• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak nám mBank zase nadělila snížení úroků. (informace odpoledne předem a jen na homepage) Ale mluvčí nás uklidnila úrok na eMAX Plus je skutečně pořád nadprůměrný :-D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    JUANITA: vždycky mi to přijde nakonec zpět na kartu...samo
    HAYES
    HAYES --- ---
    ADAMM: jo, to by slo... dik
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    HELVETE: ajo, dival sem se na historii a u refundu mi to taky prislo hned na ucet... :]
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HELVETE: a ted sem dneska porpve kouknul na ibanking a polozku uz mam pripsanou zpet, takze to byla otazka 3 dni. problem vyresen, ale necham to tu pro ostatni, kdyby nevedeli, jak dlouho to trva. diky
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    JUANITA: prave ze v history vidim + polozku refund from obchodnik a dalsi - polozku tranfer to credit card, status completed a tohle se udelalo samo.... jeste to tyden neni, tak to zatim nechm byt
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    HELVETE: paypal automaticky poslal na kartu? ja vzdycky musim zvolit 'withdraw', jinak penize zustavaji na uctu paypalu. a trva mi to vzdycky tak kolem tydne.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    mam takovy dotaz, jak dlouho muze trvat refundace penez z paypalu na kartu, resp. ucet? puvodni transakce probehla, penize mi odesly z uctu. pak doslo k vraceni penez na muj paypal a ten je automaticky poslal na kartu (coz nevim jestli vubec karta umi). v paypalu to pise v history, ze vsechno ok, ale na uctu se mi penize jeste neobjevili... nevite nekdo?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HAYES: má RSS, tak si to můžeš dát do čtečky.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HAYES: že by blog? :)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    HAYES: Jestli to bylo dopoledne tak vypadla na cca pul hodiny sit u CSOB
    HAYES
    HAYES --- ---
    a jeste jeden dotaz... Daji se nekde nalezt novinky mBanky, co se zavadi, co meni, atd. jinak, nez ctenim jejich fora a tyhle diskuze? Nejdou zmeny objednat na mail?
    HAYES
    HAYES --- ---
    vcera jsem vybiral z bankomatu CSOB... asi na 10 min. naskocila obrazovka transakce se provadi... a kdyz uz jsem chtel volat na CSOB linku, tak najednou karta vyjela a na bankomatu naskocilo MIMO PROVOZ :-)

prachy mi to neodecetlo, takze zadnej problem... Nevite co to? V CSOB nevybirat? Na bankomatu byl normalne znak Visy...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MISHUGE: jde ti o to, do kdy je nutné ji splatit? to najdeš v Karty -> Kreditka -> On-line splátka jako Datum splatnosti minimální částky. Pokud ti jde o to, kdy končí jednotlivé období a generuje se výpis, tak je to v Karty -> Kreditka -> Detaily smlouvy (posune se, pokud to zrovna je víkend).
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    prosim, kdy je zuctovací období u CC. (na tel. 844 777 000 nikdo nebere)
    dikes..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    po pouziti platebniho prikazu na ulozeneho prijemce mi to na konci opet nabidlo jeho ulozeni. to je nejspise chyba. minimalne to mate...
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    ADAMM: ok, děkuju
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VIDOCQ: no podívej se na normální blokace - pokud tam není, tak je blokace zrušená...
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    jsou někde vidět zrušené blokace? Jde mi o to, když jsem platil přes net kartou a poté objednávku zrušil, tak kde uvidím jestli mi ty peníze vrátili
    EXX
    EXX --- ---
    TRESEN: propojeni karty s paypallem probiha tak ze napises cislo karty do paypallu, oni si strhnou asi 2 eura a tim vlastne vytvori transakci. ve vypisu [historie transakci] si najdi tuto dvoueurovou transakci a uvidis jakesy cislo - hned v nazvu transakce, nevim jiste ale asi petimistne. to cislo napises do paypallu - je to jakasi aktivace karty a zaroven potvrzeni ze jsi vlastnik karty - resp. clovek s pristupem k vypisum. pak ti ty 2 eura poslou zpet na tvuj ucet. pokud ted nemas na uctu ani ty dve eura, muzes to cele udelat az tam budes mit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam