• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    To je fakt výsměch. Jak je na tom momentálně AXA, už začali normálně fungovat a odladili dětské nemoci (inetbanking a doba založení účtu?)? Bych to měl konečně z eMaxu někam přelít...
    MARC
    MARC --- ---
    Jen tak pro pobaveni (pokud jeste ma nekdo na eMaxech penize):

S platností od středy 19. května mBank v České republice snižuje úrokové sazby na spořicích účtech.
    Jednáme tak v návaznosti na změnu úrokových sazeb ČNB.
    Úroková sazba na spořicím účtu eMAX klesá na 0,65% ročně (p.a.).
    Sazby na účtech eMAX Plus se mění následovně:

- Úrok při vkladech od 0 - 600 000 Kč klesá z 1,00% na 0,75% p.a.
    - Úrok při vkladech nad 600 000 Kč klesá z 1,85% na 1,30% p.a.

Úroková sazba na účtech mBusiness eMAX se snižuje z 1,85% na 1,30% p.a.
    http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=185
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Nejlepší je spotřebitelský úvěr, potom kreditka nebo kontokorent. Do klasických půjček bez udání účelu bych moc nechodil, jsou drahé všude.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    pls ma nekdo zkusenosti s mPujckou? jak dlouho to trva? jak prisne se to schvaluje, uz mame hypoteku, potrebujem 80.000 na 3 roky optimalne.. nejaky tip na pujcku jinde, ktera je vyhodnejsi?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: btw na pushe stále čekám :-D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: při těch výpadcích prý opravdu nešly občas i karty, alespoň podle mFóra.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Tak update, dnes mi prisel email push z pondelka, a ty dva pokusy tam jsou jako
    "Zamit. autorizace <XYZ>: (186) NEIDENTIFIKOVANÝ PR. " a s casem nekdy v 11 vecer (pritom to bylo zhruba v 13:40...) wtf?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: holt marketing vítězí nad původně deklarovaným jiným přístupem :-(
    CASTER
    CASTER --- ---
    Jako nevim, otevru mbank.cz a vyskoci na me reklama na platebni karty se slogany jako "Jistota na dovolene", "Bezstarostnost pred cestou"... pritom ani u nas se bezstarostne a jiste bez dalsi karty od jine banky necitim, natoz v zahranici...
    CASTER
    CASTER --- ---
    HUBIK: asi jo, protoze koukam ze penez tam bylo dost
    BUNDA: nemyslel jsem vlastne limit ale zustatek. Ale jak rikam, byl odstatecny. Denni a mesicni limity taky. Ten limit na pocet plateb je kolik, kdyz ho nevidim? Predpokladam, ze 7 transakcema v dubnu a 3 v kvetnu jsem ho ale nepresvihl...
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    CASTER: vzhledem k tomu, ze diky zvysovani kvality systemu byly out i autorizace plateb kartou, tak to muze byt diky tomu.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: jinak pokud máš zapnutý a správně nastavený email pusch tak tam bys viděl více.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: limit se projeví okamžitě, ale je tu ještě limit na počet plateb (ten nevidíš) a limit na měsíc. Zkontroluj.
    CASTER
    CASTER --- ---
    Mne se dneska nepodarilo zaplatit kartou (k eMaxu) - "platba zamitnuta", tak nevim, jestli to souvisi s tema vypadkama IB, nebo ze jsem na ni daval penize z mKonta ted o vikendu a limit se tim nezvysil okamzite? Nevite jaky zpozdeni tam je? Taky je mozny ze tam bylo penez dost i predtim, ale to se ted nepodivam :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Koukám ta mBank se dnes informačně rozjela :-D

Zvyšování kvality adenšní krátkodobé výpadky Internet Bankingu
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    Ja se taky uz parkrat zalogoval a jednou dokonce i odeslal prikaz. Pak jsem to vzdal, to bych se zblaznil.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: já se od rána zalogoval už několikrát, ale odeslat příkazy do ranního odesílání jsem nestihl. A systémovou chybu už sem viděl cca 30x?

Přesně ten popisek je fakt nasírací :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: já se teď zalogoval. mluvil jsem s klukama - důvod je ten, že ze soboty na neděli se slučovaly systémy mBank a Multibank, problémy jsou cz/pl/sk, ale v tomhle je česká část imho úplně nevinně. ta hláška je pitomá, to souhlas, mně by to taky spíš nasralo než co jiného.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: Vážení Klienti,

V průběhu dnešního dne se mohou vyskytovat krátkodobé výpadky Internetového bankovnictví související se zlepšováním kvality. Za komplikace se omlouváme.

Marketinková okecávka, fakt poslední dobou nevidím rozdíl v komunikaci mezi Mbank a jinými bankosaury :-(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KY_109: klasický přístup. Do fóra takřka nikdo neleze takže na přihlašovací stránce mrtvej brouk a půlka klientů bude hledat chybu u sebe u providera atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam