Vážení, můžete se se mnou prosím podělit o svůj názor, zda je dobré si teď vzít hypotéku v mbank?
Jednu hypo jsme tam měli, s bilančním účtem, ta se prodejem nemovitosti loni ukončila. Brácha u nich má hypotéky snad dvě.
Obrátili jsme se na hypoteční poradkyni z Brokers, a ta nás tlačí do hypotéky u KB, kde mají v září akci, kde je odhad, žádost, čerpání hypotéky zdarma, vedení účtu zdarma a celkově fajn podmínky, fixace snad 3,5,7 let. KB mě obecně vůbec neláká a bojím se jejího přístupu, hlavně po konci fixace.
Chceme si vzít jen asi 600k a počítáme s tím, že to pravděpodobně, ale ne stopro, do tří let splatíme, protože bychom měli dostat nějaké peníze za cca dva roky.
V mbank nám náš oblíbený pan Maňhal nabídl pěkné věci, platili bychom vlastně jen odhad, úroky jsou příznivé, poplatky žádné.
Mám v mbank mrtvý účet, patřím mezi early users, ale moje hlavní banka je pár let airbank. Používám to jako spoření po malých částkách a nemám ani žádnou platební kartu. Nehodlám u mbank mít nic kromě hypo.
Aktuálně jsem rozhodnutá do toho jít, s fixací rok nebo tři, po poradě s Maňhalem. Napadá vás nějaký zásadní důvod proč ne?