• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    KAREN
    KAREN --- ---
    FINSON: skoda ze nemam nejakou nudnou nekreativni praci, mozna bych to bejvala ocenila ;)))
    MALKE
    MALKE --- ---
    FINSON: Che, to mi připomíná, jak moje matka hledala jakési léky a ptala se sestry, kde jsou - přece byly tady v té skříni. A vrchní jí odvětila, že je přestěhovala kamsi jinam. Když byla dotázána na smysl svého počínání, odvětila "Já je takhle udržuju ve střehu...":c)))
    FINSON
    FINSON --- ---
    KAREN: To je dobrá myšlenka! Ve skutečnosti se mBank jako jediná snaží přinutit lidi myslet a dávat si pořád bacha, aby nezakrněli - pro jejich vlastní dobro, a oni to ti klienti pořád nedokážou pochopit...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ZBYNEK: jj, napr. ve fio je to nejak podezrele jednoduchy;) fungovani s mbank mi pripomina skautsky tabory z mladi - sifrovacky, bojovky, logicke hry, stopovacky, opici draha, boje s siskami... ;D .///
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak mi dnes mbank zaúčtovala poplatek za výběr z bankomatu... Kartou jsem platil na konci srpna, ale transakci zaúčtovali až v září. Nejde mi o 9Kč, ale o princip.
    Emax už vůbec nepoužívám, za chvíli asi přestanu používat i mkonto. U FIO sice nejsou výběry z bankomatu zdarma, ale aspoň předem vím, co můžu čekat.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Dalsi maly bug s neprelozenou polstinou:

Jelikož jste naším stálým klientem, připravili jsme pro Vás následující nabídku:

* Aktivujte si vyšší úročení na eMAX Pluscs-CZ - oferta ważna do 2010-09-30 - žádost
    * Předschválená mPůjčka až do výše Kč xxxx000.00cs-CZ - oferta ważna do 2010-10-03 - žádost
    NELDE
    NELDE --- ---
    To zase nezní tak špatně - to pásmové úročení bylo nesmyslné. Takhle dávají bonus těm, co utrácí kartou. Jen je škoda té nutnosti to aktivovat (ale chápu, že to je jen pro jeden Emax+ - snaha vyhnout se řešení s více E+ účty) - pokud tedy není více osob do toho zapojených. Pak ale každý musí utrácet.
    Osobně mi to nevadí, na bezpoplatkové kreditce mám minimálně 10k měsíčně (mám ji kvůli bilančnímu účtu), jen to nevyužiji - bilanční účet je mnohem lepší.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KERRAY:
    to jo ale toto se me netyka...

penize mam jinde (jestli jim to nevadi je jejich vec) a mbanku pouzivam jen k platbam kartou, a vyberum - bud zadarmo a nebo za levno...

Takze kritizovat mohu ale stále jsem spokojen :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KOC256: spíš trochu "tak pojďme zkoušet, co ještě všechno si můžeme dovolit"
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nechapu jak toto vubec nekoho muze napadnout. Me to vazne prijde spise jako akce: "pojdme je poradne nasrat!" :o)

To tam nemají žádný kontrolní mechanizmus?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a jeste "V případě jejich splnění můžete aktivovat nabídku zvýhodněného úroku v Internetovém bankovnictví nebo přes mLinku."
    znamena, ze to budu muset nejen hlidat, jestli uz jsem splnil nebo ne, ale pak i nekde kazdy mesic zapinat?
    VANEK
    VANEK --- ---
    MRTVY_KENNY: Hlavně že teda nemůžou napsat "za předcházející kalendářní měsíc"; zkřížením bankéře a právníka se jejich nesnesitelnost vzájemně vynásobí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    spise: "tohoto" == "tohoto zmineneho" tedy "predesleho" :) :D
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    anebo "tohoto" je tohoto a ne tohoto :) at zije cestina.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TOXICMAN: pockej, za mesic...

"od prvního dne předešlého kalendářního měsíce do posledního dne tohoto měsíce"

je snad dva mesice, ne? datumove vzhledem k dnesku pisou vlastne od 1.8. do 30.9.

tzn viz CAIDEL
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Co to zase vymysli za kktiny? Co porad honi na tech bezhotovostnich platbach? Takze stale pro sporeni zustava AXA a to se nezmeni dokud mi nedaji 3+% :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DONALD: To fakt vymejšlí snad někdo ožralej...
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DONALD: takže když zaplatíš kartou za měsíc víc jak 4000,- tak máš na eMaxu 2% úročení? to neni špatná zpráva ne? nebo něco nevidim?
    DONALD
    DONALD --- ---
    Změna úrokových sazeb

http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=210

pro me definitivni kapka zacit se rozhlizet jinde.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: tak půjčku to teď nabízí skoro každému nehledej v tom logiku. 5ídí se to jen jednou - buď začne mBank víc půjčovat nebo bude více poplatků.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak mi mBank nabídla předschválenou půjčku plus s úrokem 14,90. Na částku menší (skoro poloviční), než kolik mám na bilančním účtě (s úrokem 4,16) Že by polská logika (-;
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: fajn :) co se bugu týče, napsal jsem ti zprávu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam