• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VANEK: To zdaleka nebudou jediné změny, připravují se velké věci.
    VANEK
    VANEK --- ---
    "mBank dnes oficiálně oznámila změnu názvu z BRE Bank Group na mBank"
    řekněte wow
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ja taky, ozvali se mi asi po tejdnu, ale nemel jsem po ruce obcanku (pas je nezajima ;]), tak slibili ze zavolaj znovu. Od ty doby nic...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja mam mvolani objednany, pac mi to parametrama dost vyhovuje, ovsem dneska je posledni den, kdy se z VF maj ozvat - tak jsem zvedava;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zahada ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    DRAGON: Je to s více různými telefony.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    divny divny.. mne se to fakt nestava, jen jak pisu, s tim iPhonem. zkus jiny telefon, treba ti to pomuze.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Centrum Prahy, kousek od Václaváku u TM. Pak třeba i v kanclu, tam ale to jasně bylo slabým výkonem. S O2 to mám doma.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NELDE: a kde se zhruba pohybujes? ja tohle fakt snad v zivote nezazil, nechapu. ale je fakt, ze kdyz sem mel driv iPhone, tak sem byl taky casto vystaven problemu s prihlasenim do site, hlavne v centru. S novym telefonem uz to nedela.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOC256: Já měl u TM a teď u O2 hlavně problém s nespolehlivostí sítě. Hlásí plnou, jenže po pár minutách hovoru to je mimo. Či se mi přes plnou nikdo nedovolal. Přičítám to přetížené síti.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    TMo mio obcas taky zablbne ale jedna se spise o obcasne vypadny jednou za X mesicu...

A jinak jsou i mista kde VDF ma vyrazne nejlepsi signal... ale proste zalezi... ...jsem u TMO
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: o horším pokrytí mimo města u VF nepochybuju... ale je mi to v podstatě fuk ;) spíš nechápu, proč mi ten T-mobile takhle blbne. kdybych to byl jen já, tak to svedu na telefon, ale jediný teda nejsem :/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak jasne, to mVolani je super, ale jen sem chtel napsat, ze to neni nejlepsi nabidka, nekdo, kdo muze potrebovat hodne dat (ja treba pres mobil tetheruji net do pracovniho laptopu velmi casto na cestach), tak je m4u asi jasna volba.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: nikde :) jen pozaduji platit inkasem, coz pro mne znamena jenom to, ze se o to nestaram :) taky sem patral, kde je hacek, asi zkratka maji dobrou smlouvu na net, to je cele.

jinak k signalu: ja ve VDF pracoval, tak tak nejak tusim, jak to se siti je. A po Praze je sice skoro vsude ok, ale jakmile jedes treba kolem berounky nebo sazavy (napriklad), tak jsou tam obrovska hlucha mista a ja tam mam s TMBL plnej signal, takze sem spokojen, jasne, ze to nekde jinde muze byt horsi, ale ja sem zatim maximalne spokojeny :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: tak s tím kdo má kde problémy se sítí... já mám T-mobile a blbne mi to opravdu častěji, než bych považoval za normální: centrum Brna a Prahy, vypadnou data a nejsou - žena má stejné zkušenosti a přecházela (na můj firemní tarif) od VF a teď je na tom o dost hůř.

Není to možná nejlevnější, každopádně je to docela dost nadprůměrná nabídka.
    Za tip na plus4u.net díky, ale rovnou se zeptám: kde je háček? ;)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DRAGON: to sem udelal, ale jeste nemeli pripsany inkaso, to se uz pripsalo, ale napsali mi ze pak musej dat zadost na tmobile a ze pak teprve se to bude posilat, jen to inkaso trvalo od ty doby co sem ho aktivoval do doby nez se jim to pripsalo asi tyden a ted uz to maji dva dny pripsano tak uvidime
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANDY_WARHOL: ja to objednaval, kdyz to bylo v rozjezdu (ergo velky problemy) a trvalo to 3 tydny, pred tydnem sem prevadel cislo me zeny na p4u a trvalo to asi pet dni. byt tebou, tak je kontaktuju, je mozne, ze se stalo neco neobvykleho, urcite bych je kontaktoval.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DRAGON: myslis ten plus4u.net ? mam to objednano, ale trva jim to jak mrtvymu srani, ted uz je to dva tydny a porad nemam simku...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mVolani neni rozhodne vyhodne.

1) je to pres vodafone, ktery ma nejvetsi problemy se siti
    2) neni to vubec nejlevnejsi
    3) malo dat

ja platim 599 korun za neomezeny tarif u virtuala a mam k tomu 30GB data. A jede pres sit Tmobile, takze mi na dost mistech funguje 4G, coz je prijemny bonus.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    URZA: Chtělo by to upřesnit. Teoreticky je možné zaslat z UK platbu v českých korunách, nicméně to nedává moc smysl. Pořád půjde o zahraniční platbu (tedy včetně příslušných poplatků na straně britské banky i mBank - i když jen 49 Kč, což je ve srovnání s ostatními bankami velmi málo) a směnný kurz koruny nebude mít britská banka asi nijak zajímavý.
    Chápal bych platbu v librách nebo v eurech (to by pak šlo poslat jako levnější SEPA platba), ale v těch korunách to nedává smysl. Snad jen v případě, že to jde právě od toho brokera, který má v ČR svůj účet v českých korunách a bude to posílat z něj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam