdo by to cekal, kdyz tam na tebe zari to DD-MM-RRRR
    VOYTA
    VOYTA --- ---
    tak jsem se jal zakladat ucet a 5.6.2009 neni podle formulare datum.
    05.06.2009 se automaticky zmeni na 05-06-2009, coz uz podle formulare datum je.
    eh :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LITTLELI: tak asi to pořešíme v poště, budu se na to muset podívat ;)
    VOYTA
    VOYTA --- ---
    YBUKO: nejsou. vkladat hotovost musis pres jine kanaly (posta, zabka, sazka, jina banka ...)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    ADAMM: zustatek je momentalne 102,48 nastavene limity denni:40 000,00 CZK, mesicni:220 000,00 CZK. takze nevim kde je chyba.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LITTLELI: musí být splněno několik věcí - 1) zůstatek 51 Kč 2) správně nastavené limity. protože jinak se to nestává.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    nemel jste nekdo problem s tim, ze vam paypal pri registraci karty tu kartu odmitne?
    vim to uz dyl, ale ted momentalne bych potreboval koupit neco pre ebay, protoze to jinak nesezenu a mam teda asi smulu. co se s tim da delat?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SINEAD: díky za čokoládu :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Chci tady veřejně poděkovat ADAMMovi za mimořádkou urgentní výpomoc s výpisem z účtu. Dík!:-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    ADAMM: Co znamená natipovat taky netuším, ale natypovat je slangový výraz pro vyplnění platebního příkazu z anglického type
    VOYTA
    VOYTA --- ---
    VANEK: nesouhlas, "pokud... nechcete prijit o vsechny vase penize... poslete" je ekvivalentni tvemu PULL :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    BUNDA: "Nikdy neožaduje" = pull, "pokud ... pošlete" = push :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    jinak kdo vkládá peníze - jeden frajer z mFóra si dal tu práci a trochu to otestoval v Žabce (9 Kč -> levnější než pošta - ovšem jak vidno, realizace ještě ne vždy úplně na úrovni). viz: http://korber.cz/mbank/testy/zabka_vklad_hotovosti_na_ucet_1_cast.php
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam