• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Neví někdo za jak dlouho zmizí zablokovaná karta z netbankingu?
    VITI
    VITI --- ---
    ADAMM: mne ted taky praska (po roce) ... stara vydrzela 2 roky ok. Penezenka i zadek porad stejny :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    V SUOIVSOLTSI S VZÝUKEMM NA CMABRIDGE UINERVTISY
    VLŠYO NJAVEO, ŽE NZEÁELŹÍ NA POŘDAÍ PSÍEMN VE
    SOLVĚ. JEDNINÁ DLEUITŽÁ VĚC JE, ABY BLYY PNVRÍ
    A PSOELNDÍ PÍMESNA NA SRPVÁÉNM MSTÍĚ. ZYBETK MŽUE BÝT TOTÁNLÍ SĚMS A TY TO PŘOÁD BEZ PORLBMÉU PEŘČETŠ.
    JE TO PORTO, ŽE LDIKSÝ MEZOK NETČE KDAŹÉ PENSÍMO,
    ALE SVOLO JKAO CLEEK. ZJÍAMVAÉ, ŽE ???

Asi tak no ;-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Máš to v názvu "podle částky" vs. "podle počtu". Občas je třeba číst.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    diky, ted jsem si toho taky vsiml... no ale prehlednost nadevse :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: jedno je částka a jedno je kolikrát :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    dneska jsem si vsiml ze mam dva bloky pro zmeny limitu na karte... Kartu mam jen jednu.

neco mi unika?

ATAN
    ATAN --- ---
    Kvůli riziku z možného praní špinavých peněz na účtech otevřených pravděpodobně na základě podvodně získaných dokladů totožnosti už ministerstvo zahájilo správní řízení s internetovou bankou mBank. Hrozí jí mnohamilionová pokuta.

"Takových účtů bylo celkem 14, banka je sama díky svým kontrolním mechanismům a monitorovacím systémům odhalila, prostředky na nich zablokovala a věc ohlásila příslušným orgánům," řekla iDNES.cz tisková mluvčí mBank Ivana Buriánková. Banka prý navíc neotevírá a ani v minulosti neotevírala účty bez osobního ověření totožnosti klienta.

Česko zasáhly krádeže identit. Podvodníci si zřídí účet na vaše jméno - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/cesko-zasahly-kradeze-identit-dkl-/ekonomika.aspx?c=A120504_085107_ekonomika_neh
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOC256: To z nyxdroidu nejde, neumi mazat posty.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    AXTHEB:
    nechces to smazat a napsat jeden souvisly post? clovek aby patral co ti vlastne prasklo a co vydrzelo ;-)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    kreditka od citi, s delfinem sem nikdy potiz nemel (a je v kapse vic prohlej nez ta citi kreditka)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mne ted podelne kolem cipu praskla
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ADAMM: taky je mam už roky, běžně používané a nic se s nimi neděje
    zajímavé
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PISTA1: to by mě zajímalo, jestli třeba tady v klubu má někdo podobnou zkušenost? já teda ne - první karty mi vydržely ty dva roky, nové pak necelé tři (pak jsem je po ztrátě zablokoval). a jako sorry, karty se imho fakt "z ničeho nic" nerozpadají :)

nový karty dorazí imho do 10 dnů (i v PL jsou státní svátky, tím se to trochu brzdí).
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    KAREN: KOC256: Normálně nosil v peněžence stejně jako dalších 6 karet kterejm vůbec nic není. A to je tam tahám i daleko dýl než tyhle.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    jo taky mám starou někde v šuplíku... budu ji muset zkontrolovat zda se náhodou nerozpadla na tři kusy ;-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: moje i po expiraci heč :-D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PISTA1:
    myslim ze chybu nekde delas ty. Mi ty karty drzi dokud neexpirují...
    KAREN
    KAREN --- ---
    PISTA1: cos s tim delal??
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Tak se mě dneska "ztratili" obě karty.
    Kreditka se totiž rozpadla na 3 kusy, debetka sice drží ale jen na kouskách, prasklá na úplně stejných místech.
    Zajmavý je, že ostatní karty v peněžence jsou v pořádku.
    Kdepak asi soudruzi v polsku udělali chybu :)

By mě zajmalo kdy dorazí nový.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam