• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    KVALKAN: Mail je v pohodě (ale já ho ani nedostal), jen trochu větší předstih by neškodil. Týden stačí, aby klient mohl projít nabídky ostatních bank a udělat si srovnání, zda má cenu přejít.
    Druhá možnost je zařadit tyhle zprávy do email pushe.
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    Taky bych oceňoval, kdybych se to dozvěděl dřív (utvrdilo by mě to v tom, že jste solidní banka). Na druhou stranu další obtěžující mail dostávat nechci. Ideální by bylo, kdyby to bylo v meilu ve kterém přicházejí měsíční výpisy.

A myslím, že mail je stále lepší než IB, protože do IB také nechodím každý den. Neočekávám, že se něco změnilo. Snad jen v období kolem výplaty.
    TOSHIRO
    TOSHIRO --- ---
    ADAMM: "špatně" je alespoň pro mě nevčasné informovaní. Email týden předem lidem, kteří daný produkt mají aktivní, by byl nejlepší. Takhle vzniká u mnoha lidí pocit ukřivdění, když se o znevýhodňující změně doví většina až se zpožděním z výpisu. Důvěra je pro banku velmi důležitá, a takhle si jí myslím zbytečně mBank podkopává.

Holt přestanu lidem doporučovat, jak lépe pracovat s financema. Tohle myslím dělalo a dělá pro mBank spousta nadšených lidí a o ty lidi by jste mohli přijít. Punc "love" produktu zmizí.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Osobně si myslím, že do budoucna to bude přímo v IB - podobně jako zpráva o zamítnutém inkasu nebo tak něco.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ADAMM: no normální to není, rozesílat to mailem, ale to je právě na mbank docela fajn, že se snaží nebýt normální bankou ... po anketě u nás doma - všichni by to ocenili, dostat to mailem ... nebo alespoň nějak v IB, kdyby byly nějaké info zprávy, výpis přesně nestuduju, pokud nemám nějaký problém a to samé s fórem
    CASTER
    CASTER --- ---
    ADAMM: IMHO idealni by bylo opravdu mailem vsem, kdo ten ucet maji, a vic dopredu... mail prece jen kontroluje temer kazdy, narozdil od blogu/stranek
    VXP
    VXP --- ---
    to ze klesa urokova sazba neni tak hrozny... nejhorsi byly ty cachry kolem EMAX a EMAX+
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    TOSHIRO: hm, kolegové, které jsem k mBank přivedl, si zatím pořád jen libují, nikdo z nich zatím nepotřeboval IBAN :))
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOSHIRO: upřímně - co je špatně? že jsme snížili tu sazbu nebo že jsme měli informovat víc / jinak? protože to snížení udělaly ostatní banky (mimo GE) už dřív a nemyslím, že by to bylo překvapující nebo neschopné.

informovat víc / jinak - jak? ten, kdo nesleduje ani stránky, ani žádný ze zmíněných informačních kanálů, se to dozví z výpisu. imho není moc jiných způsobů. jistě - dal by se poslat mail úplně všem klientům - ale upřímně: když dochází ke snížení úrokových sazeb, tak to podle mě není standardní rozeslat to všem mailem. ale pokud se pletu - sem s tím. já osobně jsem se dnes / včera rozčiloval dost, protože jsem chtěl, aby to bylo ohlášeno minimálně několik dní dopředu, ale to není v mých kompetencích. právě proto ovšem sbírám všechny reakce a ostatním je pak můžu omlátit o hlavu.
    TOSHIRO
    TOSHIRO --- ---
    ADAMM: Máte v mBank nějakou studii kolik procent vašich klientů tyto informační zdroje pravidelně sleduje?

Samozřejmě děkuju Adamovi, že nás informoval. Spíš mě štve, jak si zas vyslechnu od rodiny a kamarádů, které jsem do mBank zlanařil, jaká je to neschopná banka a jde to s ní z kopce. Prostě dobrá aura mBanky mizí a mizí a mizí... a je to škoda.
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    no vidite ze je to vsude vcas, oni desne panikari vsichni ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    je to na hlavní stránce, na blogu, na fóru, na twitteru (a na nyxu a hofylandu).
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    MICTECH: jo, ale porad dopredu.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    LITTLELI: Na twitteru se to objevilo, az potom co tady v klubu :)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    TOSHIRO: mas je sledovat na twitteru .-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Jestli snižujete vy, tak budou oni také (-;
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VXP: je tam 2,5%, připisování čtvrtletně, u nás měsíčně, takže ve finále je tam míň ;)

ROMANET: ano. stačí to vyplnit na webu. umíme jak povolení k inkasu, tak příkaz k inkasu. všechno je to popsané na stránce Inkaso a SIPO: http://www.mbank.cz/osobni/mkonto/#tabs=2
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    zdar. zajímalo by mě, jak funguje inkaso u mbank, stačí to jen vyplnit přes web? díky!
    VXP
    VXP --- ---
    CASTER
    CASTER --- ---
    Neni tam stejne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam