• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ATAN
    ATAN --- ---
    By me spis zajimalo, co znamena tech 1000 minut volani do zahranici. To jako, ze muzu volat opravdu kamkoliv ve svete?
    NELDE
    NELDE --- ---
    ANDY_WARHOL: Neřekl jsem nic moc. Je to samozřejmě lepší než drátem do voka, ale virtuál musí jít s nabídkou pod cenu normálního operátora. Nicméně to začíná a budou ppřicházet lepší a lepší nabídky (proto také šel O2 do neomezeného volání).
    Kdyby se nyxáci domluvili a vyjednávali tarif spolu, tak dosáhnou ještě lepšího výsledku.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ANDY_WARHOL: osobně bych teda vyměnil minuty do zahraničí za rozumně levný roaming (volání i data) - to mě teď sere asi nejvíc.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    NELDE: za 600 neomezeny tarif. dobra data a ještě hodně minut do zahraničí. to se ti zda nic moc ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    Taky ho nemám a teda mVolání vypadá od oka tak na 550 a to už je dost cool :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    Zas tak super to není, nicméně je vidět, že virtuálové rozhýbali trh.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    kruci prdel, že by mi ten mail nedošel? :) to je teda ostuda... protože to vypadá fakt dost dobře :)

ADAMM
    ADAMM --- ---
    V Polsku byla mBank první virtuální opertátor, ale osobně bych žádné zázraky nečekal.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    HELVETE: taky sem zvedavej. zrovna taky režim tarif.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    koukám dneska do emailu a přistálo mi obchodní sdělení, že mbank bude další virtuální operátor a představení bude 6.11. a vzhledem k tomu, že manželce skončila smlouva dneska, docela se to hodí a jsem zvědavej. teaser v podobě grafu a srovnání dalších flatů, ale bez vlastních cen je docela zajímavý.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MRTVY_KENNY: Nějakou dobu je neaktivní karta viditelná v IB. Bohužel stejně jako na výpisu tam jsou prostřední čísla zaixovaná. Pokud nemáš dopis, kterým ji poslali, tak asi jenom na mlince.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NOGEEK: dneska uz nebudu nic psat :) proste si te selectli na nejake dukladnejsi proklepnuti.
    ziskat cislo stare karty bude asi orisek.. kazdopadne nechapu jak to muzou chtit, kdo si to ma pamatovat?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BUNDA: aha, tak pardon, vlastne s cislem bezkontaktni ja nemanipuluju, na platby po nety ma emaxovskou kontaktni. takze zmeny cisla bezkontaktky jsem si nejspis nevsim.
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    YNZA: kdyz ono me to nepusti dal dokud to tam nezadam

Security Measures
    spacer
    We are currently performing regular maintenance of our security measures. Your account has been randomly selected for this maintenance, and you will now be taken through a series of identity verification pages.

Protecting the security of your PayPal account is our primary concern, and we apologize for any inconvenience this may cause.

Credit Card Information
    YNZA
    YNZA --- ---
    zadej proste novou kartu do pp, taky sem to tak udelal
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NOGEEK, MRTVY_KENNY: v případě bezkontaktní je číslo jiné.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    NOGEEK: to je zvlastni, cislo by melo zustat kontakt nekontakt
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    BUNDA: no aktualizace to bylo, ale cislo jine, mozna proto ze je to bezkontaktni, Paypal to po mě chce.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NOGEEK: číslo staré karty? Pokud byla automatická obnova (kontaktní na kontaktní) tak číslo nové karty je stejné. Liší se jen expirace a CVV kód. JInak v dopise se kterým ti kdysi přišla. btw k čemu ho potřebuješ?
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    BUNDA: jj jasny, jsem si nebyl jisty, btw. jde nějak zjistit číslo staré karty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam