• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BUNDA: ok, diky, ten kiosek zni rozumne :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MASLIX: nejrychlejší je to na kiosku či finančním centru. Online je to s ohledem na kurýra vždy sázka do loterie. Kreditka je pak zase hodně závislá na registrech návštěvě kiosku či finančního centra neujdeš.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Mam dotaz, jak dlouho to cca trva od zalozeni konta online az po poslani smlouvy k podepsani a pak i kreditky?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VXP: tak si založ účet u Fio :-)
    VXP
    VXP --- ---
    NELDE: ja uz ho umim nazpamet, jenom me to napadlo ze by to nebylo spatne no ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    VXP: Buď rád, že je jenom osmimístné (-; Dej si ho do mobilu jako telefonní číslo a máš to.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VXP:
    nemusis cekat na odpoved od nekoho z mBanky. Toto je zakladni vec kterou ti myslim nikdo nedovoli :)
    VXP
    VXP --- ---
    takovej dotaz na nekoho noveho z mBank :-)

neslo by mit misto identifikacni cislo klienta i nejakej alias? ze bych si tam proste napsal VXP a heslo? :)
    GOR
    GOR --- ---
    CASTER: Presne tak, Ahold CR zavedl Visa cash back. Bohuzel zamestnanci nekterych prodejen to tvrdosijne odmitaji, ale zcela urcite Visa cash back technicky funguje ve vsech 277 prodejnach.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KRALIK: Kdy jsi tu šablonu vytvářel? Já jsem totiž jednu takovou udělala v pátek a taky to po mě pořád chce potvrzení sms.. Já to mám z emaxu na mkonto.
    MALKE
    MALKE --- ---
    KRALIK: Chm... pozoruhodné. Mně to přes ten tady popsaný způsob chce sms taky, ale když dám předdefinované příjemce a pak kliknu na "provést příkaz" pod číslem patřičného vybraného účtu (tzn. na "jméno" účtu vůbec neklikám), tak se příkaz provede a sms nechce. Kde udělali soudruzi chybu?
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    MALKE: jo.
    muzu to udelat i pres "preddef. prijemci", vysledek je stejny.
    MALKE
    MALKE --- ---
    KRALIK: Takže vlezeš do bankovnictví, tam je účet mKonta, pod tím tři texty: Provést, Transakční historie, Předdefinovaní příjemci;
    vlezeš do provést, vybereš, zadáš částku a ono ti to pošle sms?
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    MALKE: obyc "provest prikaz", v sablonach mam nastaveny jen cisla uctu.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mě to tedy nedělá ani při "změně částky" (pochopitelně ale u příkazů u kterých částku nemám přednastavenou).
    MALKE
    MALKE --- ---
    Dáváš jen "provést příkaz", nebo upravit (protože měníš částku)? Mně to při "provést" nedělá...
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    proc pri pouziti sablony, kde mam jasne nastaveno, abych ji nemusel autorizovat pomoci SMS, to po me certifikovat chce?
    jde o prevod z mKonta na eMax+

zkousel jsem prenastavit na Ano, pak zas na Ne, ale je to je stejny.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CATT: mBank nemá roční fixaci. Jedině variabilní - ta je 4,8%
    CATT
    CATT --- ---
    jaká je aktuální úroková míra mHypotéky na jeden rok?
    CASTER
    CASTER --- ---
    HAYES: no jo ale to je starsi post...
    ale je mozne ze ten clanek je jen zmateny (viz caschback v nazvu a odkazy "Ctete dale:" uplne mimo tema) a Albert proste zavedl normalni visa cashback, nasel jsem ho v seznamu na visa.cz. V tom pripade je ale nepresna informace ze to funguje i u dalsich bank jako KB, protoze ta vydava i Mastercardy kde by to asi tim padem neplatilo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam