• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JUANITA:
    neni nad srozumitelnou uzivatelskou hlasku ;-)
    BONGO
    BONGO --- ---
    JUANITA: stejna zkusenost, konkretne pri pokusu o zobrazeni historie transakci
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    behold dnesni mbank

VANEK
    VANEK --- ---
    ADAMM: Kdo už by mohl pracovat po netu z tropů, když ne ty? Nebo ho tam nemají dost rychlý na telekonference?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    HUBIK: mají tady super pizzu! ale bohužel se budu muset vrátit do šedivé reality české republiky...
    HUBIK
    HUBIK --- ---
    ADAMM: a chystas se i vratit, nebo sis vybral misto, odkud nevydavaj zlocince do CR a ted cekas, az to tady na tebe praskne? ;-)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Tak po 3 hodinách jsem to zkusil znova a prošlo to ... díky
    A díky za upozorňení na email push - nastavil jsem...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    poslu nekomu zodpovednemu... kdybyste to ne nevedeli, tak jsem na ostrovu st. martin a budu tu testovat platba kartou - mBank i AXA :)
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Mensi bug IB mBank:
    Po odhlaseni z IB je jako title v kodu stranky nasledujici: files to edit this page: /.elements/logout/
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: v nastavení IB mbank lze zapnout službu email push (které loguje transakce apod.) Pokud nevíš o čem je řeč tak to zapnuté nemáš a tím pádem ani nic nenajdeš. Musel bys zapnout, nastavit a zkusit znovu zaplatit.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Tak teď vůbec netušim kam se mám kouknout... na mail nic nepřišlo a od paypal mi vždycky přijde mail po zaplacení. Od mbank pouze měsíčné výpis...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: jestli máš zapnutý email push tak se koukni do historie jestli je tam něco uloženo (tj prošla autorizace až do mBank).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZONICEK: na dnešek byl release, kdy nešly karty a IB jestli jdou karty nevím, ale IB od cca 10:30 jde :-)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Nebyla teď u mbank nějaká změna u karet ? Chtěl jsem teď zapatit přes paypal 64$ a napsalo to : You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.

S kartou jsem nic nedělal a prachy na účtě jsou ...
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    BUNDA: myslela jsem si to... děkuji za upřesnění.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TRESEN: ano musíš platit kartou bo z toho má mBank provizi. S přesouváním peněz z účtu na účet má jen náklady.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    BUNDA: to je další fáze, nenechávaj je v mBank, zatím tam ale jsou a já bych potřebovala odpověď na mou otázku :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TRESEN: :-) jen z eMax plus na eMax plus minimálně 4x měsíčně sem a tam :-D

Ne dělám si srandu. Pokud chceš vyšší zisk tak nenechávej peníze v mBank.
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    potřebovala bych vědět, jestli se v právě probíhající akci "Váš vyšší získ" pro splnění podmínek musí platit bezhotovostně jen fyzickou kartou nebo lze potřebného limitu dosáhnout i převodem dané částky z účtu na účet?
    děkuji
    VXP
    VXP --- ---
    VANEK: http://www.mesec.cz/clanky/velky-test-platebnich-karet-nejlepsi-a-nejhorsi-kurzy-v-eurech/

+ platis za konverzi men na eura, pokud ta banka nema primo moznost dane meny :)
    Tip: Ušetřete na platbě kartou v zahraničí a neplaťte za konverzi měn - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/usetrete-na-platbe-kartou-v-zahranici-neplatte-za-konverzi-men/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam