• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    NELDE
    NELDE --- ---
    YNZA: Už ve starém byl limit na 50 přednastavených příjemců. Není to stejný limit pod jiným názvem?
    YNZA
    YNZA --- ---
    moderní bankovnictví? hláška "Nelze definovat více oblíbených kontaktů." je blbej polskej vtip?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Posíláme z mBank peníze na Facebook nebo na mobil. A nebojíme se – FinExpert.cz
    http://finexpert.e15.cz/posilame-z-mbank-penize-na-facebook-nebo-na-mobil-a-nebojime-se
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MALAMUT: já to nikomu neberu - jen pátrám po něčem konkrétnějším než "nemám rád pestré barvy". v čem je to výrazně nepřehledné? chybí něco ve výpisu? to, co je tam navíc - je to reálný problém?

ale nakonec, proč se vlastně ptám, však mi to může být taky šumák.
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    ADAMM: moje argumenty jsou dány 20. stoletím. jsem "konzerva a staromilec", kterýmu vůbec nevoní fejsbůky a další "ministerstva dohledu". jednoduchost a strohost jsou v háji a mě je to líto. novinky nějak dám, ale za mě "píšu 5". nenadávám, jen se cítím být oprávněn podělit se o svůj názor. asi tak :-)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BUNDA: Jo to vím, jenže po tom co sem si dneska přečetl v net bankingu zprávu, jak je to supr čupr parádní věc tak pochybuju že to změněj :(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PISTA1: vím o tom, ale takhle se drbat za uchem? Běžný Franta uživatel to nedá.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BUNDA: zkus to takhle PISTA1 ;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: neodbytné
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: tak zatím mi nejvíc vadí nedobytné pojmenování jednorázové platby...
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    JUANITA: nastavení - profilový obrázek
    dole je checkbox ;)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MALAMUT: a co takhle ten vtipný status konkretizovat libovolným argumentem?
    JUANITA: BUNDA psal, že je to v nastavení, snad nějak hned na ráně ;)

btw. jedna malá nepodstatná drobnost, která mi udělala radost: ve starém IB bylo nutné zadávat trvalý příkaz na dobu určitou - bylo tam nějaké koncové datum. ale když jste se k němu dostali, tak trvalý příkaz se provedl naposled a tím to skončilo - nikde po něm nic nezbylo (kromě historie, samozřejmě), takže člověk si většinou nevšiml, že nezaplatil. teď mi shodou okolností jeden trvalák takhle skončil a přišla k tomu zpráva. je tam sice vedle "trvalý příkaz" ještě "zlecenie stale", ale je super, že to tam je.
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    hmm, tak po prvním přihlášení do toho cirkusu už mi ani nenabídne starý rozhraní ... :-(
    jinak první dojmy (po asi 2 hodinách usilovnýho probojovávání se) jsou jásavě jednoznačné - "píšu vám nedostatečnou, Mazánku..."
    škoda ...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    tak nove bankovnictvi je historiemi podle me vyborny. rychlost taky vyborna. co je pro me zcela navic (krome hry) je animovani grafu a prechodu. nejde to vypnout?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZOOEY: tak přihlásit se mohou jen ti přemigrovaní.
    ATAN
    ATAN --- ---
    PISTA1:
    BUNDA: Diky.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    BUNDA: dekuji. doufam, ze to neni zly humor z duverivych lidi!
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ATAN: Pokud máš přímo link na stránku s přihlášením tak ta odkazuje pořád na starý. musíš normálně přes stránky ;)
    ATAN
    ATAN --- ---
    Mne prisly dve vcera dve stejne sms v rozmezi nekolika hodin, a stale vidim stare stranky. Do testovani jsem se kdysi prihlasil.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ZOOEY: zatím jen testerům a těm co se přihlásili dobrovolně :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam