• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DYNK: to, co se tě v sazenbníku případně týká je a) vydání duplikátu karty 100 Kč (= budeš mít původní kartu, dojde ti nová, se stejným číslem a už s čipem, stará funguje do okamžiku aktivace nové) b) blokace karty 0 Kč + poplatek za vydání / obnovení v prvním roce platnosti karty 0 Kč (=starou zablokuješ třeba jakože z důvodu krádeže a dojde ti nová, obvykle do 10 dnů, jen je dobré si zkontrolovat, jestli máš v systému správnou adresu, kontaktní se dá měnit přímo v IB)
    PULKA
    PULKA --- ---
    DYNK: nevím jaká je odpověď na 1 a 2, ale zato vím, že i s neembosovanou a nečipovou se dalo platit stejně dobře všude, kde brali visa kartu a ne jen CarteBleu (francouzská varianta kreditky) :) takže bych se nestresovala s výměnou a počkala, až Ti ji sami vymění...
    DYNK
    DYNK --- ---
    Zdravím,
    mám mKonto a k němu neembosovanou magnetickou platební kartu s platností do 11/2010. Začátkem srpna jedu do Francie a byl bych klidnější když bych tam jel s embossovanou čipovkou. Akorát nevím:
    1) stihne se provést výměna tak, abych měl doma kartu do 14ti dnů od žádosti?
    2) bude v tomhle případě výměna zpoplatněná? V sazebníku jsem narazil pouze na termín "dodatková karta", což asi není můj případ.

Víte někdo?
    HAYES
    HAYES --- ---
    Karen: neni to vubec limitovany, protoze na jednom emax+ uz mam asi 6 mesicu 5,- a zadnej problem.
    VANEK
    VANEK --- ---
    BUNDA: Potažmo jaro, léto, podzim a zima. Nebo možná vklady a úvěry.
    KAREN
    KAREN --- ---
    VITI: ne, jestli to teda neni min nez treba desetikoruna ,D
    VITI
    VITI --- ---
    jsou u mBank uctu nejaky povinny zustatky ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FIN: nebo spíš nikdo.
    FIN
    FIN --- ---
    BUNDA: popravdě, z komunikace mbankou provozované poslední měsíce to z hlediska inteligentnějších uživatelů než těch, co s námahou absolvovali základní školu, nevypadá jako problém, ale téměř jako, kdyby oddělení komunikace s veřejností řídila parta retardů, cvičených opic a českých politiků.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    zacituji opět z blogu mbank: Zároveň prostřednictvím měsíční edukativní kampaně získají naši klienti veškeré potřebné informace formou nadstandardních personalizovaných zpráv z banky.

máme 10. července a slibovaná měsíční edukativní kampaň?

Největším problémem mBank je komunikace, komunikace a komunikace.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    HUBIK: jde o princip! .)=
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    EUCHENIE: za doporuceni mam doma mBank hrnicek, ale uz i na tom setrej ;-)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    BUNDA: jo na to jsem koukala, na ty poplatky, ale pořád mi to přijde dobrý oproti jinejm bankám..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EUCHENIE: tak od 1.8. už se někteří poplatkům nevyhnou. Což někoho umí naštvat.

Já v minulosti doporučoval (klienti se setkali s problémy při zakládání), při dalším doporučování (přestalo být výhodné spoření), při doporučení hypo zrušili mBilans a nyní zavádí poplatky, ale aktuálně už spíše odrazuji...
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    BUNDA: .)) snad nebude, doufám.))
    diky.)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EUCHENIE: brzy ti bude nadávat? :-D Svého času bývala drobná odměna, ale to byla časově omezená akce.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    hele nakou vyhodu za doporuceni klienta asi nemam, coz?.)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    POLINA: záleží - pokud máš v IB nabídku na předschválenou půjčku, tak je to docela dobrá varianta. netvrdím, že jde nutně o nejlepší nabídku na trhu, ale parametry nejsou špatné - vidíš vše on-line, můžeš kdykoliv bez sankcí splácet, úrok je rozhodně konkurenceschopný. předschválená je vyřízená hodně rychle.

pokud tam nemáš předschválenou, tak je hlavní problém to, jestli ji vůbec dostaneš.
    POLINA
    POLINA --- ---
    Když si vezmu půjčku u mbank, kde mám i účet? Bude míň nevýhodná než jinde? Nevyznám se ve financích a nechce se mi o tom přemýšlet ,))) A jak dlouho trvá vyřízení? Dík
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Tak hlásím report z Islandu. Platila jsem mbank kartou opakovaně, někdě chtěli PIN, ale většinou jen podpis (v ČR chtějí PIN i podpis). Jen jednou se stalo, že mi terminál odmítl kartu (na samoobslužné benzínce). Dost mě pak vyděsilo, že si po 4 zamítnutích karty zablokoval přes 6000 Kč. Naštěstí byly jen blokované, následně nestržené.
    Jen jste měli pravdu, že ten kurz nebyl extra příznivej, kdybych si vyměnila na místě eura za ISK, vyšlo by to lépe. Ale kdo má ty jejich tisíce tahat po kapsách:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam