• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RAINBOF:
    ymslel jsme obecne chybu na jeho PC... :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VASHA: plánuje, první testy proběhnou pravděpodobně velmi brzo, mRadní se už přihlašovali na testování (mě se to netýká, ale když budu mít něco nového, tak dám vědět).
    NELDE
    NELDE --- ---
    Juanita - zkus Ctrl+F5
    VASHA
    VASHA --- ---
    Měl bych dotaz ohledně plánování iOS aplikace? Koukal jsem že polská verze existuje. Chystá se do budoucnosti něco i tady?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOC256: nemyslim ze je to OS bug. Obcas takhle zapracuji antiviry nebo toolbary
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja myslim ze to tu moc resime. Jasne uzý z prvnich par postu vyplynulo ze je chyba jen u JUANITA a jelikoz pise ze mu to dela ve dvou ruznych prohlizecich tak to bude nejaky OS bug. Dalsi potvrzovani funkcnosti osttanich lidi mu asi uz nepomuze ;-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JUANITA: zkus si stahnout mozilu portable tohle je divny.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KAREN: zahada.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: hee? dneska jsem se tam logovala snad dvakrat v prubehu dne - a vsechno fungovalo normalne / ff 4.0.1
    YNZA
    YNZA --- ---
    ff3.6 ok
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: jinak jsem se teď díval na mFórum a je tam úplně ticho - což by zcela jistě nebylo, kdyby se to týkalo hodně lidí...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JUANITA:
    nejaky reset zoomovani okna? vypada to nejake divne...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: u mě chrome ok... nemáš nějaký plug-in/add-on? můžeš zkusit na jiném počítači?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    a zde screenshot. vlastne se tam nezobrazuji ani napisy 'identifikacni cislo' a 'heslo':

JUANITA
    JUANITA --- ---
    AXTHEB:
    MRTVY_KENNY: ne. no vida. a mne to nejde ani ve ff, ani v chromu. jedina nedavna zmena v systemu je nova graficka karta. hmmm...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUANITA: mi jde ve ff normalne.. tabulator nepomuze?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JUANITA: Mně to funguje.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    taky se vam nejde prihlasit tim zpusobem, ze nelze kurzor mysi umistit do pole pro vlozeni cisla a hesla? polskej humör?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ZONICEK: Doporučoval bych platit hotově asoň částečně. Kartu užij při přihlášení, ale nemusíš ji užít na vyrovnání účtu.
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Co je potřeba udělat pro zrušení jednoho spolumajitele spořícíhoúčtu? Účet chci zachovat. Musíme řešit podpis dodatku smlouvy nebo tak něco nebo stačí poslat jen nějaký formulář přes internet?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam