• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    díky, nicméně cenu za blokování karty jsem také dohledal. Mě by spíše zajímala ta čekací doba než ti přijde nová karta domů ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    neco jsem hledal a narazil jsem na post BUNDA-y :)

To, co je dnes v ceníku za 0 Kč - bude i nadále za 0 Kč ... nemůžeme si dovolit a ani nechceme měnit naše zásady. Dobře jsme se poučili ze zkušeností konkurence, která slibovala a sliby nesplnila. Jejich cestou rozhodně jít nechceme. Co říkáme, to platí.
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    máte někdo zkušenost s blokací karty? dnes mi prodavačka nalomila platebku a jako nejrozumější postup se mi zdá blokace a zažádání o novou. Jaká je doba od blokace do vydání nové karty? (přibližně)
    FINSON
    FINSON --- ---
    KOC256: Heh, necekane :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    trochu OT ale AXA si to uz s temi 3,5% rozmyslela :)

...
    Nyní jsme nuceni zareagovat na podstatné změny na trhu a na snížení REPO sazby ČNB na historické minimum a snížit základní roční úrokovou sazbu na 2 %. Při započítání věrnostního bonusu 0,5 %, který klient získá při průměrném zůstatku přes 40 tisíc korun, nabízíme celkové roční zhodnocení 2,5 %, což je stále jedna z nejlepších nabídek na trhu.
    ...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    takze misto bankomatu budu vybirat pres cash back?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    což je mi ovšem jako klientovi úplně buřt.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SEOMAN: logicky, protože to taky není zadarmo. reálný náklad, nemáš-li speciální dohodu, a jde to přes visu/mastercard, je někde okolo 30 Kč. takže tak.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    njn ale zrovna ty vybery z bankace, jedina vec co sem pouzival...a to nema nikdo zadara co na to koukam
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    jo, já jdu do FIOa, už jim dali bankovní licenci,což mě trochu uklidnilo ...
    FIN
    FIN --- ---
    so far so good
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Co FIO, je to k necemu ?
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    zahranicni platby v prdeli porat.........
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    ok je cas zalozit neco jineho nekde...
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    Někdy není těžké být prorokem, ale když očekávané nastane, stejně to člověka otráví.

[ MUNIN @ mBank ]
    KEEPER
    KEEPER --- ---
    No, minuly tyden jsem si konecne u mBank zridil ucet, koukam, ze prave vcas :)
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Ja to fakt nechapu co cekaj? Lidi co k nim sli nebyli konzervy, co nejsou schopny nic zmenit protoze to znamena vopich... a tak stejne rychle zase muzou jit? To maji novy projekt skoncit v CR bo co?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    http://www.finexpert.cz/Bleskovky/mBank-konec-zivota-bez-poplatku/sr-1-sc-3-a-26000/default.aspx

hm, jestli to bude tímhle stylem a tempem pokračovat, tak bude za chvíli na čase ukázat některým méně bystrým lidem v mbank, že tak, jak se to pomocí internetu a osobních doporučení rozjelo, to taky může stejně rychle skončit - protože když mně zradí banka, od které jsem nic jinýho nečekal, tak se to dá se skřípěním zubů unést... ale když se někdo tváří a nějakou dobu funguje jako spasitel a pak obrátí, tak taková zrada nasere pořádně, tím víc, čím víc je člověk doporučoval...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    XMARGE: co se eMAXu tyce je to pochopitelne .. mBank ma ted patrne hodne penez na pujcovani proto nabizi dostupnejsi uverove produkty a naopak nechce dalsi penize od klientu ktere nema kde upotrebit .. takhle mi to alespon prijde ..

ADAMM: .. jako on-line bankovnictvi a vedeni uctu by melo zustat za 0 CZK ! .. ostatni sluzby jako vyber z bankomatu, ale i zalozeni/zruseni uctu, vyrizeni uverovych produktu apod. ssebou nesou nejake naklady na jednici a je pochopitelne kdyz je mBank zpoplatni ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam