• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA: Taky mi ji par tydnu zpatky sami obnovili. I kdyz nechapu. Jejich starou jsem nikdy nepouzil a te bance jsem rekl ze chci zeusit ucet.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VXP: jj jak se zdá moc dlouho si obnovené karty neužiju...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VXP: aha, Axa je banka, jo? uz sem doma, ja znal jen axa pojistovnu, tak mi to prislo divny :)
    VXP
    VXP --- ---
    DRAGON: AXA ma nejvyhodnejsi kurzy... ale podle dnesniho clanku chce byt do konce roku z CR pryc :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: "Plus převedu peníze do Axy" tzn co? :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: (-; Taky to dělám podobně. Plus převedu peníze do Axy, abych mohl platit kartou v dobrém kurzu - třeba auto si často půjčíš jen s kartou.
    KAREN
    KAREN --- ---
    NELDE: ja se v tom fakt nechci dal babrat, ale uz na zacatku psal drak o eurozone. howgh.)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANDY_WARHOL: to je to posledni, ceho se tam bojim :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DRAGON: zase aby te tam nekdo neokradl, sice neverim mediim,ale buhvi jak to tam ted vypada
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: jj, prave to byl dalsi argument pro hotovost, pac jedu po reckejch ostrovech ;))
    dik
    NELDE
    NELDE --- ---
    KAREN: Nebylo řečeno, že se jedná o Eura, kde to je jednodušší, tak se fakt dá užít ten kurz z kurzovního lístku.

DRAGON: Dobrá směnárna je na úrovni nejlepších kurzů při výběru a to vesměs platíš poplatek. Plus občas některý bankomat nedovolí libovolnou částku, má jen přednastavené hodnoty, takže větší musíš na vícekrát. Plus do Řecka a na Kypr bych na bankomaty raději nespoléhal (-;
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jo, dik,ja uz si to dohledal a sel sem radsi do smenarny, je to vyhodnejsi
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ps, nemusis odpovidat, delam si legraci :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ANDY_WARHOL: OIC.) DRAGON: tak tady to vsechno pisou:

Kurzovní lístek
    http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/kurzovni-listek/
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KAREN: ano, to je prave odpoved, co ten dotycny tady hledal.... diky za nej ze si mu odpovedela :) asi tohle presne nemohl najit
    KAREN
    KAREN --- ---
    ANDY_WARHOL: thank you, captain obvious. bavime se o mbank, nebo ne?
    Karetní transakce
    V případě plateb provedených v Euro, používá mBank pro převod na české koruny kurz "Deviza prodej" podle aktuálního kurzovního lístku (v kurzovním lístku je vždy uvedeno datum i hodina platnosti – kurz se mění obvykle ráno, proto je při zúčtování v noci použit kurz z předchozího dne, obdobně není vyhlašován kurz mimo všední dny). Není-li uveden kurz pro daný den, platí poslední uvedený kurz.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KAREN: unika ti to, ze kurzy jsou tri (nakup, prodej, stred) a nektera banka pro platbu kartou pouziva stred, jina prodej, coz je drazsi... naopak kdyz tobe meni eura na koruny tak pouzivaji nakup
    KAREN
    KAREN --- ---
    NELDE: a to neodpovida normalnimu kurzovnimu listku nebo o co jde??
    DRAGON: mbank ma dneska rano prodej 26.7903 - kurz uvadej 2x denne, po osmy a po ctvrty. kdyz mi posilaj eura klienti na ucet, tak jsem si parkrat cekla, ze kurz presne odpovida listku, tak predpokladam, ze u plateb kartou to bude totez. nebo mi neco unika?;) kazdopadne bych sla radsi do smenarny...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOC256: to je velmi pravdepodobne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ANDY_WARHOL:
    mozna uz ji maji kdyz hlasi takove zpravy do sveta :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam