• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VIDA
    VIDA --- ---
    KOC256: problem bude zrusit u KB konto... :D
    Trvalo mi to pouhých 12 minut :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    OCTOPUSS:
    problem bude zrusit u KB konto... :D

Ja u CS si prozil pekne martyrium :)

ADAMM:
    Jak bylo receno pri kusy se obcas proste deji...
    pokud tu toho eMaxu nebude moznost vice sablon tak to je jen buzerovani protoze si to muzes menit donekonecna a nebo to pretahovat pres mKonto. Takze omezeni poctu na 1 je jen buzerace jak jsem jiz napsal.
    KAREN
    KAREN --- ---
    AXTHEB: dobry dobry.)) od zari ovsem za 35,- ...
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    No, já jsem nenáročnej "uživatel". Stačí mi účet, kde mi bez vysvětlení nebudou strhávat prachy s popisem "poplatek za položky"/"odměna za služby", a kde budu moct použít kartu pro placení přes internet :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    OCTOPUSS: už to tu bylo mockrát. kontokorent, hotovostní operace, převody z/do zahraničí (nikoliv placení přes PayPal, ale převod na účet). jinak těžko říct ;)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Nastává čas se po šesti letech u KB na tuhle prasáckou instituci vykašlat, protože pohár trpělivosti přetekl. Je cokoli co by mohl být potenciální problém při přechodu k mb?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    já mám osobně těch poplatků víc - za smsky, za papírové výpisy (ty mám jako "tester") a podobně. ale kdybych nebyl zaměstnanec, tak si myslím, že smsky si nechám (i když je asi dost omezím) a jinak nebudu platit nikdy nic ;)
    POLINA
    POLINA --- ---
    HUBIK:
    AXTHEB: tak já to teda taky zkusím, ale bude to boj. Já radši ani nepíšu, kolik mám 19 kč za měsíc...
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    AXTHEB: ja za rok a pul 3x 19,- za vybery, vsechny ale za prvni pulrok pouzivani, od ty doby jsem max tri vybery natrenoval ;-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Tak koukam vcera nebo dneska je to rok co mam ucet u mBank. Tak sem to prosel a celkem naklady 19,- za ctvrty vyber v breznu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Další výhody: kreditka bez poplatků, bilanční účet u hypotéky a hlavně náš osobní poradce ADAMM zde na nyxu. Bez něj by to bylo horší.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ale lze samozřejmě požádat o půjčku na základě doložení příjmů.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HARIBOKACHNA: převodem to samozřejmě není problém. ale půjčku - předschválenou - můžeš dostat až po 6 měsících a je potřeba, aby ten účet byl aktivní, nikoliv jen "záložní".
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ne, ze si to poslu:) z uctu volskbank:)) a budu to tam mit:)) a pak si cas od casu vezmu treba pujcku...libi se mi jejich pujcky...je to realne?
    napr. zitra si otevru ucet, dostanu hned tu pujcku? napr. chci 10 000? a pak to zaplatim v pohode, jelikoz mi to bude dotovat muj plat co chodi do volksbank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HARIBOKACHNA: v hotovosti? pak nikoliv na našich pobočkách (jsou bezhotovostní), ale buď na poště, nebo v žabce, nebo tak něco. upřesni a já to taky upřesním :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    mam ucet u volksbank..
    rada bych si vkladala na mbank mesicne nejakou castku, treba 2000 mesicne... jako kladni knizka... je tohle ok?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: těch víc šablon na eMAXu doufám bude... lobuju za to ;)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: psi kusy.. jakoze misto abych mel jeden emax+, kde bych treba 2x mesicne trvalym prikazem neco prevedl, mam dva emax+ a prevadim to rucne z kazdeho konta jedenkrat. dale mi jde vyplata na emax, kde jde nastavit jen jedna sablona, takze abych z toho emaxu poslal neco na jeden z emax+, neco na druhy, neco na emax, musim to poslat na mkonto a odtama to rozeslu kam chcu.

takze jakoby vzdycky udelam ukon, ktery chcu, ale pres pri kusy :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: Zahraniční platby - ani příchozí, ani odchozí - nejsou. Omezená maniuplace s hotovostí. Nemožnost obsluhy konta na pobočce - ve smyslu přijít tam a chtít, aby úředník zadal příkaz, nikoliv ty, aby ti řekl, kolik máš zůstatek a tak.

co myslíš tím "psí kusy"? ze spořícího účtu lze převádět peníze jen na jeden předdefinovaný účet (ale měnit to lze kdykoliv), u eMAX Plusu je pak omezení na jeden převod měsíčně zdarma... ale to imho není až tak divné?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jako za sebe je plus zadne poplatky (clovek ale nevedomosti lehce sklouzne do poplatku, je treba si to srovnat), jakykoliv bankomat je i tvuj bankomat, prevody v ramci mbank jsou ihned hotove (tzn treba minutu pred tim, nez zaplatim kartou, na dane konto presunu penize)

nevyhodou je trosku umorne klickovani mezi poplatky (kazdeho volba) rsp. nektere bezne ukony jsou na sporicim konte krouhnute, takze clovek musi delat psi kusy, aby dosahl cile. na pobocce neulozis hotovost. pak neco se zahranicnima platbama, ale pouzivam jenom placeni pres paypal/visu, takze nevim konkret.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam