• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    NELDE
    NELDE --- ---
    PTAH: Možná bys byl překvapen, kolik. Celkem obvyklé je, že se z vyvinutého programu platí licenční poplatky za údržbu (a možná i používání). Je možné, že ten nový je stojí méně peněz.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    btw právě jsem filtroval úroky v new IB a ten vyhledávací filtr je tradičně polskej :-( Fakt neskuteční amatéři.

Filtruju připsání (mělo by to vyhledat jak PŘIPSÁNÍ ÚROKŮ tak i DAŇ Z PŘIPSÁNÍ ÚROKU a ne pokud napíši celé slovo: PŘIPSÁNÍ tak dostanu hlášku: Operace tohoto typu neexistují :-D
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PTAH: nezapomeň, že se rozhoduje v Polsku a ty nějaký názory z Čech nezajímaj :-(
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: to co popisuješ je spíš pravidelné spoření než termíňák. Trochu se tomu blíží mSpoření.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosimvas, ma mBank neco jako terminak, na kterej si treba dam uvodnich 10.000 a kazdej mesic se mi tam ze mnou zvoleneho uctu pripisuje to same? zaridil sem si mVklad, ale koukam, ze se mi tam mesine nic nepridava, Počáteční vklad a Aktuální výše vkladu je shodne cislo. Jak na to?
    diky
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PLOMBDENTIST: no zas na mSpoření máš 3% (ale jen do 100k)... eMax už je dávno mrtvá věc.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    tohle mi prislo z airbank, ale taky tam neni tech 0,05%

Sberbank - 1,63 %
    Air Bank - 1,30 %
    Waldviertler Sparkasse - 1,27 %
    LBBW Bank - 1,10 %
    Equa bank - 1,00 %
    ING Bank - 1,00 %
    Poštovní spořitelna - 1,00 %
    Wüstenrot - 1,00 %
    ZUNO Bank - 0,90 %
    UniCredit Bank - 0,70 %
    GE Money Bank - 0,66 %
    ČSOB - 0,55 %
    Oberbank - 0,50 %
    Česká spořitelna - 0,50 %
    Fio banka - 0,40 %
    mBank - 0,30 %
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BUNDA: to uz jsem udelal, v airbank mám 1,1 - 1,3, to je hodne velky rozdil ne?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PLOMBDENTIST: ano je :-) Zkoukni úrokové sazby na webu.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Muj sporici ucet eMAX hlasi:

Procentní sazba na účtu: 0,05%

nevite jestli je to normalni?
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    YNZA: Děkuju.
    YNZA
    YNZA --- ---
    MORGYSZ: to pole se jmenuje Popis, je pod platebnimi symboly
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Asi lamí dotaz (ale fakt jsem to nikde nenašla) - při zasílání platby je někde pole na vyplnění poznámky, jako to mají aj jiné banky? Pro případný vzkaz, čeho se platba týká, atd? Díky předem za odpověĎ.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Já už nejsem ani v mRadě, takže opravdu netuším, jak to s pohybem financí je - a zároveň nepředpokládám, že to mRada (v níž je zatím i nadále Patrik) ví - a kdyby věděla, tak nesmí nic říct. Mohl bych zkusit ožrat někoho z bývalých kolegů, ale většina to imho neví a stejně už tam ze staré gardy moc lidí nezbylo.

Takže bohužel.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KID_MCHUTT: co naděláš, každý svého byznysu strůjce...

btw jednou mě paní z mBank po telefonu takhle přesvědčovala, že pokud jim nedám souhlas s marketingem, tak mi nebudou chodit ani emaily o odstávkách IB. Jak se později ukázalo, nebyla to pravda. A volala přesto, že souhlas nemaj. Co dodat?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUNDA:
    super...

inu co, nevím co chtěla a jestli mi chtěla něco prodat, takhle se jí to rozhodně nepovede...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KID_MCHUTT: ano přesně takhle volají :-) Osobní zkušenost.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    teď mi volala nějaká osoba - prý jménem banky - a odmítla mi sdělit, čeho se telefonát týká, dokud jí neřeknu datum narození.
    krom toho, že huhlala tak, že jí skoro nebylo rozumět a bordel v pozadí tomu nepomáhal, co to sakra mělo být? (samozřejmě jsem jí nic neřekl a po druhé odpovědi "to vám neřeknu, dokud mi neřeknete datum narození" na otázku ať mi aspoň obecně řekne, o co jde, jsem jí to položil.

naprostý amatérismus, jestli to byl někdo najatý bankou. Ale totální.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    zas kdyz si vezmu, ze bezny clovek v netbankingu nic moc nedela.. plati kartou, pripadne vybere a plati cash.. inkaso/trvalak zaklada jednou za x let.. podle me ta jednorazova zkusenost s netbankingem v malo kom vyvola tolik nevole, aby se presunoval jinam a vsechny ty prikazy predelaval..

nebo nevim, na takove to domaci zvykani (inkasa, trvalaky) je imho jedno, pod jakym logem se to provadi.. tze kvuli novemu interfacu utikat, chce asi dost specifickou naturu. navic si myslim, ze ty ficury nejsou hloupe, ty sablony a nabizeni hodnot z historie nejsou marne, pokud to clovek pouziva nejak castejc. je teda fakt, ze na prvni pohled to muze pusobit zmatecne a nevim, jestli uz vyresili ty faily ala ze clovek nekdy nevi, co je VS/KS/SS..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam