• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    A aktivace dříve neaktivního trvalého příkazu znamená, že se ten daný duplikuje :)

KOC256
    KOC256 --- ---
    Spousta sranda s IB mBanky...

Účet již využívám jen pro podnikání... Dneska jsem navedl trvalý příkaz na ČSSZ a jelikož bych měl ještě zaplatit už za březen, tak jsem zvolil v postupně v menu:
    - platba
    - Provést pravidelnou platbu
    - Trvalá platba
    - v název příjemce: "ČSSZ"
    - navedla se mi daná platba do formuláře...
    Jen nekompletní a nemohu zvolit banku! SUPER :D

NTR23
    NTR23 --- ---
    Hurá, podpora TouchID v iOS
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: protože to v polsku nebyl schopnej nikdo naprogramovat :( Každopádně já už mbank odepsal.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Přesně. Nikdy jsem nepochopil, proč to neudělali jako bonusový program - platíš kartami x tisíc v lednu - máš x bodů, které se ti použijí na poplatky, případně další bonusy.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PETER_PAN: samozřejmě chápu, že to nasere. ale - čistě můj osobní názor - je to ve finále pro klienty lepší než ta demence s úrovněmi, kde byl jeden výběr zdarma při útratě 2000, dva při útratě 3000 a tři při útratě 4000 ;) nebylo jasné, jak se to počítá, objevovaly se kolem toho divný zprávy v IB a tak.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ADAMM: ANO mas pravdu a ja svoji chybu uznavam!
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMM: imho bylo upozornění dokonce i v IB, ale to už si s odstupem času teda nejsem jistý. na druhou stranu, je tady ten poplatek při nepoužívání karty, ale automaticky jsou tři výběry zdarma, ať už zaplatíš kolik chceš.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PETER_PAN: i v tomhle klubu se to řešilo mega dávno, měli to na webu, na blogu... měli ti to poslat doporučeně poštou? sám sis toho všiml po roce!
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KID_MCHUTT: A ja jsme si samozrejmne spletl 2015 s 2016 :-)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Dobrý den pane ______,
    podle sazebníku platného od 1. 3. 2015 se měsíční poplatek 29Kč týká karet, které nejsou využívány k bezhotovostním platbám. Nebude účtován v následujících případech:
    - klient vykoná alespoň minimální požadovaný bezhotovostní obrat na kartě (500Kč za kalendářní měsíc platbou u obchodníků nebo na internetu)
    - klient má u mBank úvěrový produkt (půjčka, kontokorent, kreditní karta nebo hypotéka)
    - karta nebyla dosud aktivována, je zablokovaná nebo po expiraci
    - na karty k eMaxu a dodatkové (disponentské) karty se měsíční poplatek nevztahuje.
    Vedení karty bude tedy zdarma, pokud s ní budou měsíčně provedeny bezhotovostní platby u obchodníků nebo v e-shopech na internetu v celkové výši alespoň 500Kč, zaúčtované v daném kalendářním měsíci. Nepočítají se výběry z bankomatů ani převody z účtu na účet v internetovém bankovnictví. Poplatek za daný měsíc se účtuje zpětně k 11.-13. dni následujícího měsíce.
    O tomto poplatku informuje také aktuální sazebník na stránce http://www.mbank.cz/informace-k-produktum/sazebnik/osobni-finance/sazebnik_aktualni.pdf
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KID_MCHUTT: sorry, omylem jsem prispevek smazal ..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PETER_PAN: jasně, takže to říká to samé, jako to, co jsem vykopíroval z ceníku já - pokud tu kartu nepoužíváš, platíš za vedení, pokud ji používáš, neplatíš. Takže žádná změna :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PETER_PAN: kdes to našel? na webu mají sazebník platný o loňského prosince a tam je tohle:

Vedení hlavní karty (měsíčně) - 29 Kč v případě, že
    bezhotovostní objem zaúčtovaných plateb danou
    debetní kartou vydanou k mKontu v daném měsíci
    bude nižší než 500 Kč nebo držitel debetní karty
    nemá sjednaný úvěrový produkt u mBank
    (mPůjčka, mHypotéka, mHypotéka light, kreditní
    karta, povolené přečerpání, Půjčka Pro)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PETER_PAN: rušil jsem je přímo v IB.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    BUNDA: OK. Jak to udelat nejsnaze ?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PETER_PAN: můžeš právě kvůli poplatku jsem karty mBank zrušil.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Achjo. POPLATEK ZA KARTU - 29 CZK. Platny od 1.3.2016. O nicem nedali vedet (rozumne - tj. ne v zaplave marketingovych sracek nekde neco napsano). Za me asi zruseni karty. Muzu mit ucet u mBank bez karty ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NTR23: to je virálek :) myslím, že v pondělí bude mít někdo hodně blbej den :P
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Přátelské upozornění pro @mbank_cz: Předložka "místo" dost dobře funguje i jako podstatné jméno.

Jiří Markvart on Twitter: "Přátelské upozornění pro @mbank_cz: Předložka "místo" dost dobře funguje i jako podstatné jméno. #faktBlbejHeadline https://t.co/cJszOreO2K"
    https://twitter.com/obejda/status/693722780014133248
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam