• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NELDE: jo? zatim cekam dve minuty na ping.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    děláte jako by se to jinejm bankám nestavalo
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mne to jede uplne suprove
    NELDE
    NELDE --- ---
    Už to funguje, ale děsně pomalu.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    mBank postihl kolaps internetového bankovnictví a webových stránek – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/298147-mbank-postihl-kolaps-internetoveho-bankovnictvi-a-webovych-stranek.html
    ADITU
    ADITU --- ---
    BUNDA: jop, podle Google+ vypadek: "Máme neplánovaný výpadek webu, situaci řešíme. Omlouváme se za komplikace."
    NOOKIE
    NOOKIE --- ---
    BUNDA: Nestěhují, resp. část se přestěhovala, část ještě ne. Servery ale běžej v Polsku, takže to s tim nemá nic společnýho. Na druhou stranu, je to totálné banda diletantů, takže je spíš překvapení, že jim to zbuchlo až teď.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PLUTO:
    ale o tom presne mluvim. Ja teda vetsinou minimalne 2000 mesicne kartou zaplatim ale i tak treba vybiram radeji co X mesicu trochu vetsi castku nez pak resit ze necham na poplatku 9 Kc ;-) a kde to jde tak platim kartou...

Takze takto to presne myslim...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: ani www.mbank.cz, stěhují se a zavřeli? :-D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: nejede, asi výpadek?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Tak ono já si chtěl zrušit účet u spořky, protože jsem u mbank neplatil taky žádný poplatky (platim vše kartou, takže výběr 1x měsíčně a víc nepotřebuju) a mám na základě telefonu z s24 proč to dělám v podstatě stejný podmínky jako u mbank. Stačí se cuknout :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    KOC256: taky nejsem žádnej vořech neboj, ale holt si třeba 2x do měsíce vyberu že jo. Nemám třeba u obchodníků zaplacenou kartou nad x tisíc Kč abych měl výběr zadarmo. Tudle jsem musel dokonce použít i druhý placený výběr z max konta (naštěstí jen 19Kč, než to změnili bylo to 150 nebo tak nějak a to bylo teda ultra)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PLUTO:
    nesouhlasím. Nikdy jsem v mBank zadny poplatek neplatil. Je to jen o tom umet pocitat a planovat...
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Banka v naší republice evidentně nemůže jet bez poplatků, prostě to ti naši "bankéři" neumějí...holt tady budou poplatky vždycky :/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VANEK: To tech par zmen v poplatcich udelalo takove miliony?
    VANEK
    VANEK --- ---
    No prosím, že to jde :-)
    MBank je po pěti letech na trhu v zisku 70 milionů - E15.cz / zprávy
    http://zpravy.e15.cz/byznys/finance-a-bankovnictvi/mbank-je-po-peti-letech-na-trhu-v-zisku-70-milionu-970340
    Zlom v hospodaření přišel na podzim 2011 s příchodem současného ředitele Truhláře. V té době to již měla ztrátová pobočka polské BRE Bank u majitelů velmi nahnuté.
    Truhlář ale přenastavil obchodní strategii, zrušil některé bezplatné služby a začal hlídat náklady. Výsledek se dostavil hned v prvním čtvrtletí loňského roku ... Další úspory přinese stěhování banky z projektu Nile House na Rohanském nábřeží do nových prostor u metra Invalidovna.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: ne neni, jen zertuji, v poho ;)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ADAMM: tak slava po x letech kdy sem se dozvedel poprve ze to existuje se to koncecne uchytilo, asi otevru sampus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam