• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PISTA1: Jako chapu princip. Ale je tam citet zavist 100 000 ;)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Pokud si pamatujete, tak v říjnu loňskýho roku se lidem s kontokorentem strhla z účtu 1 koruna
    dle fora na který odkazovalADAMM se měla automaticky vrátit.

Dneska sem si na náhodou vzpoměl a samodřejmě, že nic. :(
    Docela mě to sere, nejde mě o tu korunu, ale hlavně o princip. Protože 100tis kontokorentů .... :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: tak konkurence je potřebná. Ale už jen to, že podobné akce mBank zavádí stejně jako rozdávání peněz za doporučení značí, že se něco děje. Protože to je však v příkrém rozporu s tím co mBank razila doteď tak nevím co za tím je .-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: To bylo výjimečné - hotel, kamera, repre, apod.

Nicméně patřím k těm, kvůli kterým by se mohla mBank o nějaký pozitivní přístup pokusit.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: s citilife bys škoda říkat nemusel :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    NIGHTHUNTER: Škoda, já přes mBank kreditku protočil v lednu asi 60k (-;
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Dnes mi volal někdo z mBank (ze skrytého čísla), ptal se mě jestli mám v pořádku kreditní kartu, věděl, že jsem ji používal, ale v lednu ani jednou, tak se mě ptal na důvod. Vysvětlil jsem mu, že jsem si pořídil druhou kreditní kartu, kde mám za její placení další výhody a tak si již tu od mBank nechávám jen jako zálohu. Nabídnul mi hned, že za platby v únoru a březnu mi vrátí 2% ze zaplacené částky zpět, tak jsem řekl OK, beru v tomto případě bych ji opět začal používat. Nikde jsem se o tom však nic nedočetl, ani na mFóru, ani po přihlášení do internet-bankingu nic zvláštního aktivované nevidím.
    Nevíte o tom někdo něco víc, nevolali Vám také?
    POPEY
    POPEY --- ---
    dekuju
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    POPEY: no je to ještě trochu jinak - na té stránce je to ovšem přímo napsané:

Kurzovní lístek
    http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/kurzovni-listek/

V případě plateb provedených v Euro, používá mBank pro převod na české koruny kurz "Deviza prodej" podle aktuálního kurzovního lístku (v kurzovním lístku je vždy uvedeno datum i hodina platnosti – kurz se mění obvykle ráno, proto je při zúčtování v noci použit kurz z předchozího dne, obdobně není vyhlašován kurz mimo všední dny). Není-li uveden kurz pro daný den, platí poslední uvedený kurz.

Platby v jiných měnách jsou převedeny na měnu Euro kurzem společnosti Visa a následně z Euro na české koruny (jako výše). Mimo Eurozónu může být poskytovatelem platebních karet použit kurz zahrnující 0-2 % "crossborder fee" za účelem pokrytí konverze měn. Aktuální kurz převodu mnoha světových měn najdete na stránce Exchange Rates (zde vyberte jako měnu karty Euro a pak měnu transakce).

--- tedy ten kurzovní lístek pro jiné měny se používá jen při převodech, nikoli u karetních transakcí. Crossborder fee jsou 2%.
    POPEY
    POPEY --- ---
    pri vyberu z bankomatu v zahranici se mam ridit dle kurzu co maj na jejich strankach

predpokladam ze to prepocitavaj podle toho nejvetsiho neboli ten nakup co tam je a ne podle toho stred???
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    ADAMM: máš pravdu, příště budu chytřejší :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOXICMAN: filtr na "SEPA" by ti napověděl, že na totéž se někdo ptal tak 10 příspěvků pod tebou...

BUNDA: jj, souhlas
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    TOXICMAN: kdyby to vysvětlení doplnili přímo k té hlášce OPERACE JE NEDOSTUPNÁ tak by to byl alespoň nějaký pokrok.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN: tak už vím, ale je to teda LOL

SEPA platbu je možné vykonat
    - Z osobního účtu mKONTO a účtu pro podnikatele mKONTO business v měně EUR
    - V pracovní dny v čase od 8:00 do 19:30 kvůli aktuálnímu kurzovému lístku

Je po Večerníčku? Platbu už nepošlete, to mi hlava nebere :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Jsem chtěl poslat peníze skrz SEPA platbu, všechno vyplním a výsledek
    OPERACE JE NEDOSTUPNÁ.

Tuší někdo proč?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAYES:
    rocni.
    HAYES
    HAYES --- ---
    ty 3% je rocni urok nebo za 3 mesice? A kdyz se to automaticky prodlouzi, tak uz to pojede podle novych podminek nebo podle puvodnich, tzn. 3-mesicni terminak se 3%?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    YNZA: ne úrok se ti šoupne zvlášť na mKonto :-)
    VXP
    VXP --- ---
    YNZA: tyka se to toho obnoveni... jestli chces obnovovat castku navysenou o minuly urok, nebo se ma urok hodit na normalni ucet a znovu jet s puvodni castkou...
    YNZA
    YNZA --- ---
    KOC256: Připsání úroků ke vkladu "Ne" znamena ze nedostanes urok zadny?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam