• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    URZA: :) co od toho ocekavas? ze operator da do zaznamu velky cerveny vykricnik a od zitra na tom zacnou vyvojari makat, abys byl uspokojen?

vsiml sis, jakym smerem se podobna bezpecnost ubira? ( http://www.airbank.cz/...-internetovem-bankovnictvi-ze-vy-jste-opravdu-vy-je-ted-mnohem-pohodlnejsi/ )
    URZA
    URZA --- ---
    No v momentě kdy můj email je líp zabezpečenej než banka, tak to je velkej fail. Jdu zkusit prudit někoho na infolince ať mě řekně kde si můžu efektivně stěžovat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    URZA: až to zjistíš a ten dotyčný bude mít rozhodovací pravomoc o takových věcech, dej mail i mě, taky bych si s ním rád popovídal. A taky o zabezpečení a pocitu, že mBank nemá hesla v databázi hashovaná ale v plaintextu.
    URZA
    URZA --- ---
    A komu mam poslat otravny email kdyz to chci a verim ze to je VELMI nezodpovedne od banky ze toto nenabizi.. prosli oni vubec nejakym bezpecnostnim auditem???
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    URZA: prosím tě, jak by ti vysvětlil asistent na facebooku, to k ničemu nepotřebuješ, stávající systém je bezpečný a vymýšlíš si kraviny :)
    URZA
    URZA --- ---
    Nevite jestli se da zapnout dvoufazovy login do internetoveho bankovnictvi? Tj abych pri prihlaseni do ebankingu musel vzdycky zadat overovaci kod z smsky?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    TeĎ jsem přijímal platbu přes FB a na to jak dlouho to funguje, tak tam pořád ještě mjí tenhle pravopisný nesmysl? Editovat text, práce na pět let?

A navíc je blbost psát o nemožnosti vykonat platbu v potvrzení jejího převzetí.

YNZA
    YNZA --- ---
    hlaska "Platba kartou byla odmítnuta: chyba - neplatná odezva z platebního systému" znamena co? Mam to zkouset porad?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    NIGHTHUNTER: :-)) teď jsi mne rozesmál... já tam prostě doteď žádné nuly nemám - pouze prázdné okno a dokonce ani vlevo ty zkratky VS, SS...
    pusto prázdno

schválně jsem si kvůli tomu opětovně otevřela náhled
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    jak prosim na hledani transakci podle cisla uctu prijemce?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    NIGHTHUNTER: to je hodne liberalni vyklad 'user experience' od designeru.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NIGHTHUNTER: ok, mea culpa, beru zpět!
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    ADAMM: při zakládání pravidelné platby je to pořadí jiné :-)
    ale chápu, že tam půjde vždycky vidět popisek... nicméně to jiné pořadí tam opravdu je

ADAMM
    ADAMM --- ---
    NIGHTHUNTER: není to nikde přehozené. je to pořád stejně.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    JUANITA: už se to tu několikrát řešilo, první odpověď byla už v březnu - ILLUZE:
    "kolonky variabilní a specifický symbol se Vám zobrazují s nulami, protože platbu zadáváte přes kontakt v adresáři, kde tyto údaje nemáte uložené. Pokud vymažete dané nuly, zobrazí se Vám název dané kolonky."

teď to neumim dohledat, ale myslim, že existuje i nějaké místo v bankovnictví, kde je to ale přehozené, takže učit se pořadí také nepomůže, což je už opravdu fail :-)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    v dospelosti k vyjmenovanym slovum treba pridat svatou polskou trojici 'konstantin - variabilni - specificky'.

legenda much?

Dropbox - mbank.jpg
    https://www.dropbox.com/s/868id5oimolal3u/mbank.jpg
    YNZA
    YNZA --- ---
    vzkaz por banky: nastal čas přestat tomu říkat spořící účty :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: no ale tak to stejně nebylo nijak zajímavé, ne? a 3% na mSpoření se to očividně zatím nedotklo :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    mBank snižuje úrokové sazby u spořicích účtů – FinExpert.cz
    http://finexpert.e15.cz/mbank-snizuje-urokove-sazby-u-sporicich-uctu

a uz me to nemrzi vubec :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam