• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: to jsem si taky všiml. nebo když jsi v posledním viditelném políčku, tak můžeš dát TAB a kuk, uvidíš i to tlačítko Potvrdit.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Dnes jsem si zase zanadával :-( Kouknu do historie, přepnu na starší, zvolím odchozí platební převody a jedjda jak se dostanu na tlačítko Potvrdit (které se schová tam kam se nedá odrolovat). Naštěstí funguje Enter.

NELDE: btw to s tím VS bylo prý již hlášeno v rámci betatestingu mRadou :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    Adamme, hezký fail - opakování platby vymaže VS, SS a KS. Když dám platbu z adresáře, tak tam jsou. Tedy je opakování nefunkční.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SM3: tak stalo se to více lidem a třeba se někdo na mFóru pochlubí.
    SM3
    SM3 --- ---
    NELDE: Tak jsem volal na mLinku, a řekli mi, že v únoru, když se opakovala tr. platba ručně, tak se nepropsali ty VS (dřív to fungovalo), ted už to prý funguje. Sice moje blbost, že jsem se toho nevšiml, ale tak počítám že když je to zadané více jak rok a funguje to, tak co na tom kontrolovat, každopádně mi řekli, že je to chyba z jejich strany a pokud mi vzniknou nějaké penále apod. za nepřiřazené platby bez VS, tak at jim to všechno pošlu a proplatí to.
    Skoro si přeju aby přišlo nějaké malé penále, jen pro zajímavost jestli by to opravdu proplatili :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MRTVY_KENNY: spíš počítám, že tam našli něco jako B-čkovou chybu a budou dělat regresní test celé aplikace :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: looool
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mno, ale zas bude 9.3. odstavka plnych 8 hodin a z toho 6 nemaji fungovat ani karty, takze pocitam, ze nasadi perfektni verzi :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUNDA: o reakcích na FB bych radši nemluvil, ehm.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Tak zatím je v novém IB trablů víc než dost. Stačí si počíst na mFóru. A mBank se raději nevyjadřuje krom toho, že si ho na Facebooku a Twiteru hodně lidí chválí :-)
    POLINA
    POLINA --- ---
    JUANITA:
    KID_MCHUTT: tak zvyknes si na vsechno. Pripomina mi to nasazeni ios7 v iphonu, taky jsem lidem rikala, ze si zvyknou a ted uz mi prijde jakoby byl odjakziva. Snad si zvyknu brzo. Dik za radu, az se tam odvazim priste, zkusim najit vypnuti animaci ,]]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    POLINA: vypni si animace, dost to pomůže. Jinak je to o zvyk - a jak už jsem říkal jinde - vypadá to celkem rozumně a půjde si na to zvyknout.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    POLINA: si zvyknes
    POLINA
    POLINA --- ---
    Vím, že je to takový výkřik do tmy a bez jasných argumentů, ale musím si ulevit. Poprvé něco platím přes nové IB. TO JE TAK STRASNE NEPREHLEDNE A NELIBIVE. Achjo ,( Zrovna v IB ocenuju jednoduchost a chci na ,,svym uctu,, stravit co nejkratsi dobu a tohle je priserne.
    NELDE
    NELDE --- ---
    SM3: Koukni se do starého IB,, jestli je tam ta platba s VS nebo také není.
    A koukej to reklamovat. Je to z jejich strany nedodržení služby, které tě může stát peníze (celá řada českých společností natvrdo vyžaduje zadání VS a považují platbu za nezaplacenou, není-li VS uvedeno).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SM3:
    Jsem taky u nich a spokojenost. Takže nklidně...
    SM3
    SM3 --- ---
    KOC256: Je to v novém IB.
    Chyba v zobrazení nejspíš ne, když mi volala známá, že jí kontaktovali z xy, že jim nepřišla platba pod variabilním symbolem, tzn. min ta jedna platba odešla bez VS, kvůli dalším mě zatím nekontaktovali, takže to jdu všechno rovnou radši obeslat.

Myšleno, jestli má AirBank nějaké výrazné minus proč by tam člověk neměl jít? Vzhledem k tomu že to chci na běžné placení, pár trvalých příkazů, sem tam jednorázové platby, občas vložit/přeposlat nějaké peníze, občas online platby + k tomu dostat kartu - to vše zadarmo - tak snad žádné minus neni, ne?
    O nějaké úroky mi až tak nejde, když koukám na ten jejich ceník, ta se vejdu do toho Malého tarifu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SM3:
    Je to chyba nebo jen chyba zobrazeni? Nove nebo stare IB?

"Nějaké výrazné minus proti AirBank?" Mysleno asi naopak ne? nebo nechapu...
    SM3
    SM3 --- ---
    KOC256: No ted koukám, že se to stalo u dalších 4 plateb, které jsou zadány už déle a vše vždy ok, tzn. u 5 v historii za únor chybí VS (u jedné VS zůstal), v lednu tam ještě byly a v březnu tam už opět jsou. Tak co to je! :/
    Právě mě přestala mbank bavit, zprasený ib, snížený úrok, a ještě abych si hlídal tr. platby, jestli odešly v pořádku :/

Nějaké výrazné minus proti AirBank?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SM3:
    trochu jsi me polekal ale u me vsechno OK.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam