• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    AXTHEB: Jo, díky, úspěšně změněno.
    Ty jo, normálně mám bordel v papírech, nevídané...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ZUZANA: v bankovnictvi: nastaveni - pristupove kanaly - automaticka mlinka - zmenit heslo
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Potřebuju změnit telefonní číslo pro zasílání kódu k elektronickému bankovnicví.
    Na stránkách mBank píšou že jedině telefonicky.
    Volám mLinku, jakože klient banky a plechová huba po mě chce identifikační číslo klienta - to ještě doufám že mačkám správně - je to to samé jako první co zadávám v elektronickém bankovnictví (?), ale pak ještě 3. číslici hesla pro mLinku, a to jsem v háji.
    Kde bych to našla, v jakých papírech?
    Moje heslo v elektonickém bankovictví to asi nebude, to nemá jako 3 číslici, ale písmeno...
    A kdy mi ten papír měli dát? U podpisu smlouvy?
    No a kdybych ten papír nenašla, co mám dělat?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TRESEN: hm... je to i tady na nástěnce :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    TRESEN: Plus má druhý a další odchozí převod zpoplatněný. Jiný poplatek není. Dále k němu nemůžeš mít kartu. Výměnou za to má vyšší úrok.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    VXP: děkuju za potvrzení :)
    VXP
    VXP --- ---
    TRESEN: na emax+ je vyssi urok, ale muzes z nej prevadet jenom jednou mesicne bezplatne... kazdy dalsi prevod z nej je za 150,-

prevod je mysleno odchozi penize z EMAX+ kamkoliv... i na ucet v mbank... jenom jeden mesicne je bezplatne :-)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    pravděpodobně špatně hledám, ale nedaří se mi najít a proto se obracím přímo sem...
    Jaký je rozdíl mezi kontem eMAX a eMAX Plus ?
    Je rozdíl pouze v úročení -tj. eMAX Plus má větší ?
    O poplatcích jsem nic nenašla, tudíž by vedení i správa měla být zdarma u obou...?
    Ještě mám otázku ohledně zpoplatnění převodu ...
    Poplatek se účtuje od druhého převodu, aktivně činného, z mbanky dál ... Není účtován převod z jiné banky na mbanku... ?
    NELDE
    NELDE --- ---
    LITTLELI: Hlavně odpisová pravidla to ani jinak nedovolují. Na rozjetí businessu potřebuješ investovat a leasing/pronájem není vždy optimální nebo možná cesta. Takže do černých čísel se dostaneš někdy koncem periody pro odpisy 1. skupiny.
    Navíc informace o zisku/ztrátě je důležitá pro majitele (akcionáře) nikoli pro klienty. Tohle zavání konkurenčním bojem. A proto to chce konkurečně bojově reagovat (-;
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---
    no smrdí to takovým čecháčkovstvím. že ebanka byla ztrátová po celou dobu, co to byla ebanka, to nikomu nevadilo :)
    LONELY_FIRE
    LONELY_FIRE --- ---
    ADAMM: tak to se omlouvam za podezrivavost, zachovavam vam nadale plnou duveru, ale beda jestli kecate :-)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    TRESEN: ano
    KAREN: me to zabralo snad 3 emaily z me strany: 1. popis v cem je problem, 2. doplneni pozadovanych udaju ze strany paypalu, 3. vyplneni dotazniku spokojenosti s help centrem paypalu :D
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Právě proto by stálo za to tu zprávu veřejně komentovat (jak jsem ti navrhoval před časem). Jenže problém je v tom, že zatímco většina novinářů dobrovolně otiskne negativní zprávu, s pozitivní to nebude tak chtěné, protože bude vypadat jako PR. Takže to jedině zabalit do zprávy o novém produktu / vylepšení. Ostatně nikdo nebude očekávat, že jdete do krachu, když budete ohlašovat nové produkty.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    LONELY_FIRE: tak podobné případy mě dokážou rozpálit doběla. už jsem to zaslechl i jinde, takže to vidím a) lidská blbost je věčná b) nějaká PR agentura si dala trochu práce a nějak vtipně upravenou zprávu o ztrátě, která byla PLÁNOVANÁ a předpokládaná, rozspamovala všude možně.

btw. ono to naopak vypadá, že budeme v černých číslech rychleji, než se plánovalo. čemuž samozřejmě můžete a nemusíte věřit :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: tak to určitě potěší všechny obchodníky a aukraře.

AXTHEB: u karty mBank zaregistrované v PP není automaticky dostupná volba Conversion Options (tedy nemůžeš si vybrat zda se má platba v jiné měně uskutečnit kurzem PP a hned vidět skutečně strženou částku občas i výhodnější nebo kombinací kurzu VISA a mBank kde se zcela jistě bude lišit blokace od skutečně stržené částky).

BIGZ: je pravda, že to mi také scházelo. navíc když už tam větší část limitů je a lze si s ní hýbat dle potřeby. Takhle se stále občas neobejdeš bez mLinky.
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    ADAMM: aha, to bude asi ono, diky
    tahle informace by mohla byt uvedena v ebankovnictvi v ramci limitu :)
    VXP
    VXP --- ---
    LONELY_FIRE: je to normalni poplasna zprava vznikla na zaklade nekolika "chytrych" clanku v novinach, ze je banka ve ztrate (jak prekvapive)... ale to by velice zbehla financni poradkyne mela videt... doporucoval bych ti najit si jinou :-)
    LONELY_FIRE
    LONELY_FIRE --- ---
    Prominte, ma financni poradkyne, jez je v bankovnictvi velmi zbehla, sama mimochodem mkonto ma, mi pred par dny doporucila prevest vetsinu penez z mkonta jinam, nebot pry hrozi mbance nejake problemy a konta by mohla byt nejakou dobu zmrazena. Mozna je to jen poplasna zprava a jsem tak nechtene jen jejim dalsim siritelem, ale nevite o tom nekdo neco?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ceho se presne tyka ten problem s paypalem?
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: to me neprekvapuje, na kazdej dotaz mi odepisujou neco jinyho. prvni vypada jako automaticky generovana reakce ve smyslu "mame vas radi a radi vam pomuzeme", dalsi je mimo misu a ta treti uz je tak nejak k veci... ted s nima resim dalsi problem a je to totez. naivne jsem si rikala, ze kdyz jim poslu pokazdy printscreen, vse bude snazsi, ale to asi neotviraj...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam