• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    ADAMM: na tohle jsem narazil, když začalo mSpoření, částky nad určitý limit (snad 600 000 Kč) nechtěly odejít ani po vyplnění těchto údajů. Ale stačilo je rozdělit na více částí a už to šlo. Takže protočit 3 miliony během několika minut nebyl problém :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ADAMM: Jj, taky jsem to musel vyplňovat, když jsem platil developerovi.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    zběsilá je ta forma, jinak to samozřejmě žádný výmysl mBank není a setkáte se s tím i jinde. mimochodem, kdybyste někdy zkusili z mBank účtu převést větší platbu (kde je limit, nevím, ale bude to podle mě někde okolo půl mega), tak se vám objeví formulář, ve kterém musíte vyplnit, kde jste ty peníze vzali (je tam výběr x kolonek, samozřejmě se tím nedá postihnout všechno, svého času to dost vystrašilo jednoho kamaráda, protože se bál, že ani jedno neodpovídá a co má jako vybrat)...

JUANITA
    JUANITA --- ---
    ADITU: volalo 1984, omlouva se, ze je to takova pohadka.
    ADITU
    ADITU --- ---
    KOC256: jako email na tu adresu asi pošlu, ale rozhodně ne s danou informací. jen se snažim být věcná a maximálně potlačit sarkasmus, tak mi to chvíli trvá. jako ty vole, mBank jede! :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADITU:
    jako to je fakt silena predstava ze nekam na email posilam informace odkud mi chodi penize :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    KOC256: no právě, ale v zabezpečeném elektronickém bankovnictví (a to ani u mbank) bych ho nečekala :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADITU:
    to vypada jako SPAM :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    Prosimvás, co je zase tohle?

VANEK
    VANEK --- ---
    Já vím, že století, ale teprve dnes jsem náhodou zahlédl TV reklamu s Troškou a myslím, že můžeme původní mBank definitivně prohlásit za mrtvou a znásilněnou, nikoli nutně v tomto pořadí.
    YNZA
    YNZA --- ---
    NTR23: mě to přijde naprosto ideálně načasovaná odstávka. Taková spořka se s tím nesere a vypne to na celej víkend :)
    JTP
    JTP --- ---
    KID_MCHUTT: Tak už mi to taky přišlo a skoro bych řekl, že je to jen upozornění, že ta čtyři roky stará nabídka platí už jen do konce června. Nebo jsem to pochopil špatně?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NELDE: Ja vim, ze to je trosku off topic, ale zajimalo by me, co tam ten podpora dela. Sedi, kouka na obrazovku a odklikava - ano, ano, ano, tenhle prikaz ne, ano...?
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAKROUSEK: Ale provádí - v rámci jedné banky bez problémů.
    Ono je to o tom, že ten konektor do ČNB potřebuje nějakou podporu. Nevíte, jestli o víkendu chodí SEPA nebo Target? Tam je jiný clearing.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAKROUSEK: Za to mBank ale nemuze. Kazdopadne to je pravek!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    NTR23: Jojo, to me mimochodem neprestane fascinovat, ze v sobotu a v nedeli se bankovni prikazy nikdy neprovadeji (i kdyz zrovna neni odstavka). Vysvetluji si to tim, ze i ty pocitace si musi odpocinout.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    je totiž neděle....

mBank ČR on Twitter: "V neděli 7. 6. mezi 02.00 a 4.30 nás čeká další odstávka bankovního systému. Více detailů na mBlogu: http://t.co/xvPSFb1NbP"
    https://twitter.com/mbank_cz/status/606010712989790208

JTP
    JTP --- ---
    KID_MCHUTT: Aha, mně nic nepřišlo, tak jako bych nic neřekl...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JTP: řekl bych, že myslí, to, co teď mbanka posílala jako nabídku mailem, ne 4 roky starou věc :)
    JTP
    JTP --- ---
    COLOMAN: Pokud jde o mVolání, tak třeba tady:

mVolání s mBank a Vodafone. Neurazí, ale není pro každého - Měšec.cz
    http://www.mesec.cz/clanky/mvolani-s-mbank-a-vodafone-neurazi-ale-neni-pro-kazdeho/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam