• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    Raifka má asi problémy - začíná nabízet něco podobného bilančnímu účtu.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: no to sou triky ;/
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    nic proti ale mbank ma najhorsi hotline aky som zatial zazil ... to ze to je v CR mi nevadi ale pri registracii uctu pre podnikatela mi nie je nikto ani na 3 krat schopny povedat co je cislo opravnenia, pricom na zivnostenskych listoch mam:

č. OŽP-Z/2010/03***-*

alebo

č. živnostenkého registra: 707-20***

Tak co mam pouzit ako cislo opravnenia?

dik
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    hodně lidí řešilo problémy s placením v zahraničí, zejména UK, Dánsko, Norsko a Kanada - kde pravděpodobnou příčinou bylo, že PIN nebyl v případě mBank karet nahraný na čipu, terminál se ale při částkách do určité výše nepřipojoval on-line pro kontrolu PINu z banky a platba se neprovedla (hláška obvykle: PIN locked).
    podle neoficiálních informací z Polska (kde už to funguje) by to mělo jet i u nás a na základě toho jeden člověk z mRady udělal návod: http://www.nbank.cz/jak-nahrat-pin-na-kartu/

změnit PIN v IB, provést ideálně výběr z bankomatu (tam se připojuje karta k bance vždy, z banky přijde pokyn na nahrání čipu), a pak když budete platit, karta nebude muset vyzvat terminál k připojení do banky. v českých podmínkách se to testovat dá (viz video), ale co mě zajímá, jsou případné zkušenosti ze zahraničí. není někdo v UK, kdo má kartu mBank a měl problémy s placením? případně víte-li o někom, zkuste mu to přeposlat. díky :)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    už funguje aj mne
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ano.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    funguje vám prihlásenie do internetbankingu?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PULKA: je to zpoplatněno, ale těch tuším 25,- tě nezabije ne?
    PULKA
    PULKA --- ---
    NELDE: a to je zdarma? Já žila v dojmu, že je to zpoplatěno (a teď jsem to v ceníku nenašla).
    NELDE
    NELDE --- ---
    PULKA: Nastav si v ibankingu nebo na mLince nový PIN a máš to.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Možná hloupá otázka, ale jak zjistím svůj pin na eMax debetce? Teď mi přišla nová, starou jsem nepoužívala a pin si fakt nepamatuji, dá se najít někde na nějakých papírech? (zatím se mi to nepodařilo)
    Říkám si, že když za platbu kartou nic neplatí tak bych tam mohla mít peníze a platit tak normálně u obchodníka (jen převody si nechat na mKonto)... Díky :)
    VITI
    VITI --- ---
    chjo - nelze mi odeslat platebni prikaz - hlaseni: internal error po submitu stranky ... asi maji nejake problemky :-/
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    PULKA: DRAKKA: karta s platnosti 04/10 logicky plati do konce dubna 2010. Nove karty ocekavejte konce brezna, nebo zacatkem dubna (ja mel stare 03/10 a nove prisly na konci unora).
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    BONGO: manželovi zas dneska přišel mail, že mu otevření mkonta schvalují s platností od x.x.2008 či co ... přitom ho právě už dva roky vklidu užívá ... takže opravdu asi nějakej interní error
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BONGO: aha, no já nevěděl, v jaké souvislosti se ti to stalo. doporučuju napsat nikoliv na kontakt, ale rovnou sem: tomas.vokroj@cz.mbank.eu - klidně se odvolej na mě :) tom se na to podívá a vyřeší to.
    BONGO
    BONGO --- ---
    NELDE: nemam..

ADAMM: dik za upozorneni, vsechny doklady mam..

u vsech tech zadosti je jiny kod, ale stejne datum podani zadosti, ktere souhlasi s realnou zadosti..uz jsem volal na mLinku a skoncil u kroku "zadejte identifikacni cislo klienta" :) tak holt pisu mail..
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BONGO: bacha na to, neztratils třeba občanku? slyšel jsem, že se občas stalo, že se takhle přišlo na to, že někdo chtěl podvodem otevřít účet na ukradené doklady...
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Tak sem po dlouhy dobe otevrel mail co pouzivam pro banku a zjistil sem ze me od zacatku roku neprisel jedinej vypis z uctu, pritom push mail porad chodi v pohode.
    Pritom sem nikde nic nemenil :(
    NELDE
    NELDE --- ---
    BONGO: A nemáš mKonto jako spoluvlastník?
    BONGO
    BONGO --- ---
    cca pred hodinou mi z mBanky v kratkych intervalech prisly ctyri dvojice mailu: ze mou zadost o mKonto zaregistrovali a ze ji odmitaji, protoze uz jedno mam..evidentne interni error..deje se vam to taky? at je neprudim jako jeden z tisicu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam