• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KAREN
    KAREN --- ---
    uff, este ze to predcisli pouzivam uz od zacatku.....
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Uff. Já naštěstí nikdy nezahlédl informaci o tom, že není třeba používat a tak ho používám všude... což se teď vyplatilo :)

(když někomu posílám moje číslo účtu, tak je mi to jedno, stejně to dělám CTRL+C, CTRL+V z hlavy číslo účtu nedám, takže je mi jedno jak dlouhý řetězec kopíruju :)

Nicméně používat krátkou variantu, tak mě tohle dost nasere. Vypadá to jako blbost, ale přitom to je dost problematická záležitost která přináší dost starostí. Zajímalo by mě zdůvodnění takového kroku.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    NELDE: Vím že bylo od začátku. A když tvrdili, že není třeba, tak jsem ho nepoužíval. No, nechám se překvapit jak to bude.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUBIK:
    jak nekdo normalni muze pod sjednocenim si predstavit zesloziteni?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZBYNEK: Tohle předčíslí měli od začátku. Jen pak přišli s tím, že není nutné ho užívat, že to umí zpracovat bez něj.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BUNDA: Když vidím ty úchvatné novinky, tak se skoro ani nedivím že odchází.
    Jestli se to bude týkat příchozích plateb, tak změnu čísla účtu asi využiju ke změně ústavu.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZBYNEK: on je celý ten příspěvek silně matoucí. Z mBank odešlo v nedávné době několik lidí a komunikace je od té doby podstatně horší. To je vidět i na samotném mFóru.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Proč se píše pouze o odchozích platbách?
    Jak to bude s příchozímí platbami? Musím všem říkat nové člíslo včetně předčíslí? Naštěstí jsem si aspon na fakturách nechal ING - šest číslic vypadá výrazně líp.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    HUBIK: no jestli to není aprílový vtípek (což možná neví ani současní mLidé) tak to nasere spoustu klientů. Na druhou stranu třeba se jich mBank chce zbavit i to je cesta jak snížit náklady.
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=156

Proc mam pocit, ze potom co odesel z mBank Adam, tak tam nikdo nevi co dela a uz vubec jak o tom informuje? Doted jsem patril k tem, kteri mBank v jejich, rekneme nestandartnich, postupech omlouvali, ale jeste par takovych takovychto zmen nezmen ve spojitosti s infomovanosti a zrejme nastane cas, abych se porozhledl po jinem bankovnim ustavu.
    DARKMOOR
    DARKMOOR --- ---
    MRTVY_KENNY:
    ADAMM:
    Díky, tak to vypadá spíš na poštu :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KRALIK: ještě může být problém v počtu transkací, ale tohle nastavení v IB nehledej a pro kontrolu či přenastavení zavolej na mLinku. Trochu nedořešené :-(
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    MASLIX: o tom jsem sice nevedel, ale vychozi nastaveni je:

Platby na internetu | 40 000,00 CZK (denni) | 220 000,00 CZK (mesicni)

jeste je mozny, ze jsem napsal spatne cislo karty... jeste te nekdy zkusim.
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    KRALIK: viz. MASLIX. Co se tyka placeni u Student Agency, tak jsem nikdy nemel s kartou mBank problemy.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    KRALIK: limit 0,- na online platby kartou?
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    poprvy jsem se chystal vyuzit VISA kartu od mBank k placeni pres net a hned neuspech. slo o placeni busu sudent agency. typ karty jsem dal Visa.

kde mohl bejt problem? tohle me presvedcilo si dalsi ucty a karty k nim nechat... nerad bych priste zase narazil.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MICKI: i podle toho linku, který jsem zde dával, je to B) - neznalost/neochota, což lze velmi rychle řešit třeba s vedením žabky ;)

jinak tady je info k novému zákonu o platebním styku ze strany mBank...
    http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=155
    (v zásadě se nic moc nemění, protože většinu těch požadovaných věcí mB už delší čas splňuje)
    MICKI
    MICKI --- ---
    AXTHEB: je to technický a nebo lidský (neochota/neznalost) problém?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    No nevim jak vkladani na ucet, ale slozenky tedka Zabky nezvladaji.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DARKMOOR: doplním - Praha a Plzeň mohou využívat taky Žabku (večerky, které "zvládají" i složenky) - http://korber.cz/mbank/testy/zabka_vklad_hotovosti_na_ucet_1_cast.php
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam