• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    SDN33: pokud chceš duplikát, tak je to za 100 Kč, pokud blokuješ a uděláš novou, je to pořád zadarmo - ale máš jiné číslo karty :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SDN33:
    to jen jednou za rok ne?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Nevím , jak to bylo dřív, ale při poslání nové karty s tím, že uvedete, že jste ji zničil, Vám naúčtují poplatek 100,-. Vždy jsem zatím řekl, že jsem ji ztratil nebo mi byla odcizena a nic jsem neplatil.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Gold má výhodu ve větším limitu. To nastavení limitu je velmi užitečné při nákupech po internetu - povolíš limit a zaplatíš.

Většina jiných kreditek má nějaké podmínky a poplatky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    To je klasicka chyba nazvoslovi (i ja tu mam na foru nekde zarez). proste karta BYLa pro me kreditka :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SDN33: aha takže debetku a ne kreditku. Není karta jako karta. Hodně zjednodušeně: Debetka - platíš svými penězi. Kreditka - úvěr, který čerpáš pomocí karty.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BUNDA: ne já myslel klasickou platební kartu..tu nejzákladnější.. nemám si jak vybrat
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: bez poplatků chápu (kdo má fakt minimum transakcí), Gold nemá žádnou výhodu (na rozdíl od skutečných Gold), IB to lze i jinde, limity no popravdě u kreditky si to hlídá banka (omezeně lze limity měnit i jinde), vydělání si na výběry je podle počtu transakcí (tedy se může i nevyplácet).

Kreditka bez benefitu to je imho velké mínus.
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: Varianta zcela bez poplatků (včetně Gold). Integrované do IB - okamžitá viditelnost transakcí, monitorování transakcí v Pushi, nastavení limitů. A útrata se počítá do toho limitu na výběry zdarma.

Nevýhody: zahraniční kurzy a bez benefitového programu.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SDN33: nějaká výhoda mít kreditku u mBank?
    NELDE
    NELDE --- ---
    SDN33: Ona byla někdy zdarma? Co já vím, tak to vždy bylo 844 777 000 (což je placený hovor). Můžeš ale volat i na 246 017 777, kde můžeš uplatnit různé free tarify.
    Ale když dojdeš do kiosku nebo na pobočku, tak nemusíš volat (nevím jestli ještě, ale v kioskách býval telefon).
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SM3: tama to nejde..nebo aspoň ne ta základní
    SM3
    SM3 --- ---
    SDN33: mělo by to jít přes internetové bankovnictví, ne? Jsem tedy klientem nově a toto jsem zatím neřešil, ale poslali mi karty a že si je mam aktivovat přes bankovnictví, tak počítám, že tam je možnost i objednání nové ...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Jakto, že zpoplatinili mLinku? Potřebuju si někde vyřídit novou kreditku, páč jsem tu svou nynější zrušil, ale nechce se mi platit za hovor... je to vždycky hrozně na dlouho.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: tahle chyba už je tam dlouho a majitelé kreditek ji dle fóra již dlouho hlásí :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    Tak mi v Pushi přišla divná zpráva: 19/3 19:36 mBank: Upozorneni na prekroceni castky z uv. limitu na karte
    A protože v tu dobu jsem s kartou určitě nemanipulovat, tak volám na mLinku, jestli to není fraud - mám nulové limity na výběry (už jsem jednou omylem vybral prachy z kreditky) a tohle vypadalo jako pokus o výběr. Ale prý je to technická chyba.
    OTZ
    OTZ --- ---
    BUNDA: jo už to frčí vďaka:)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    OTZ: v noci z 17. na 18.března 2012 v čase od 01:00 do 09:00 h. plánujeme modernizační odstávku našich systému.
    OTZ
    OTZ --- ---
    V současné době probíhá modernizace Internetového bankovnictví mBank.
    Z tohoto důvodu dočasně není možné přihlásit se ke správě účtů.

Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme za pochopení.

neví někdo jak dlouho to bude trvat?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VANEK: mBugzilla je bohužel neaktuální :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam