• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    FIN
    FIN --- ---
    CAIDEL: pokud ti nevadí počáteční trapas s odfláknutým i-net bankingem a další problémy )viz finson níže), tak je axa zajímavá. mě osobně ovšem tyhle věci prozatím naprosto odrazují.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No ty krááááso. To je tedy novinka.

Odcházím si otevřít spořák jinam, tohle by fakt nešlo.

(kde je to teď nejlepší? Oranžové konto? AXA?)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: no něco sem čekal (protože poměr vkladů vůči půjčkám to vyžadoval), ale tohle? Vůbec jim to nezávidím :-(

ZBYNEK: kiosek nebo pobočka jde o způsob zaměstnání (smlouva versus živnosťák).
    FINSON
    FINSON --- ---
    PAN_SPRCHA: OK, jdu do muzea ukrást nějakej fax...
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    FINSON: na francouze musis hlavne francouzsky, zadnej jinej jazyk totiz neuznavaj ;-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FINSON: Na Francouze musíš vždycky faxem. Počítače považují za americký vynález a odmítají je používat .
    FINSON
    FINSON --- ---
    PAN_SPRCHA: Čekal jsem, že mi aspoň odpoví ve stylu "Le Férfoks nón posíbl, přendi na le Exploder, le vole", ale oni na mě prostě úplně s...ou.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FINSON: Jsou to Francouzi, cos čekal? :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Až někdo uděláte zkušenost s AXA bankou, dejte mi vědět. To jejich Spořící konto jsem si založil, ale přes Firefox běžící na linuxu se do toho nemůžu nalogovat. Posílal jsem screenshot na podporu, kde je problém, a oni mi po týdnu nejsou schopní ani odepsat, jestli to vůbec řeší.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    MARC: hmm, tak to je celkem mazec... jako nejakou hladinu bych pochopil ale 600k je fakt dost :( takze asi fakt cas na presun...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JULYZ: spořák je lepší mít jinde - ale běžný účet? já peníze v mBank už nespořím nějaký čas, ale to s běžným účtem v zásadě moc nesouvisí... nicméně je jisté, že podobně bude přemýšlet dost lidí. smutné je, že moji bývalí kolegové to ví - ale nic s tím neudělají.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    MARC: premýšľam či má význam kvôli tým pár korunám na úrokoch meniť banku, ale vzhľadom k stálej neschopnosti ohľadom zahraničných platieb a tomuto asi teda zbohom mbanka
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    Klasickej eMax je na 0,8% ... vzhledem k tomu, ze asi malokdo ma u mBank na eMax Plus vic ne 600 000, tak tenhle cirkusovej produkt muzou rovnou zavrit. Jsem zvedavej, jak dlouho udrzi AXA Bank svych soucasnych 2,5 - 3,0%.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    já jsem teď mluvil s Tomem Vokrojem i naší tiskovou mluvčí... ví to od včerejška a jakékoliv námitky z jejich strany neměly sebemenší šanci nic změnit. takže jsou oba tak na ručník do ringu - protože tohle se nedá jakkoliv obhájit :(
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Si snad dělají prtel :) Inu, ať žije pomerančové konto, tohle je už fakt moc.
    VXP
    VXP --- ---
    MARC: to je dost brzo na aprila :-(
    MARC
    MARC --- ---
    Vážení klienti,

mBank mění způsob úročení na svých spořicích účtech. Vklady na eMAX Plusu budou úročeny pásmově - do zůstatku 600 tisíc korun bude aplikována úroková sazba 1 % p.a. a u částky nad 600 tisíc korun zůstává sazba 1,85 % p.a.
    http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=173
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZBYNEK: Jinde tyhle věci nemáš vůbec. Myslím, že problém je v tom, že bilanční účet ti zřídí až po hypotéce na základě tvého požadavku - kdyby to bylo ve smlouvě, tak to musí zřídit automaticky (-;
    Jinde tyhle dvě věci nejsou vůbec, takže bych se nebál. Hlavně u variabilní sazby nemáš žádnou fixaci, tedy předčasné splacení de facto neexistuje (-;
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BUNDA: Na Pankráci není kiosek, ale klasická pobočka...

Zrovna včera jsem tam byl zjišťovat podrobnosti ohledně možnosti refinancování. Podmínky jsou zajímavé, ale nelíbí se mi, že některé věci (bilanční účet, předčasné splacení zdarma) nejsou zakotveny ve smlouvě a mohou být tedy kdykoliv zrušeny.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DEMONOFANARCHY: psal jem ti adresu člověka, na nějž se obrátit - a i pro ostatní: pokud budete mít nějaké podobné zkušenosti, tak je stručně a jasně (včetně toho, kdy a kde se tak stalo) pošlete sem - vlastimil.simek@cz.mbank.eu - Vlasta je důsledný a i když toho má hodně, věřím, že se informace dostanou tam, kde je mají slyšet. jestli to něco změní - to už ovšem není ani v mých ani ve Vlastových rukou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam