• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KAREN
    KAREN --- ---
    DRAGON: ale plosimte;)) Fio je fakt rozumna alternativa, ten euroucet je dobry reseni, myslim...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    prtesne toto snad ceka kazdy normalni clovek. Takto to je uplne k nicemu. Snad jen ze si to chci naklikat a pak otrocky pojednom potvrdit. Ale proc?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NIGHTHUNTER: VXP: tu spolecnost vubec neznam a pri pohledu na jejich web mi prijde, jak kdyby ho napsal nekdo pres noc... nelibi se mi to...
    zkusim najit jinou alternativu...

pamatuju si, ze kdyz sem mel ucet v Raifce, tak mi nabidli, jestli chci take dalsi ucet v eurech... tak sem myslel ze neco takoveho nabizi i mbank, skoda.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    DRAGON: já bych teda taky doporučoval si založit v Čechách účet u FIO banky - nic to nestojí a získáš zase další výhody - podrobnější popis třeba na http://www.fio.cz/docs/cz/OSOBNI_FINANCE.pdf
    VXP
    VXP --- ---
    DRAGON: zaloz si EUR ucet ve FIU
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    takovej mozna hloupej dotaz, ale kdo vi, treba to jde: lze nejakym zpusobem propojit ucet mbank v cr s mbankou na slovensku? nekdo mi ma zaplatit urcity mnozstvi eur a ja bych to nerad preposilal na ceskej ucet s tim ze by se mi to zkonvertovalo.

moje moznosti jsou budto zalozit si na slovensku ucet a nebo si nejak poresit prave tu CR-SR mbanku, jde to?

diky
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOC256: myslel jsem, že nějak půjde potvrdit všechno najednou. tak jsem dal "přidat k operacím k autorizaci", a po potvrzení SMSkou to napsalo:

Dispozice k realizaci operace byla přidána. Operaci lze potvrdit v části 'Operace k autorizaci'.

tomu říkám ptydepe.

a pak to stejně musím potvrdit další smskou.. kašlu na to, budu to dělat pojednom :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    Nedá mi v reakci na toto nenapsat nesmyslnosti, které dále eviduji:
    1/ potvrzování transakcí pomocí SMS pokud zvolím "Autorizovat později" (nebo jak to je). To je pak takové terno něco potvrdit že by mě jeblo

2/ Způsob informovanosti o počtu výběrů.
    Proč to nemůže být jednou denně aktualizované někde v rohu dole ale musí chodit nesmyslná informace kterou nelze jednoduše zobrazis a smazání je taky na 3 kroky.

3/ Proč se počet výběrů počítá ze započtených transakcí ale ne z potvrzených (v mojem názvosloví). Př.: Pokud poslední den zaplatím kartou 4000 Kč a vyberu tak ten výběr není zadarmo.

4/ Pokud si ukládám šablonu platby tak je výchozí možnost neautorizovat platbu pomocí SMS. Asi to je v rámci bezpečnosti že?

To mě teď napadlo...
    HARALD
    HARALD --- ---
    NELDE: no lidské osudy tu nevyřešíme. ptal jsi se jak funguje blokace v případě, že na účtu není dostatek prostředků.
    NELDE
    NELDE --- ---
    HARALD: Vzhledem k tomu, že notářům to trvá docela dlouho, může být blokace takhle do minusu docela problém.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: "zablokují" - já už s mBank nemám v podstatě nic společného ;)
    HARALD
    HARALD --- ---
    NELDE: Jen odhaduji, ale řekl bych, že to bude stejné jako u blokace kartou. Vytvoří se blokace, byť je zůstatek nižší. V okamžiku, kdy přijdou peníze (např. vyplacený důchod) tak už je vybrat nejde.
    NELDE
    NELDE --- ---
    CAIDEL: Nic. Oznámit zůstatek na účtu ke dni a hodině úmrtí notáři, který bude řešit pozůstalost. Pokud by měli peníze doma v šuplíku, tak se taky nic řešit nebude.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NELDE: A co by sis jako představoval, že s tím mají dělat? :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Hmm, takže když ke dni úmrtí tam je 2000 a následující den odejde všechno pryč, tak co zablokujete, až se k vám dostane informace o úmrtí?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Btw. včera jsem si všimnul zlepšení, které už je nasazené nejspíš dlouho, ale třeba já osobně jsem ho asi zasklil - původní zmatené nastavování SMS a E-mail pushe, kde bylo těžké něco najít a co změna, to sms, teď funguje výrazně výrazně líp :) nic světoborného, ale potěšilo.

Plus jsem dostal info, že dnes/zítra bude na blogu článek o změnách okolo kontokorentu pro mBusiness - mělo by to mít docela výrazně vylepšené podmínky, tak pokud tady někdo jede mBusiness, tak snad taky plus.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: ani ne, je mi to jasne. rozumne vymyslene.
    diky!
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: Vlasta Šimek mi napsal: tak je to tak, že se blokuje polovina finančních prostředků na účtu ke dni úmrtí jednoho ze spolumajitelů.

Pokud bys potřeboval něco víc, napiš přesné znění dotazu, a já to zase pinknu do mB :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: kuju. v patek vysel tematicky clanek, ktery tohle ale klasicky vynechal.
    Společný účet je sázka do loterie. Majitel vás může kdykoliv odstřihnout - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/spolecny-ucet-je-sazka-do-loterie-majitel-vas-muze-kdykoliv-odstrihnout-14g-/bank.asp?c=A110126_124301_bank_bab
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: zeptal, ale nedostal odpověď ;) připomenu se...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam