• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    Ta platba probehla tak, ze rajen mi to prevedl na koruny a mbank zase zpatky na eura - a z mbank mu odeslo misto 25 eur 27 eur . . .
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    jojo, rajen mi ukradl 2 EURa ...
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    SEOMAN: Za tohle mBank nemůže. Ryanair si s oblibou přikrádá na DCC - měl jste to nechat zkonvertovat banku.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    No... takze krade bud mbank nebo rajen air

********25.00 EUR Total Paid
    e : 26.23640 CZKncy : 655.91 CZK
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    No dolar za 18,766 je taky imho dost :(
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    SEOMAN: To stěží. mBank sice má mizerné kurzy, ale nad 26 je měla naposledy v půlce července.
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    jojo...
    KAREN
    KAREN --- ---
    SEOMAN: to je aktualni platba??? 8[
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    euro za 26.23 pri platbe kartou, je teda opravdu pecka....takze si to pri nejakych vetsich platbach a nakupech rozmyslete ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Co nechápu, je, že mB nemá aspoň platby do/z SK a PL. Případně skrze PL dál. Vždyť by to bylo tak snadné - dají klientovi účet v PL, on si tam pošle peníze a přes polský IB je pošle dále.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    YARIN: můžou, ale ne na občanku, jen na pas. trvalý pobyt není nutný. ale to FIO je lepší (zejména díky příchozím platbám ze zahraničí, ale hlavně případným odchozím).
    YNZA: posílá se na korespondenční adresu - pokud ne, tak je někde chyba (=samozřejmě pravděpodobně na straně mBank, ale není to tak, že by se automaticky posílaly karty na trvalou adresu). mail na rozumného člověka, co to může vyřešit, posílám do pošty.
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    BUNDA: Ne. Spoléhají na to, že se většina lidí neozve. Ale pomalu se to mění. Mimochodem - v roce 2009 byla průměrná délka řízeni před Finančním arbitrem ČR jen 63 dní.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MUNIN: jj zvlášť, když se to právníci mbank rozhodli neřešit :-D Ale můžeš hádat poučili se z toho? :-D
    MUNIN
    MUNIN --- ---
    BUNDA: Kupodivu se lze proti polské odrbávačce úspěšně bránit u českého soudu. http://aktualne.centrum.cz/finance/penize/clanek.phtml?id=671012
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MUNIN: u mBank je to tak, že ti peníze sice připíší, ale disponovat s nimi nemůžeš.

YNZA: stejnej případ už někdo zmiňoval i na mFóru. Prostě polská logika :-D
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    WITTGENSTEIN:
    Nic takového nemám... A díky za info ...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZONICEK: Leda kdybys měl připravené takové ty šablony na převod (za energie, různé poplatky atd.), které nevyžadují autorizaci sms. Ale z toho by nic neměl, jen by ti zkomplikoval život.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Potřeboval bych se zeptat ohledně zabezpečení ...
    Pokud někdo bude mít moje heslo k účtu u mbank... Může mi nějak převést peníze, nebo něco podobného, pokud nebude mít u sebe můj mobil ? Zatim jsem na nic nepřišl, ale zajímalo by mě to... Díky
    YNZA
    YNZA --- ---
    lisi se proste korespondencni adresa a adresa pobytu, ale korespondencni je SPRAVNE, proc to ti psoncci posilaj na adresu trvaleho pobytu? nejakymu nedo***ovi tam vypadla cislice a ja z toho mam peknou polizanici
    YNZA
    YNZA --- ---
    Ja uz vim proc mi neprisla karta, hec, a je to chyba mbank :) ovsem snahu o napravu nemaji, nebo kontaktni formulare ctou cvicene opicky (pripadne oboji). typicky po polsku vyreseny :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam