• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Divné. Já to ve výpisu měl, tentokrát jsem je právě musel pochválit za to, že to tam vcelku jasně napsali.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE:
    vypis mam informace tam nejsou

MRTVY_KENNY:
    ano a asi je povinnosti je i vsechny cist. A nikdo nepocita s tim ze banka je prome IB+karta+vypisy :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: k tomu mas ty vsechny blogy, jinak by nemeli o cem psat :))
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Nepřišel ti výpis za duben? Tam píší v čem jsou přesně ty změny.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    V IB vidím "Nový Sazebník poplatků" - kdy jim kurna dojde ze to nebudu polozku po polozce porovnavat se starym a napisou jasne co meni na co?

Ale to je vytka vuci vsem takovym zmenam...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ADAMM: to ti ale pak musi rict ta druha banka. banka prijemce s tim pak nic neudela a podle me se na nejaky reseni vykaslou, protoze to neni jejich problem
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ANDY_WARHOL: to je otázka - vyžádala, pokud to neprošlo jako SEPA platba, ale pak je otázka, proč to tak je...
    KAREN
    KAREN --- ---
    no ja bych hlavne rada, aby to do budoucna fungovalo bez zbytecnejch poplatku - proto se tim zabejvam. navic od nich dostavam penize prakticky kazdej mesic...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    imho to nepomuze, protoze ten poplatek si od nich vyzadala ta druha banka a v tom pripade si voni umejou ruce,. uz sem kdysi neco takovyho podobnyho reklamoval, nekde jinde, ale rekli mi tohle... kdyby to bylo na nic tak ti to treba vrati, ale pokud to museji oni nekam jinam zaplatit, tak se na tebe vykaslou...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: dik.)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KAREN: zavolej na mLinku a řekni, že ti byl neoprávněně naúčtovaný poplatek za příchozí platbu - jelikož mělo jít o SEPA platbu, která je zdarma. dostaneš číslo reklamace a s tím potom pošleš ten screenshot, tak bych to udělal já.
    KAREN
    KAREN --- ---
    ADAMM: klient poslal potvrzeni, kde je to oznaceno jako SEPA platba - muze se stat, ze by treba nezadal SWIFT/BIC apod. a proste z toho nakonec SEPA platba nebyla?;) fakt me nenapada, kde je zakopan pes. btw. v kolonce u tohohle prichoziho devizovyho prevodu je napsany "Banka příkazce BREXCZPP" - to je normalni??

a reklamace se provadi jak, prosiim?.)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KAREN: zkusil bych to reklamovat, pak se uvidí ;)
    KAREN
    KAREN --- ---
    NELDE: tak neposílal ty jejich hufíky, ale eura, samozřejmě. jinak SEPA platby u nás i u nich fungujou, viz např. formuláře přímo z banky klienta: https://www.citibank.hu/HUGCB/JSC/esearch/SearchHeaderInput.do
    NELDE
    NELDE --- ---
    KAREN: Obávám se, že převod z non-euro do non-euro nemůže být SEPA.
    KAREN
    KAREN --- ---
    klient mi tvrdi, ze ve svy bance (Madarsko, jako "banku prikazce" tam mam uvedenou BREXCZPP, ale klient ma ucet u CITIBANK EUROPE) zadava SEPA platby - nicmene mne to prichazi na ucet jako prichozi valutovy prevod (SHA), tzn. strhava se mi zbytecne 49 Kc. existuje moznost, ze by to jako SEPA platbu skutecne zadal, nebo mi keca / proste to dela blbe??
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DYNK:
    MRTVY_KENNY:
    MRTVY_KENNY:
    Vsak pisu ze to ted nekdy rusili. A ano je to jednomesicni terminak...
    VXP
    VXP --- ---
    MRTVY_KENNY: jj, resil jsem to tak, ze jsem 1. penize vybral vsechny => zrusil ucet plus... spotreboval co jsem potreboval a ze zbytku jsem vytvoril novej plus a ten se urocil zase normalne...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: imho 2,1 uz od 5.10.2012 nemas..
    Archiv úrokových sazeb | ZUNO
    http://www.zuno.cz/pomoc/uzitecne-informace/uroky/archiv/
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    zuno ma snad 1,3%, ne?
    1,7 je "sporeni plus", coz je maskovany terminak, pokud dobre chapu "Když si však nějaké peníze ze SPOŘENÍ PLUS vyberete, nepřipíšeme vám za tento měsíc žádné úroky"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam