• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    JUANITA: :) mam to stejne, ted jsem to zkousel a uz to je v poradku.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PABLLO: tak na screenshot napsali, ze z nej nedokazi usoudit na nic (chteli vsechny osobni udaje, chybel jen pribeh o umirajicim stryckovi v nigerii, ze by si prese me preposlali par dolaru).

bud jak bud-- mne se planovany operace zobrazujou zase spravne.
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    JUANITA: ok, diky. snad to daji do kupy.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PABLLO:
    JUANITA: (volal jsem to, potvrdili platnost planovanych operaci a pry se na tom pracuje, coz muze znamenat uplne cokoliv.)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    PABLLO: jo, mam to samy.
    ADITU
    ADITU --- ---
    PABLLO: ne.
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    nezmizeli vam v kalendari planovane operace?
    kdyz se klikne v vlevo na zeleny pruhu uvodni stranky po prihlaseni, tak tam byla celkova castka vyhledovych pravidelnych plateb za urcite obdobi (pruh byl cerveny kdyz nebylo dost penez na ucte pro tyto planovane operace) .. no a kdyz se to rozkliklo tak vyskocil kalendar s daty a castky planovanych plateb. ted to mam vsechno prazdny.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: nahlásit na mLinku
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Kde konkretne se resi reklamace _ciziho_ bankomatu?

Transakce probehla, dostal jsem listecek ale ne penize nevylezly, na lince ktera byla na bankomatu mi rekli, ze to mam resit s mbank, kdyz nejsem jejich klient.. Jenze kde?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: no mě to v inboxu teda padá do nějakých updates nebo tak něco ;) takže pro mě to je určitě jistější :) ale lepší upozornit dvakrát než vůbec, žejo.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    dobra, uznejme, ze to neni uplna p*vina. doufam, ze za ten vykricnik dostane grafik osobni priplatek. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM: Ano. Hlavne kdyz tam nechodim kazdy den jako do mailu ;-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: já si myslím, že červený pruh nahoře v IB je jistější varianta než mail.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    vsak to chodi mailem :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: myslíš pravidelnou odstávku při změně času? :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    btw. tohle mi přijde jako dobrá věc :)

MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    ADAMM: ok, jasný. to první sdělení je nejpodstatnější. neměl jsem nic z tebou uvedeného - a sdělení, že to tedy zřejmě bude kreditkou, mě uvrhlo do informačního stavu, z něhož jsem níže reagoval :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MALAMUT: no tak oni tomu "bankéři" často prd rozumí - nicméně pokud jsi měl nějaké neuhrazené splátky (dostal ses s kreditkou do mínusu víc než jsi měl), tak to samozřejmě znamená negativní úvěrovou historii. "registr dlužníků" může ovšem být i databáze SOLUS, tam se dostaneš velmi rychle např. nezaplacením libovolné faktury u operátora - i to může být potom důvod neschválení půjčky.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    DYNK: prijmy se resi jen na zacatku hypoteky. pak uz ne, ani pri odchodu do jine banky, pokud si nepripujcis
    DYNK
    DYNK --- ---
    Jak je to v pripade, ze hypoteku uz clovek ma a skonci mu fixace. Pak se znovu proveruje jeho bonita, nebo jak to nazvat? Hraje v tomhle pripade radne splacena kreditka roli?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam