• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    teď mi volala nějaká osoba - prý jménem banky - a odmítla mi sdělit, čeho se telefonát týká, dokud jí neřeknu datum narození.
    krom toho, že huhlala tak, že jí skoro nebylo rozumět a bordel v pozadí tomu nepomáhal, co to sakra mělo být? (samozřejmě jsem jí nic neřekl a po druhé odpovědi "to vám neřeknu, dokud mi neřeknete datum narození" na otázku ať mi aspoň obecně řekne, o co jde, jsem jí to položil.

naprostý amatérismus, jestli to byl někdo najatý bankou. Ale totální.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    zas kdyz si vezmu, ze bezny clovek v netbankingu nic moc nedela.. plati kartou, pripadne vybere a plati cash.. inkaso/trvalak zaklada jednou za x let.. podle me ta jednorazova zkusenost s netbankingem v malo kom vyvola tolik nevole, aby se presunoval jinam a vsechny ty prikazy predelaval..

nebo nevim, na takove to domaci zvykani (inkasa, trvalaky) je imho jedno, pod jakym logem se to provadi.. tze kvuli novemu interfacu utikat, chce asi dost specifickou naturu. navic si myslim, ze ty ficury nejsou hloupe, ty sablony a nabizeni hodnot z historie nejsou marne, pokud to clovek pouziva nejak castejc. je teda fakt, ze na prvni pohled to muze pusobit zmatecne a nevim, jestli uz vyresili ty faily ala ze clovek nekdy nevi, co je VS/KS/SS..
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: určitě je to zasáhlo, proto přišli s mSpořením, které fungovalo jen v novém IB. Tím vylepšili statistiky pouřívání new IB. To se jim, ale na úrocích celkem prodražilo, proto tak rychlé omezení částky a do konce roku předpokládám podmínky ještě přitvrdí.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    myslel jsem to treba tak zda nekde neni prehled toku financi... zda to nejak zasahlo :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KOC256: mám to stejně jako Patrik. Ale tipnu, že účet zrušil málokdo. A nepoužívané účty nebudou součástí veřejných statistik. Navíc se nesmí zapomínat, že CZ a SK trh je jen okrajový. Důležité je jak nový IB vnímají v Polsku.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PATRIKCHRZ:
    proto jsem psal "co sve pohyby odlilo jinam" ;-)

Jasne ze to asi nebude neco cim by se chtela mBank chlubit... spise prave jak pises zda nejak nejde vysledovat statistika z verejnych zdroju, zprav, ...
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    KOC256:
    Ono to bude složitější,od bezplatné banky se většinou neodchází, prostě se nechá účet bez pohybů jen tak "vyhnít". Já to tak mám, ale mbank "zachránilo" mSpoření, takže teď mě asi vede jako velmi aktivního klienta, ale ve skutečnosti účet skoro nepoužívám..

Ale na mFóru je jeden člověk, co si vede statistiku přírůstků a tam začala mBank znatelně zaostávat, klienti jí přibývají asi polovičním tempem, co FIO.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Asi otazka na ADAMMa...
    je nejaka statistika kde by vyplynulo kolik lidi diky novemu bankovnictvi a kampani pribylo vs tech co sve pohyby odlili jinam? Prijde mi ze hodne lidi o tom mluvi ale otazkou je kolik je tech co to vazne nejak zasahlo a odesli...

Tady je prece jen trochu jina sorta lidi nez tech co jen klikaji a se vsim se jen smiri... :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    nebo ti pošlu do zprávy lepší kontakt
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: já ti to věřím, v pohodě. napsal bych normálně na mLinku - kontakt@mbank.cz.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jestli mi neveris, muzu ti to nahrat na video
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAMM: no to je skvela rada, kez bys mi radeji poradil, kde to zapnu :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: to je možné, ale můj vkus je v novém IB stále chyb jak máku, ale už jsem se zařídil jinde a vlastně kromě mSpoření (proč nepodojit) už nic funkčního nepotřebuju .-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BUNDA: na to byla diskuse na fóru, kterou jsem výjimečně zachytil: trvalák smazaný ve starém IB je vidět v novém (ale neprovádí se, chyba je jen v tom, že tam visí).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: mě třeba přijde divné, že tam mám nefunkční trvalák (stále se plánuje, ale nestrhává). Ve starém IB už tuším nebyl, ale to už dnes neověřím...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    DRAGON: přijde mi to divné, protože kdyby to tak mělo víc lidí, tak už je z toho šílená aféra. a jak vidíš - ostatní to tak nemají (já taky ne).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    tak nevím. imo jsem to proklikal celé a nic tam není, jenom nastavené vlastních převodů z mobilu...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: kdyby to bylo defaultne zapnuty, tak to tu vubec neresim ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DRAGON: imo to defaultně musí být zapnuté, ale nezkoumal jsem to. Zkusím se podívat, stejně na chvíli potřebuju vypnout :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: a netusis spis kde to defaultne na platby zapnu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam