• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    POPEY
    POPEY --- ---
    supr dekuji moc za odpovedi
    platba se pripsala dnes v 9:30
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    POPEY: V New IB: Nastavení (ozubené kolečko) klikneš na Služby, oznámení pak Email Push a nastavíš si (pokud máš nastaveno tak klikneš polsko logicky na Změnit nastavení) a vpravo ti teprve vyskočí nová položka menu Historie. V ní pak můžeš filtrovat a prohlížet.
    DYNK
    DYNK --- ---
    POPEY: me nejcasteji pripisuji mezi 9 a 10, ale obecne je to jak rika
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    POPEY: Ono je to složitější. Teoreticky mBank připisuje po celý den. Zkrátka vždy, když se jí v ČNB nakupí dostatek transakcí, tak si je stáhne. První stažení je ráno někdy mezi 8. a 9. hodinou.
    POPEY
    POPEY --- ---
    nevim co to je
    do historie tady v auditku uz jsem se dival
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    POPEY: podívej se do historie mPuch jestli ji máš zapnutou.
    POPEY
    POPEY --- ---
    nevíte někdo přesný čas v kolik hodin mbank připisuje přijaté platby na účet?
    vím, že je to 2x denně, rano a odpoledne, ale zajímal by me ten čas
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: to podle mě normálně platí.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NIGHTHUNTER: tahle
    Přiveďte k nám svoje známé
    http://www.mbank.cz/promotion/mklub-leto/
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    E2E4: 1) která promo akce? úročení na eMax plus, které bylo za splnění podmínek plateb kartou ve výši 2% už je jen 1,4%... mnohem výhodnější je mSpoření, kam musíš sice komplikovaněji dostat ty peníze, ale stále ještě je na ně pak úrok 3%
    2) snižujou, všechno snižujou... i když si to stále troufají nazývat spořícím účtem ;-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    1) trva jeste ta promo akce ?
    2) koukam ze u druheho emax plus uctu uz je urok jen 0.30 % .. to je nejaka chyba nebo proste snizili ?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    asi tam zavolam, trochu me to sere, ze v tom maj takovej O KURWA bordel
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MRTVY_KENNY: jsem si jisty, protoze v tu dobu sem sedel v letadle smer dovolena. navic mam papirovej ucet
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    DRAGON: a jsi si jisty? nebylo to naopak? tohle je bezne - provedeni je den, kdy jsi to fyzicky udelal a pak uskutecneni a zauctovani ma nejake spozdeni..
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PATRIKCHRZ: hadron collider payments, v polsku bezny
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    DRAGON: u mBank nikoliv. Nicméně když zadáš platbu někdy po sedmé hodině, tak odejde před osmou ráno a v cílové bance je ten samý den.

Klasickou expresní platbu nenabízí, nicméně ani by ti to nebylo teď už nic platné, banky, které expresní platby nabízejí vyžadují podání příkazu někde do 10.30 až 12:00, aby to ještě stihly poslat do ČNB.
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    DRAGON: No mně se jednou podařilo, že jsem měl datum zaúčtování o den dříve, než kdy jsem skutečně platil a to díky časovému posunu, ale to asi nebude tento případ, zde nejspíše půjde opravdu o chybu v systému banky. Schválně bych to zkusil reklamovat, co banka na to.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    muze mi prosim nekdo jeste vysvetlit, jak je mozny, ze Datum uskutecneni operace je 19.7, ale datum provedeni transakce je o dva dny driv? 19. 7. sem platil v marketu v cizine nakup 45 EURo, jak je kua mozny, ze se ta transakce provedla 16. 7.? To je zas nejaky "polsko" nebo sem jenom uplne mimo?

DRAGON
    DRAGON --- ---
    STORNO PŘIPSÁNÍ NA VRUB
    ANULOWANIE PRZELEWU

lol
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    napadlo me zvolit datum splatnosti s dnesnim datumem, ale nevim jestli to projde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam